تهران این روزها در برابر یکی از مهمترین چالشهای حقوقی و سیاسی دوران پسابرجام قرار دارد؛ تهدید کشورهای اروپایی به فعالسازی «مکانیسم ماشه». این اقدام نهتنها پرونده برجام را به طور کامل خواهد بست، بلکه احتمال هرگونه دیپلماسی در آینده نزدیک را نیز از بین میبرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تهدید خود درباره وضع تعرفه بر گروه بریکس را تکرار کرد و گفت، اگر این گروه «به شیوه معناداری شکل پیدا کند، به سرعت به پایان خواهد رسید.»
مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید اذعان کرد که تجاوز نظامی اخیر آمریکا به خاک ایران نه تنها ضرورتی نداشته، بلکه در متوقف کردن برنامه هستهای ایران نیز ناکام بوده است.
تلاش نافرجام برای ترور مقامات ارشد جمهوری اسلامی نشان دهنده اراده کابینه نتانیاهو برای از بین بردن ثبات سیاسی در ایران و فراهم کردن بستر جنگ داخلی است.
رئیسجمهوری برزیل، تهدید رئیسجمهوری آمریکا برای اعمال تعرفه ۵۰ درصدی بر کالاهای برزیلی را اخاذی غیرقابل قبول اعلامکرد.
تحولات سوریه پازلی کوچک از طرح فراگیری است که رژیم صهیونیستی برای بسیاری از کشورهای عربی طراحی کرده است.
گروهی از کشورهای جنوب جهانی شرکتکننده در نشست بوگوتا در اعتراض به تجاوزگری نظامی رژیم صهیونیستی و نقض حقوق بشر در فلسطین از سوی این رژیم، با تصویب بیانیهای مشترک، معاملات تسلیحاتی با تلآویو را ممنوع کردند.
یک کارشناس اروپایی، جنگ ۱۲ روزه علیه ایران را قمار کوتاه و فرسایشی نخستوزیر رژیم صهیونیستی برای کشاندن آمریکا به درگیری توصیف کرد.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه بازگشت به مسیر دیپلماسی و مذاکره درباره موضوع هستهای ایران به نفع اتحادیه است، تصریح کرد: آماده تسهیل این روند هستیم.
کاربران غیرایرانی پس از انتشار گسترده تصاویر زمینی تخریب گسترده و عمیق پایگاه آمریکایی العدید قطر توسط موشکهای ایرانی در فضای مجازی شگفت زده شده اند.