موسسه کارنگی مطرح کرد

نگاه اعراب خلیج فارس به چین و روسیه تاکتیکی است

چین و روسیه در خلیج فارس با مسیرهای متفاوتی روبرو هستند - این مسیرها بر اساس منافع و نفوذ استراتژیک که در حال تحول هستند و می توانند به طور ناگهانی تغییر کنند، شکل خواهند گرفت.پکن به احتمال زیاد به دنبال توافق تجارت آزاد چین و شورای همکاری خلیج فارس خواهد بود، زیرا دولت چین چنین توافقاتی را با بلوک های بزرگ اقتصادی به عنوان پروژه های دارای پرستیژ می داند.

کد خبر: ۴۲۲۶
| |

به گزارش روایت فردا موسسه کارنگی برای صلح بین المللی در مقاله ای با قلم «رابرت موگیلنیکی» نوشت: در سال‌های اخیر، برخی از کشورهای خلیج‌فارس به گروه کشورهای بریکس پلاس و سازمان همکاری شانگهای (SCO) پیوسته‌اند و ماهیت در حال تحول نفوذ چین و روسیه در منطقه از طریق سازمان‌های چندجانبه را نشان می‌دهند. 

با این حال، عمدتاً از طریق تعاملات دوجانبه است که چین و روسیه در منطقه اعمال نفوذ و قدرت می‌کنند. حوزه‌هایی مانند همکاری‌های انرژی، تجارت و سرمایه‌گذاری، امور مالی و گردشگری حوزه‌های تعاملی بسیار قابل مشاهده و تا حد زیادی بدون بحث برای چین و روسیه هستند. اما همکاری آنها با کشورهای حوزه خلیج فارس در حوزه های نظامی، فناوری و سایر حوزه های غیراقتصادی باعث ناراحتی بسیاری از مقامات آمریکایی و اروپایی شده است.

در نیمه دوم قرن بیستم، منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) حوزه رقابت بین چین و اتحاد جماهیر شوروی بود. امروز، پکن و مسکو به دنبال همسویی محتاطانه در نقش های منطقه ای خود از طریق رزمایش های نظامی مشترک و موضع گیری های سیاسی در قبال بحران ها و درگیری ها هستند. 

جنگ اسرائیل و حماس که در اکتبر 2023 آغاز شد و متعاقب آن حملات حوثی یمن به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ، فرصت‌های مختلفی را برای دولت‌های چین و روسیه فراهم کرد تا رهبری خود را به نمایش بگذارند و شکست‌ سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا در سراسر منطقه را نشان دهند.

کاوش در ابعاد کلیدی و تأثیر متقابل منافع و نفوذ چین و روسیه در کشورهای حوزه خلیج فارس نشان می دهد که آیا تعامل منطقه ای چین و روسیه واقعاً منجر به همکاری یا رقابت استراتژیک می شود. سه جلوه اصلی تعامل چین و روسیه در منطقه شامل اقتصاد، گروه‌بندی چندجانبه و دیپلماسی تعارض است. منافع متقاطع کشورها و نفوذ آنها در این حوزه ها همراه با سطوح نابرابر تعامل آنها در سراسر منطقه، عرصه ژئوپلیتیک پیچیده ای را ایجاد کرده است که در آن این دو قدرت باید منافع متضاد و متداخل را دنبال کنند.

سطوح علاقه و نفوذ

محققان متمرکز بر مطقه خاورمیانه و شمال آفریقا اغلب مشتاق هستند اهمیت استراتژیک منطقه را برای هر قدرت جهانی در جهان اعلام کنند. با این حال این منطقه، منطقه ای استراتژیک و اصلی برای پکن و مسکو نیست. این واقعیت لزوماً به این معنا نیست که تعامل چین و روسیه در خلیج فارس فاقد پیامدهای مهم منطقه ای است.

نگاهی دقیق به کشورهای نسبتاً باثبات و ثروتمند شورای همکاری خلیج فارس و همچنین عراق و ایران نشان می‌دهد که نفوذ چین و روسیه عمیق و چندوجهی است. 

همچنین نشان می‌دهد که نفوذ چین و روسیه در هر کشور خلیج فارس و بین حوزه‌های اقتصادی و غیراقتصادی نابرابر است. علاوه بر این، ردپای این دو قدرت در سراسر منطقه متفاوت و ناهموار است. در زیر سطوح مختلف تعامل آنها در سه حوزه کلیدی مورد بحث قرار گرفته است: اقتصاد، گروه‌بندی‌های چندجانبه و دیپلماسی تعارض.

تعامل اقتصادی

حوزه اقتصادی نقطه شروع منطقی برای ارزیابی تعامل چین و روسیه با کشورهای حوزه خلیج فارس است. ملاحظات انرژی در برنامه‌های اقتصادی چین و روسیه اولویت دارد، به‌ویژه زمانی که جریان‌های تجاری و سرمایه‌گذاری گسترده‌تر بعد قوی انرژی را نشان می‌دهد. 

چین به‌عنوان بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام در جهان برای تامین نیازهای انرژی خود به‌شدت به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس متکی است که از سال 2022 تا 2023 به میزان 10 درصد افزایش یافته و به 11.3 میلیون بشکه در روز نفت خام رسیده است. عربستان سعودی، عراق، ایران، امارات متحده عربی و عمان به عنوان منابع اصلی واردات نفت خام چین در سال 2023 بوده اند.

در همین حال قطر چندین قرارداد بلندمدت تامین گاز طبیعی مایع (LNG) را با مشتریان چینی بین سال‌های 2021 تا 2023 امضا کرد. مشتریان انرژی چین به عرضه ثابت کالاهای مقرون به صرفه وارداتی از کشورهای خلیج فارس متکی هستند. اما با وجود این اتکای شدید، رویکرد پکن به امنیت انرژی شامل شرکای انرژی جهانی و ترکیب انرژی انعطاف‌پذیر است. 

هدف چین تضمین سبد واردات متعادل است و به ندرت پیش می‌آید که یک کشور بیش از 10 تا 15 درصد کل واردات را به خرید یک کالا اختصاص دهد.  با این حال گاهی اوقات ممکن است این آستانه ها به دلایل فرصت طلبانه تغییر کنند، مانند در دسترس بودن نفت خام روسیه پس از جنگ اوکراین. 

چین نیز می تواند از اشکال مختلف انرژی – زغال سنگ، نفت خام، گاز طبیعی، هیدروژن و هسته ای – برای مدیریت اختلالات عرضه استفاده کند. به طور کلی باید گفت مشارکت انرژی چین و منطقه خلیج فارس خیابان اقتصادی دو طرفه است. 

موقعیت روسیه در معادله عرضه و تقاضای انرژی از جایگاه چین با کشورهای خلیج فارس متمایز است. روسیه به طور همزمان با برخی از تولیدکنندگان خلیج فارس رقابت می کند، زیرا تامین کننده اصلی انرژی برای چین است و با تولیدکنندگان اصلی خلیج فارس برای مدیریت قیمت جهانی نفت همکاری می کند. 

به عنوان مثال روسیه به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت خام چین در سال 2023 (با 19 درصد واردات نفت خام چین) فعالیت کرد. در همین حال، مقامات انرژی روسیه در کنار همتایان خود در خلیج فارس در مورد سیاست عرضه نفت در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحد آن به رهبری روسیه، موسوم به اوپک پلاس، به کار خود ادامه می‌دهند. 

تأثیر سرمایه گذاری مستقیم خارجی چین در خلیج فارس، هم از نظر جریان ورودی سالانه و هم از نظر ذخایر، بسیار بیشتر از روسیه است. عربستان سعودی قطب اصلی سرمایه گذاری خارجی در منطقه است و به عنوان نمونه خوبی برای نشان دادن تفاوت آشکار بین روند سرمایه گذاری چین و روسیه عمل می کند. 

بر اساس گزارش وزارت سرمایه گذاری عربستان سعودی، جریان سرمایه گذاری مستقیم خارجی چین در عربستان سالانه بین 135.7 میلیون دلار تا 1.2 میلیارد دلار در دوره 2020-2022 متغیر بود، در حالی که سرمایه گذاری مستقیم خارجی روسیه درعربستان در این دوره اساساً وجود نداشت. 

سهام سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی نیز داستان مشابهی را نشان می‌دهد: مجموع سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی چین در سال 2022 به 5.4 میلیارد دلار رسید، در حالی که سهام روسیه تنها 27.5 میلیون دلار را ثبت کرد. شایان ذکر است که سرمایه گذاری مستقیم خارجی ایالات متحده از نظر ورودی سالانه و کل ذخایر در دوره 2019-2022 بسیار بیشتر از چین و روسیه بوده است.

شرکت‌های چینی- و تا حدی کمتر روسی - فرصت‌های سرمایه‌گذاری جذابی را در بخش‌های مختلف کشورهای منطقه خلیج فارس از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، ساخت‌وساز، خودروهای الکتریکی و فناوری مشاهده می‌کنند. با این حال، نفوذ ایالات متحده آمریکا در منطقه بر همکاری اقتصادی به ویژه در بخش فناوری تأثیر گذاشته است. 

گروه فناوری G42 مستقر در ابوظبی از شرکت های چینی جدا شد و یک مشارکت سرمایه استراتژیک با مایکروسافت ایجاد کرد. مدیر اجرایی Alat، شرکت جدیدی که توسط صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان (PIF) حمایت می شود و مسئول تبدیل عربستان سعودی به قطب جهانی الکترونیک و صنایع پیشرفته است، نشان داد که این شرکت در صورت نیاز برای حفظ شراکت با ایالات متحده آمریکا، تصمیمات مشابهی برای واگذاری خواهد گرفت.

نفوذ بیش از حد چین در جریان های تجاری منطقه خلیج فارس در مقایسه با روسیه از لحاظ نظری نشان دهنده درجه بالاتری از قدرت ژئواکونومیکی چین است. در عمل، مشارکت تجاری دوجانبه چین با کشورهای خلیج فارس شبکه پیچیده ای از بازیگران تجاری را در بر می گیرد که روابط تجاری منطقه ای چین را به عنوان همکاری هماهنگ یا رقابت مستقیم با روسیه پیچیده می کند. 

با این حال، پکن به احتمال زیاد به دنبال توافق تجارت آزاد چین و شورای همکاری خلیج فارس خواهد بود، زیرا دولت چین چنین توافقاتی را با بلوک های بزرگ اقتصادی به عنوان پروژه های دارای پرستیژ می داند. در همین حال روسیه اخیراً پیشرفت‌هایی در زمینه توافق‌نامه‌های تجاری با ایران داشته است و در دسامبر 2023 توافقنامه تجارت آزاد بین اتحادیه اقتصادی اوراسیا به رهبری روسیه و ایران ایجاد کرده است.

گروه بندی های چند جانبه

کشورهای خلیج فارس به طور فزاینده‌ای در سازمان‌های چندجانبه ای که چین و روسیه نفوذ قابل‌توجهی در آنها دارند، مانند بریکس اقتصاد محور و سازمان همکاری شانگهای امنیت محور، مشارکت‌ می کنند. کشورهای عربی خلیج فارس به نوبه خود به دنبال نفوذ اقتصادی و سیاسی بیشتر از طریق مشارکت در این گروه های چندجانبه هستند. با این حال، دولت‌های آنها همچنان می‌خواهند همکاری‌های خود را با ایالات متحده آمریکا و اروپا حفظ کنند. چین، ایران و روسیه نیز بریکس و سازمان همکاری شانگهای را به‌عنوان مسیرهای چندجانبه به سوی نفوذ اقتصادی و سیاسی بیشتر در نظام بین‌الملل می‌دانند، اگرچه اولویت‌ها و موقعیت‌های نسبی این کشورها در نظم جهانی متفاوت است.

در سال 2023 بریکس دعوت‌ نامه های رسمی برای چندین کشور جهت پیوستن به یک بلوک گسترده ارسال نمود. در میان مدعوین خلیج فارس، امارات و ایران این دعوت را پذیرفتند و در اوایل سال 2024 به عضویت رسمی بریکس درآمدند، در حالی که عربستان سعودی نه رسماً این دعوت را پذیرفته و نه رد کرده است زیرا در حال مدیریت استرتژی متعادل کننده ظریف در روابط خارجی است.

مذاکرات در مورد عادی سازی روابط اسرائیل و عربستان و همچنین در مورد معاهده دفاعی احتمالی ایالات متحده آمریکا و عربستان سعودی برای مقامات سعودی اولویت بسیار بالاتری نسبت به رسمی کردن عضویت در بریکس دارد.
برای چین و روسیه که هر کدام منافع آشکاری در بهره برداری از سرمایه های عمیق خلیج فارس دارند، عضویت در گروه های چندجانبه و نهادهای وابسته به آنها می تواند راه های همکاری را ارائه دهد. 

تشخیص نفوذ و منافع روسیه در منطقه خلیج فارس و جبهه های امنیت جهانی آسان تر است. سازمان همکاری شانگهای با محوریت امنیت که چین و روسیه به عنوان اعضای موسس آن هستند، در سال های اخیر حضور خود را در خلیج فارس افزایش داده است. در سال 2023 ایران به عضویت کامل سازمان همکاری شانگهای درآمد و کشورهای حاشیه خلیج فارس - بحرین، کویت، قطر، عربستان سعودی و امارات - به عنوان شرکای گفت‌وگو در آن حضور دارند.

همچنین گروه‌های کوچک‌تری وجود دارند که بر همکاری‌های دفاعی و امنیتی متمرکز هستند. در مارس 2024 چین، روسیه و ایران رزمایش دریایی مشترکی را در خلیج عمان برگزار کردند. کشورهای عربی حوزه خلیج فارس مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی در تمرینات نظامی مشترک اغلب با همتایان چینی شرکت کرده‌اند. در واقع کشورهای حاشیه خلیج فارس بازارهای پرسودی برای صادرات تسلیحات روسیه و چین هستند. با این حال این ایالات متحده آمریکاست که به عنوان شریک کلیدی کشورهای حوزه خلیج فارس به استثناء ایران برای همکاری های دفاعی و امنیتی و همچنین برای صادرات تسلیحات عمل می کند.

دیپلماسی تعارض

درگیری های خاورمیانه خطرات و فرصت هایی را برای پکن و مسکو ایجاد می کند. قبل از بررسی منافع و نفوذ چین و روسیه در درگیری های منطقه ای، مهم است که ابتدا موضع خلیج فارس در قبال این رویدادها را درک کنیم. 

کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس تا حد زیادی دخالت مستقیم در درگیری‌های بزرگ منطقه‌ای نکرده‌اند، اما با این وجود همچنان نگران تأثیر تشدید تنش‌ها و درگیری‌ها به ویژه  جنگ اسرائیل در غزه و حملات حوثی‌ها در منطقه هستند. به دنبال تأثیر شدید اقتصادی همه‌گیری کووید-19، دولت‌های شورای همکاری خلیج‌فارس تا حد زیادی یک استراتژی دوگانه برای پیشبرد تنش‌زدایی منطقه‌ای و تمرکز مجدد بر اولویت‌های داخلی را دنبال کرده‌اند. از طریق این مواضع تعدیل شده، آنها به دنبال هماهنگی بهتر سیاست خارجی با منافع اقتصادی و تجاری بوده اند. به عنوان مثال، نزدیکی عربستان و ایران که منجر به از سرگیری روابط دیپلماتیک در سال 2023 شد، منعکس کننده این روند است.

منافع استراتژیک چین بیشتر با یک منطقه باثبات به جای مناقشه‌آمیز هماهنگ است. در حالی که درگیری‌های منطقه‌ای اغلب به دولت چین فرصت‌هایی را برای ترویج شکست‌ها یا ناکارآمدی سیاست خارجی ایالات متحده ارائه می‌دهد، چنین استدلالی بازتاب هرگونه ترجیح سیاست خارجی متمایز نسبت به منطقه نیست. پیشبرد «سیاست دشمن صفر» در خلیج فارس در بحبوحه درگیری‌هایی که بازیگران دولتی منطقه درگیر آن هستند دشوارتر است، همانطور که بحران قطر-خلیج فارس نشان می‌دهد. پکن در این دوره برای جلوگیری از به خطر افتادن روابط با عربستان سعودی و امارات، همکاری با قطر را کاهش داد. جنگ اسرائیل و حماس نیز پکن را در موقعیت ناخوشایندی در رابطه با اسرائیلی ها و فلسطینی ها قرار داده است.

خط سیر درگیری های منطقه ای به ندرت شرایط مناسبی را برای همکاری برد-برد و تعامل متمرکز بر توسعه که توسط پکن ترویج می شود، ارائه می دهد. تنش هایی که پیامدهای تجاری مستقیم دارد، مانند حملات حوثی ها در دریای سرخ، هزینه های حمل و نقل و بیمه را در زمانی که شرکت های چینی به دنبال کسب درآمد بیشتر از بازارهای خارج از کشور هستند، افزایش داده است. بنابراین، به نظر می‌رسد که دولت و بازیگران تجاری چین تعامل با ریسک کمتر و پاداش بالاتر با کشورهای ثروتمند و باثبات مانند عربستان سعودی یا امارات را ترجیح می‌دهند.

در مقابل بازیگران روسی عموماً از طریق مشارکت در مناطق درگیری منافع بیشتری به دست می آورند تا از دست بدهند. مداخلات روسیه در لیبی و سوریه اهرم های منطقه ای و دسترسی به فرصت های اقتصادی را فراهم کرده است.  در برخی موارد دخالت روسیه در درگیری های خاورمیانه با منافع خاص آن در منطقه خلیج فارس و شمال آفریقا همپوشانی دارد. با این حال نقش روسیه در منطقه تا حد زیادی با رویکردهای سیاست خارجی و منافع بلندمدت پکن و دیگر بازیگران کلیدی منطقه در تضاد است. 

سیاست طولانی مدت عدم مداخله چین در تضاد با رفتار روسیه در اوکراین و خاورمیانه است و بنابراین نیازمند چارچوبی استراتژیک برای تطبیق حمایت مداوم چین از روسیه در این حوزه ها است. روابط اقتصادی چین با کشورهای ثروتمند و باثبات شکوفا شده است و درگیری‌ها و تنش‌های پایدار منطقه‌ای در نهایت چالش‌های بلندمدتی را برای تنوع اقتصادی و فرآیندهای توسعه بلندپروازانه در کشورهای عربی خلیج فارس ایجاد می‌کند.

با این حال تلاش‌های میانجی‌گری در مناقشه فرصت‌هایی را برای دولت‌های چین و روسیه فراهم می‌کند تا عضلات دیپلماتیک خود را منعطف کنند. میانجیگری پکن بین عربستان سعودی و ایران در مارس 2023 به عنوان یک پیروزی دیپلماتیک بزرگ برای چین عمل کرد. به گفته وزارت امور خارجه چین «ارتباطات عمیق» شی و «حمایت قوی چین» نه تنها به یک توافق، بلکه به «موج آشتی» در سراسر خاورمیانه منجر شد.

در سراسر منطقه خلیج فارس چین و روسیه دارای سطوح نفوذ نابرابر، منافع استراتژیک مختلف و قابلیت‌های متفاوتی برای دستیابی به این منافع هستند. این منطقه که خود نشان دهنده طیف متنوعی از بازیگران دولتی است، در اولویت های سیاست خارجی پکن و مسکو جایگاه بالایی را اشغال نمی کند. با این حال، اشتباه است اگر فکر کنیم که تعامل چین و روسیه پیامدهای مهمی برای کشورهای حوزه خلیج فارس ندارد. چین و روسیه روابط کلیدی اقتصادی با کشورهای مختلف را حفظ کرده، در گروه‌های چندجانبه متمرکز بر منطقه مشارکت می‌کنند و دیپلماسی مرتبط با منازعه را دنبال می‌کنند.

در نهایت، چین و روسیه در آینده با مسیرهای متفاوت در منطقه خلیج فارس روبرو هستند. در آینده چین نقش مهم و گسترده تری را در سراسر منطقه ایفا می کند این در حالی است که  روسیه احتمالاً به نقش کمتری محدود خواهند شد. این مواضع و مسیرها با تأثیر متقابل منافع و نفوذ استراتژیک شکل خواهند گرفت و به تکامل خود ادامه می دهند و همچنین می توانند به طور ناگهانی تغییر کنند.

انتهای پیام/


ارسال نظرات

هشدار آمریکا درباره حملات قریب‌الوقوع در سوریه کاهش چشمگیر هزینه‌های خارجی آمریکا؛ برنامه فضایی ایران به‌رغم تحریم‌های آمریکا قدرتمندتر شده است حماس: خلع سلاح مقاومت غیرقابل مذاکره است غزه‌، آزمون بیداری وجدان بشریت علیه جنایات رژیم اسرائیل است واکنش وفیق صفا به اخبار مربوط به خلع سلاح حزب الله لبنان سریع: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم سریع: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم درخواست چین از آمریکا برای توقف باج خواهی و سیاست زورگویی فول رژیم صهیونیستی در افکار عمومی آمریکا؛ دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو در حمله به ایران بدران: در مذاکرات هیچ امتیازی برای خود نخواستیم/ ملت فلسطین و رنج هایش اولویت اصلی ما آمریکا ۶۸ بار یمن را بمباران کرد دیوان کیفری بین‌المللی از مجارستان درباره امتناع از بازداشت نتانیاهو توضیح خواست واشنگتن: ایران باید برنامه غنی‌سازی و تسلیحاتی را متوقف کند! قدرت سیاسی ایران در برابر آمریکا؛ تهران به دنبال مذاکرات نمایشی نیست زلنسکی: ویتکاف از خطوط قرمز عبور کرد سلاح‌های مقاومت قابل مذاکره نیست زخمی شدن یک دختربچه به ضرب گلوله صهیونیست‌ها محاکمه جولانی در فرانسه؛عدالت بین‌المللی، فرصتی برای احیای شأن سوری‌ها خنجرهای مسموم ترامپ به اتحادیه اروپا/ دلیل حمله «نتانیاهو» و پسرش به «ماکرون» چیست؟ چرا فریادهای ضدجنگ در رژیم صهیونیستی بلند شده است؟ روایت آکسیوس از لجاجت ترامپ برای تداوم جنگ تجاری واکنش انصارالله به ارسال کمک های نظامی آمریکا برای رژیم صهیونیستی انهدام مواضع داعش با جنگنده‌های اف-۱۶ عراق و هلاکت یکی از سرکردگان رژیم صهیونیستی ۳۶ بیمارستان را بمباران و نابود کرده است با مشاورانم درباره ایران ؛ دیدار کرده ام چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟ آمریکا حدود ۵ میلیارد دلار در جنگ علیه یمن خسارت دید دوئل تعرفه‌ای «ترامپ» و «شی» به کجا می‌رسد؟ نهاد دولتی در غزه: اسرائیل و دولت آمریکا مسئول هستند ترامپ: گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود اولیانوف: نتایج مذاکرات آمریکا و ایران در عمان اطمینان بخش است حمله تروریستی به زرادخانه بمب‌های هسته‌ای پاکستان خنثی شد! ادعای ترامپ؛ «می‌خواهم ایران کشوری بزرگ و شاد باشد»! اعلام شکایت علیه «الجولانی» و عناصر تحت امر وی در فرانسه هشدار نسبت به نقشه آمریکا برای ناامن کردن عراق ترامپ: شنبه نشست مهمی با ایران داریم مذاکره با ایران درباره اعتمادسازی است چین با عربستان و آفریقای جنوبی در مورد پاسخ به تعرفه‌های آمریکا رایزنی کرد شهادت ۲۸ فلسطینی در حملات روز پنجشنبه اسرائیل به نوار غزه مذاکرات بی‌نتیجه «اسرائیل» و ترکیه درباره سوریه اسرائیل نگران توافق هسته‌ای ضعیف ترامپ با ایران است رقابت‌های ژئوپلیتیکی؛ محور اصلی تنش میان ترکیه و اسرائیل جنبش جهاد اسلامی ۲ پهپاد صهیونیستی را تحت کنترل خود درآوررد لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان ابراز امیدواری وزیر دفاع آمریکا از حل مسالمت آمیز مسائل پیرامون برنامه هسته ای ایران هشدار ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران بالا گرفتن اختلاف میان واشنگتن و تل‌آویو درباره برنامه هسته‌ای ایران چالش‌های ترامپ در راه دستیابی به توافق جدید با ایران از دید نیویورک‌تایمز دیدگاه کرملین درباره مستقیم یا غیرمستقیم بودن مذاکرات ایران و آمریکا «نتانیاهو» به آمریکا سفر نکرد بلکه احضار شد افشای تحرکات آمریکا در «مثلث نظامی» و تصاحب منابع نفتی و گازی سوریه نشست سه‌جانبه درباره برنامه هسته‌ای تهران ارزشمند بود نه»غرب به رویکرد تهاجمی ترامپ؛ معترضان در دوسوی آتلانتیک چه می‌گویند؟ ترامپ کمک‌ها به افغانستان و یمن را تقریبا قطع کرد ترامپ: سالی ۴ میلیارد دلار به اسرائیل می‌دهیم؛ شاید تعرفه کم نشود! قدرت آتش «انصارالله» همچنان پابرجاست گفت‌وگوی ایران و آمریکا به طور غیرمستقیم و با میانجیگری عمان خواهد بود کانادا : تعرفه‌های آمریکا موجب تلاطم در بازارهای جهانی می‌شود نابودی سیستم پزشکی غزه و هدف قرار دادن وحشیانه پزشکان و امدادگران داروی تعرفه‌ها بازار جهانی را به لرزه انداخت! هشدار مصر درباره به راه افتادن موج گسترده خشم علیه رژیم صهیونیستی کلید سلطه بر نظم بین‌المللی آینده طرح‌های خطرناک تل‌آویو در کرانه باختری در سایه فرصت طلایی جنگ غزه و سردمداری «ترامپ» ترامپ در یمن به دنبال چیست؟ بعد از انتشار یک ویدئوی افشاگرانه تل‌آویو ۳ بار دروغ خود را تغییر داد وقوع اختلافات شدید میان رژیم «الجولانی» و نیروهای «قسد» در سوریه هشدار سناتور آمریکایی درباره پیامدهای خطرناک سیاست تعرفه‌ای ترامپ ضرورت رهایی گروه‌های کُردی از رومانتیسیسم سیاسی آمریکای قربانی؛ هویت سیاسی ترامپ کمک ۱۰۰ میلیون یورویی امام فرقه اسماعیلیه به رژیم جولانی  مبارزان حوثی‌ قدرت آمریکا را به سخره گرفته‌اند! تمامی تونل‌های محور فیلادلفیا را منهدم می‌کنیم حمله پهپادی به تل‌آویو و سرنگون‌کردن پهپاد آمریکا توسط ارتش یمن صداهای تاثیرگذار در اردوگاه ترامپ؛خواستار رویکرد دیپلماتیک با تهران هستند آکسیوس: ایران یکی از محورهای دیدار این هفته نتانیاهو با ترامپ در کاخ سفید واکنش رژیم الجولانی به گزارش عفو بین‌الملل درباره کشتارها در سوریه سیاست خارجی «ترامپ» در ۱۴۰۳؛ از جنگ تعرفه‌ای تا ارسال نامه به ایران سازمان ملل: محاصره غزه جنایت جنگی است عزل «یون سوک یول» از سوی دادگاه قانون اساسی کره جنوبی اقدام ضدانسانی و ضدحقوقی مجارستان؛ روسیه: مسکو و ایران به دنبال اجرای فوری معاهده جامع راهبردی هستند ترامپ ادعا کرد: ایران می خواهد مستقیم با آمریکا مذاکره کند تهدیدات ترامپ بلوف است/ همراهی مردم با نظام بهترین پدافند است ایران، محکومیت جهانی تهدیدهای ترامپ را خواستار شد مجمع کشورهای تحریم شده/ سازوکار شکست سیاست تحریم آمریکا پشت پرده تشدید همزمان فشارهای غرب بر فلسطین نخست وزیر کانادا می‌گوید تعرفه‌های ترامپ اساساً تجارت جهانی را تغییر می‌دهد واکنش منفی بازارهای جهانی به تعرفه‌های ترامپ هشدار روسیه به استفاده از ابزار نظامی علیه ایران در کنار ایران ایستاده‌ایم اعتراف ترامپ به تاثیرگذار بودن عملیات‌های دریایی یمن دلیل حملات آمریکا به یمن موفقیت صنعا در مسیر مقاومت است ابعاد رسوایی انتخاب رئیس جدید شاباک از نگاه رسانه‌های عبری درخواست دادستانی کل روسیه برای خروج طالبان از فهرست تروریستی وال استریت خسته از تعرفه‌های ترامپ؛ سهام در مسیر بدترین عملکرد اتحادیه اروپا در واکنش به شرارت‌های ترامپ: راه‌حلی جز دیپلماسی برای ایران وجود ندارد عصبانیت و آشفتگی ترامپ در برابر سیاست‌های اصولی ایران شکست روایت صهیونیستی در افکار عمومی آمریکا آمریکای ترامپ و چرخش مواضع در برابر متحدان یحیی سریع: مقابله با دشمن تا توقف تجاوزات علیه غزه ادامه دارد رهبر انصارالله مقاومت مردم غزه در برابر صهیونیست ها را ستود بالا بردن پرچم سفید برای نتانیاهو غیرممکن است توافق چین، ژاپن و کره جنوبی برای مقابله با سیاست‌های ترامپ قاضی فدرال، دستور ترامپ برای تعطیلی «صدای آمریکا» را موقتا لغو کرد بومرنگ تعرفه‌ها رایزنی‌های گسترده قطر و مصر برای آتش‌بس قبل از عید فطر کشف اسناد محرمانه نظامی در خیابان زلنسکی برای امضای توافق معدنی با ترامپ «شرط» گذاشت! یمن بیش از ۷۰ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت اروپا «اسنپ بک» را به آمریکا تقدیم می‌کند؟ تایید ۷۰۰ قربانی در زلزله میانمار؛ احتمال افزایش جانباختگان بالاست بدلیل مخالفت اسرائیل، کمک های غذایی در مرز غزه در حال فاسد شدن است روز قدس فرصتی جهانی برای افشای جنایات صهیونیسم مقاومت در برابر اسرائیل ادامه دارد سازش با اسرائیل مطرح نیست/ با حزب‌الله همکاری داریم آمریکا ارایه کمک به سازمان تجارت جهانی را متوقف کرد «جولانی» در سرزمین شام ترامپ، اسرائیل و غزه؛ نقشه‌ای که جهان را نگران کرد شرط اتحادیه اروپا برای لغو تحریم‌ها علیه روسیه حمایت از فلسطین، امروز مهم‌تر از هر زمان دیگری است آمریکا حامی جنایات صهیونیست‌هاست نه میانجی ایران حامی فلسطین تا تحقق هدف نهایی یعنی آزادی قدس شریف است نقشه تل‌آویو برای کوچاندن ساکنان نوار غزه به اندونزی! محور مقاومت مدیون ایران و شهدایی مانند حاج قاسم است آینده کردها توسط اردوغان چگونه رقم خواهد خورد؟ حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» سال ۱۴۰۳ و بلایایی که بر سر رژیم صهیونیستی نازل شد لو رفتن جزئیات حمله به یمن از طریق پیام‌رسان سیگنال تاکید کمیته وزارتی عربی-اسلامی بر اجرای توافق آتش‌بس در غزه رئیس شاباک مجرم و دروغگو است و باید زندانی شود اخراج‌های گسترده در آمریکا چه درس‌هایی برای جهان دارد؟ اسرائیل به دنبال تشدید تجاوزات علیه لبنان است درخواست آمریکا برای جایگزینی ناو «ترومن» بیانگر شکست آن است جزئیات جدیدترین حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه کانادا در مسیر عبرت از مذاکره با آمریکا حماس شهادت «صلاح البردویل» را تسلیت گفت پرسشی از کاخ سفید حملات یمن به فرودگاه تل‌آویو و ناوهای آمریکایی مقاومت زلنسکی در برابر تمایل آمریکا برای تصاحب نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین ازسرگیری حملات اسرائیل عقب‌گردی فاجعه‌بار برای غزه و منطقه است بومرنگی که به «اردوغان» اصابت می‌کند «ویتنامِ شبه‌جزیره»؛ عملیات نظامی علیه یمن باعث تحقیر واشنگتن می‌شود تاثیر مفسر سابق فاکس نیوز بر سیاست‌های ترامپ در قبال ایران روسیه و چین باید در مذاکرات هسته‌ای ایران حضور داشته باشند امضای فرمان حذف وزارت آموزش از سوی ترامپ حملات شدید رژیم صهیونیستی به غزه مهلت ۲ ماهه ترامپ برای دستیابی به توافق هسته‌ای جدید آیا ترامپ، آمریکا را به عقب می‌برد؟ آیا اسرائیل آماده حمله زمینی گسترده است؟ فرودگاه بن گوریون رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادیم بلندپروازی‌های جنون آمیز آنکارا/ جاه طلبی‌های نئو عثمانی در لباس مبدّل ماجراجویی جدید نتانیاهو چقدر برای اسرائیل هزینه خواهد داشت؟ تظاهرات ده‌ها هزار نفری در اراضی اشغالی علیه ازسرگیری جنگ غزه یمن برای چهارمین بار ناو هواپیمابر آمریکایی را هدف گرفت یمنی‌ها مبارزانی مقاوم هستند و به‌راحتی شکست نمی‌خورند نتانیاهو تنها به دنبال منافع شخصی خود است حماس خواستار اعتراض‌های بین‌المللی برای توقف جنایات علیه غزه شد سراب مذاکره برای رفع تحریم حمله از هفته گذشته برنامه‌ریزی شده بود بازگشت به جنگ ضروری است استقبال وزیر افراطی صهیونیست از آغاز مجدد جنگ غزه یمن چگونه به تجاوزات آمریکا پاسخ خواهد داد؟ اظهارات ضد ایرانی وزیر خارجه آمریکا درباره قدرت پهپادی انصارالله یمن نیروی مسلح یمن: ناوهای آمریکایی در دریای سرخ را هدف قرار دادیم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه با چراغ سبز آمریکا / ۲۳۰ تن شهید و ۳۵۰ تن زخمی شدند تلافی سخت یمن/ یمنی‌ها توانایی به چالش کشیدن قدرت‌های بزرگ را دارند «رونین بار»؛ کلیدواژه جدیدترین بحران سیاسی در رژیم صهیونیستی نامه یمن به دبیرکل سازمان ملل و مجامع بین المللی درمورد منع تردد کشتی های اسراییلی دومین حمله ترکیبی نیروهای یمنی علیه ناو آمریکایی در دریای سرخ آمریکا کشتی صهیونیستی «گلکسی لیدر» را هدف قرار داد اقدام هوشمندانه ایران در برابر اتهام‌زنی‌های آمریکا ​آیا رژیم اردوغان و صهیونیست‌ها بر سر سوریه دچار تضاد منافع خواهند شد؟ ایران بزرگترین چالش ترامپ در خاورمیانه است هدف نهایی اشغالگران از حملات به شمال کرانه باختری چیست؟ «صدای آمریکا» خاموش شد خشونت و ترور تنها دستاورد جولانی در سوریه رهبران اروپا عین ‌سگ‌های رام پای ارباب ایستاده‌اند هراس رسانه رژیم صهیونیستی از حملات موشکی قریب الوقوع انصارالله به سرزمین‌های اشغالی علمای یمن: مقابله با تجاوز آمریکا یک واجب شرعی است حماس: قطع پخش شبکه "الاقصی" از سوی آمریکا و اروپا تلاشی برای خاموش کردن صدای فلسطین است دولت ترامپ ورود شهروندان ۴۳ کشور به آمریکا را ممنوع یا محدود می‌کند استفاده از فلسطینیان به عنوان سپرانسانی جنایت است استفاده از فلسطینیان به عنوان سپرانسانی جنایت است زمان تشکیل دولت انتقالی واقعی در سوریه فرا رسیده است توافق محرمانه آلمان با رژیم تروریستی «الجولانی» در اکتبر نباید «اسنپ‌بک» داشته باشیم مخالفت دروزی‌ها با قانون اساسی تدوین شده توسط حکومت موقت سوریه ۷۲ درصد آمریکایی‌ها شرایط اقتصادی کشورشان را «بد» می دانند نواف سلام: اشغالگری اسرائیل حمله به حاکمیت لبنان است آتش سوزی‌های گسترده در حومه لاذقیه آتش سوزی‌های گسترده در حومه لاذقیه از عقب نشینی ترامپ از طرح کوچاندن ساکنان غزه استقبال می‌کنیم عملیات سلفیت پیامی از مقاومت در پاسخ به تجاوزهای دشمن بود استراتژی ترامپ باعث تجزیه آمریکا می‌شود چنگال اسرائیل در گلوی سوریه، حاکمان تازه‌کار لبخند می‌زنند! انصارالله: صهیونیست‌ها منتظر عملیات‌های دردناک یمن باشند مکرون: اروپا باید تضمین‌های امنیتی قابل اتکا به اوکراین عرضه کند امتیاز گرفتن از دوست و دشمن یکی از اهداف سیاست خارجی ترامپ است
پزشکیان می‌تواند به پیروزی دمکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کمک کند ونس، معاون پیشنهادی ترامپ در کتاب هیل بیلی چه می‌گوید پیش بینی سطح بالای اُزن و گرده در المپیک پاریس پسر اسماعیل هنیه: موشک، تلفن همراه پدرم را ردیابی کرده بود رسانه عبری زبان: اسرائیل با یک اشتباه موشک باران می‌شود بایدن خواستار خویشتن‌داری ایران در پاسخ به ترور هنیه شد حذف پست‌های مربوط به شهید هنیه در متا ایران برای حمله گسترده به اسرائیل آماده می‌‎شود ترور «اسماعیل هنیه» نقض آشکار حاکمیت ایران است آیا صهیونیست‌ها در حیفا و تل آویو پاسخ ایران را دریافت می‌کنند؟ + نقشه میدانی بیانیه حماس در پی ترور شهید اسماعیل هنیه اسرائیل در حال آماده‌سازی مخفیگاه زیرزمینی برای نتانیاهو است بازتاب تشییع پیکر شهید «هنیه» در «رویترز» انگلیس اسماعیل هنیه ملقب به ابوالعبد که بود؟ نیمه برافراشته شدن پرچم سفارت ایران در نمایندگی‌های اروپایی نامزدی رسمی «هریس» در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا واکنش بی‌شرمانه وزیر صهیونیست به ترور هنیه بیانیه جهاد اسلامی درباره شهادت اسماعیل هنیه هر آنچه می‌خواهید درباره کامالا هریس بدانید پاسخ مقاومت به ترور فؤاد شکر قطعی است/ ایران در قبال ترور شهید «هنیه» ساکت نمی‌ماند سنتکام مدعی هدف قرار دادن پهپاد و سامانه موشکی انصارالله شد هیچ خبری درباره حمله موشکی ایران به اسرائیل منتشر نکردیم «محمد اسماعیل درویش» به عنوان جانشین موقت اسماعیل هنیه تعیین شد ترور هنیه و فؤاد شکر بی پاسخ نخواهد ماند معمای پیجرها؛ چگونه موساد پیچیده‌ترین ترور تکنولوژیک را رقم زد؟ تحلیلگر صهیونیست: چرا اسماعیل هنیه در قطر ترور نشد؟ بازیگران منطقه ای در برابر تجزیه سوریه تحریم غذایی المپیک پاریس از سوی بریتانیا سایت کنست اسرائیل هک شد تشریح چگونگی ردیابی اسماعیل هنیه و محافظش توسط اسرائیل، در شبکه افق ناگفته‌های جدید از شب شهادت شهید هنیه بایدها و نبایدهای روند آستانه درباره تحولات سوریه اسرائیل چه هدفی را برای سوریه در سر می پروراند؟ چه کسی و چرا سند برنامه اسرائیل برای حمله به ایران را لو داد؟ / در متن این اسناد چه آمده؟ از موشک «نصر ۱» حزب‌الله لبنان چه می‌دانیم؟ اهداف سفر نتانیاهو به آمریکا/ اشتباه فاحش ترامپ در پذیرش نتاتیاهو آیا رژیم صهیونیستی به فکر گشودن جبهه لبنان است؟ رئیس‌جمهور سابق آمریکا زخمی شد هم‌آوایی و هماهنگی رؤسای سه قوه باعث رفع فیلترینگ شد بمباران دفتر مرکزی حزب بعث سوریه در بیروت دستیار نتانیاهو عامل درز اطلاعات بوده است حمله دیشب حزب‌الله به پادگان گولانی شبیه عملیات طوفان‌الاقصی و هفتم اکتبر بود ۲۵ کشته و ۱۷ زخمی بر اثر سقوط اتوبوس به دره در پرو هنیه با شلیک موشک در تهران ترور شد عربستان دیگر با آمریکا نیست مقاومت چه خواهد کرد؟ کمک ۱۰۰ میلیون یورویی امام فرقه اسماعیلیه به رژیم جولانی  تیر به ترامپ خورد ولی بایدن را کشت فاصله مبداء‌های عملیاتی با اهداف نظامی و اقتصادی تل آویو و حیفا چند کیلومتر است؟ + نقشه میدانی استفاده اسرائیل از سلاح مخرب در مناطق شلوغ غزه محکوم است ارتباط فعال شدن مجدد گروه‌های تروریستی در سوریه با آتش‌بس در لبنان کارنامه سیاه سیاسی و اقتصادی ترامپِ «تاجر» عموی شهید سید حسن نصرالله به شهادت رسید نشست اضطراری شورای امنیت برای بررسی کشتار مدرسه التابعین در غزه دیپلماسی قضایی، مقابله قضایی با تروریسم و توجه به حقوق مردم از راهبرد‌های مهم قوه قضائیه است گفتگوی اختصاصی با حسن‌ هانی‌زاده درباره‌ی آتش‌بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی نتانیاهو در بن‌بست بی‌سابقه؛ صدور حکم بازداشت بین‌المللی و محاکمه داخلی تهدیدات ترامپ بلوف است/ همراهی مردم با نظام بهترین پدافند است اسرائیل‌هیوم: ایران این هفته حمله می‌کند رقابت‌های ژئوپلیتیکی؛ محور اصلی تنش میان ترکیه و اسرائیل اندیشکده‌کارنگی:‌ آمریکا باید به دنبال روشی برای مصالحه با ایران باشد اندیشکده آمریکایی: ترور هنیه به ضرر اسرائیل و به نفع ایران بود/ تهران فارغ از پاسخ نظامی می‌تواند در جبهه سیاسی برنده شود جنگ به خاک روسیه کشیده شد داروی تعرفه‌ها بازار جهانی را به لرزه انداخت! استقرار جنگنده‌ها و کشتی‌های جنگی بیشتر آمریکا در خاورمیانه مادورو برای سومین بار رئیس‌جمهور ونزوئلا شد یمن، سوریه و لبنان نیست دیپلماسی،کمترین هزینه برای متوقف کردن بحران سوریه دیپلماسی با مردان دیوانه ترامپ! هشدار رای‌دهندگان ضدِ صهیونیست آمریکایی به کمپین هریس زندگی سگی روز قدس فرصتی جهانی برای افشای جنایات صهیونیسم طرحی که آمریکا کشید و ترکیه آن را اجرا کرد گروه «الثوریون» حمله به عین‌الاسد را برعهده گرفت جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره ترور شهید هنیه قتل و تجاوز به پیرمرد ۸۲ ساله آمریکایی خطر انفجار باعث تعطیلی مرکز رسانه‌ای المپیک شد میلیون‌ها رایانه در سراسر جهان با اختلال شدید مواجه شدند مجمع کشورهای تحریم شده/ سازوکار شکست سیاست تحریم آمریکا تعرض گروهی از عناصر مسلح به سفارت ایران در دمشق+فیلم وزیر خارجه اسرائیل خواهان بمباران اردوگاه «جنین» شد «محمد یونس» رئیس دولت موقت بنگلادش شد پارلمان بنگلادش منحل شد ضرورت رهایی گروه‌های کُردی از رومانتیسیسم سیاسی حماس سخنان وزیر امور خارجه انگلیس را محکوم کرد دستگیری آشپز روس به اتهام توطئه برای برهم‌زدن المپیک اسامی ۱۰ کشور با بیشترین آلودگی پلاستیکی در جهان اعلام شد حملات قایق‌های جنگی رژیم صهیونیستی به مناطقی در غزه کره جنوبی متهم به ارسال بالن‌های زباله به داخل کشور است مبارزان حوثی‌ قدرت آمریکا را به سخره گرفته‌اند! صداهای تاثیرگذار در اردوگاه ترامپ؛خواستار رویکرد دیپلماتیک با تهران هستند سازمان ملل: محاصره غزه جنایت جنگی است ایران مدتهاست که از ما تقاضای گاز دارد آمریکا در سقوط دولت من نقش داشت ناتوانی نیروی هوایی اسرائیل در شناسایی پهپادهای حزب‌الله حمله موشکی مقاومت به ناحل عوز فرزندان هیتلر از ترامپیسم می‌ترسند ترامپ در یمن به دنبال چیست؟ حق دفاع مشروع ایران ارتباطی به آتش‌بس غزه ندارد اعتراف همسر کامالا هریس به خیانت این بار انتقام ایران شدیدتر از قبل خواهد بود ۳۰۰ نفر در هند جان باختند عمویم ترامپ دیوانه است نیویورک‌تایمز: «مرد صلح» کشته شد دفاع عجیب وزیر دولت فرانسه از بخش‌های جنجالی مراسم افتتاحیه برگزاری انتخابات آزاد با حضور مردم سوریه راهکار جلوگیری از تجاوزات اسرائیل پایتخت اندونزی تغییر کرد انتشار تصاویر تجاوز جنسی سربازان صهیونیست به اسیر فلسطینی در «گوانتاناموی اسرائیل» ۵۶ کشته در اعتراضات امروز بنگلادش شهادت ۴ نفر در یورش به طولکرم واکنش اتحادیه اروپا به ترور شهید هنیه آکسیوس: ایران یکی از محورهای دیدار این هفته نتانیاهو با ترامپ در کاخ سفید اقدام ضدانسانی و ضدحقوقی مجارستان؛ دلیل حملات آمریکا به یمن موفقیت صنعا در مسیر مقاومت است اتحادیه اروپا در واکنش به شرارت‌های ترامپ: راه‌حلی جز دیپلماسی برای ایران وجود ندارد شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت جولان اشغالی سوریه تانک‌های روسی را به برلین خواهیم آورد انفجار در کابل راز قدرت ما در مقاومت است سجیل، فتاح و خرمشهر در صف شلیک به سمت سرزمین‌های اشغالی دیدگاه کرملین و ترامپ درباره مبادله زندانیان بازدید دبیر ستاد حقوق بشر از پروژه بیمارستان ملی یون درمانی کلید سلطه بر نظم بین‌المللی آینده طرح‌های خطرناک تل‌آویو در کرانه باختری در سایه فرصت طلایی جنگ غزه و سردمداری «ترامپ» عزل «یون سوک یول» از سوی دادگاه قانون اساسی کره جنوبی واکنش منفی بازارهای جهانی به تعرفه‌های ترامپ عصبانیت و آشفتگی ترامپ در برابر سیاست‌های اصولی ایران آمریکای ترامپ و چرخش مواضع در برابر متحدان رایزنی‌های گسترده قطر و مصر برای آتش‌بس قبل از عید فطر ۴ پهپاد اوکراینی در آسمان روسیه سرنگون شدند عملیات فریب بلینکن بایدن با ادعاها و وعده‌های صلح‌طلبانه‌ خود میراث جنگ بر جای گذاشت ژاپن سفیر اسرائیل را به «مراسم صلح ناکازاکی» راه نداد ونزوئلا شبکه ایکس را ۱۰ روز فیلتر کرد شکستن دیوار صوتی بر فراز بیروت/ شلیک ۴ موشک به شتولا بازخورد رسانه‌ای گسترش ناآرامی‌ها در سراسر بریتانیا دیپلماسی را بهترین راه برای تعامل با ایران می‌دانیم ارسال پاکت حاوی طاعون، به آدرس وزیر کشور فرانسه حمله پهپادی به تل‌آویو و سرنگون‌کردن پهپاد آمریکا توسط ارتش یمن ترامپ ادعا کرد: ایران می خواهد مستقیم با آمریکا مذاکره کند وال استریت خسته از تعرفه‌های ترامپ؛ سهام در مسیر بدترین عملکرد برج ایفل تخلیه شد شهادت ۲ رزمنده حزب الله در راه قدس شهردار حیفا خواستار ذخیرۀ آب و غذا شد پسر بایدن به دریافت رشوه از تاجر خارجی متهم شد قطعا نمی‌توانیم بفهمیم در فکر رهبر معظم ایران چه می‌گذرد هر لحظه ممکن است معادلات منطقه تغییر کند اعتراف رژیم صهیونیستی به خودزنی با موشک گنبد آهنین آمریکا بزرگترین انبار تسلیحات کشتار جمعی ۶ کشته و ۱۹ زخمی در پی حمله به پایگاه عین الاسد خبر تعیین جانشین هنیه تکذیب شد آمریکا پادرمیانی کرده تا منجر به جنگ بزرگ نشود حزب‌الله پس از ترور «مغنیه» مرگبارتر شد این حق مشروع اسرائیل است که به خاک ایران حمله کند! مناظره نماینده جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها در محل ترور واشنگتن برای کاهش تنش در منطقه پیام‌هایی برای ایران ارسال کرده است سیاست خارجی «ترامپ» در ۱۴۰۳؛ از جنگ تعرفه‌ای تا ارسال نامه به ایران درخواست دادستانی کل روسیه برای خروج طالبان از فهرست تروریستی یحیی سریع: مقابله با دشمن تا توقف تجاوزات علیه غزه ادامه دارد آمریکا و متحدانش با ارسال سلاح‌های غربی جنگ اوکراین را طولانی کرده‌اند در اولین گام یک میلیون مهاجر را اخراج می‌کنیم چرا آمریکا دوباره دست به دامان آتش‌بس شد؟ هدف قرار گرفتن پایگاه آمریکا در شرق سوریه مراقب باشید تعطیل نشوید! نتانیاهو و خانواده‌اش به پناهگاه زیرزمینی می‌روند حماس تعیین جانشین شهید هنیه را تکذیب کرد کتک‌زدن چند نوجوان، یک مسئول سیاسی در میامی آمریکا را روانه زندان کرد ادعای پیشگوی مشهور آمریکا درباره نتیجه انتخابات تلاش جهان برای تحریم فرهنگ تا اقتصاد و ورزش اسرائیل اعتراف ترامپ به تاثیرگذار بودن عملیات‌های دریایی یمن شکست روایت صهیونیستی در افکار عمومی آمریکا بومرنگ تعرفه‌ها بدلیل مخالفت اسرائیل، کمک های غذایی در مرز غزه در حال فاسد شدن است آیا دهلی نو با ارسال سلاح به کی یف به مسکو خیانت کرد؟ نام عملیات امروز حزب‌الله، عملیات روز اربعین بود گنبد آهنین یک موشک ایران را هم ساقط نکرد/ دستاورد‌های تهران قبل از شلیک اولین موشک از روسیه هشدار درباره کودتا دریافت کردیم طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران! رژیم صهیونیستی از کدام سلاح ایران بیش از همه می‌ترسد؟ ۲۹ درصد صهیونیست‌ها در فکر فرار از فلسطین هستند نابودی سیستم پزشکی غزه و هدف قرار دادن وحشیانه پزشکان و امدادگران روسیه: مسکو و ایران به دنبال اجرای فوری معاهده جامع راهبردی هستند ایران، محکومیت جهانی تهدیدهای ترامپ را خواستار شد پشت پرده تشدید همزمان فشارهای غرب بر فلسطین هشدار روسیه به استفاده از ابزار نظامی علیه ایران بالا بردن پرچم سفید برای نتانیاهو غیرممکن است کشف اسناد محرمانه نظامی در خیابان یمن بیش از ۷۰ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت مقاومت در برابر اسرائیل ادامه دارد آینده کردها توسط اردوغان چگونه رقم خواهد خورد؟ رونمایی حزب‌الله از شهر های موشکی تصمیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به برکناری وزیر جنگ اوکراین متحمل خسارات و تلفات سنگینی در کورسک شد اعتراف بایدن به انصراف اجباری از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا حمله اوکراین به نیروگاه اتمی زاپروژیا فرود اضطراری هواپیمای ترامپ حمله دوباره آمریکا و انگلیس به غرب یمن حزب الله مقر فرماندهی ارتش اسرائیل در کریات شمونه را هدف قرار داد اسرائیل هیچ طرحی برای رویارویی با ایران ندارد تشریح ماهیت واکنش حزب‌الله از زبان نصرالله
تازه های شبکه اجتماعی