در آخرین جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب طرح حمایت از کتابفروشیها بلافاصله پس از پایان نمایشگاه در دستور کار قرار گرفته است، موضوعی که به نظر میرسد اما و اگرهایی در پس و پیش خود داشته باشد.
یک ادیب سعدیشناس، از سعدی بهعنوان آموزگار زیست انسانی یاد میکند؛ اندیشمندی که هنوز میتواند برای انسان امروز، راهی به سوی اخلاق، همدلی و کرامت بگشاید. در جهانی که شتاب زندگی، مجال تأمل را گرفته، درنگ در سخن سعدی میتواند دریچهای به بازشناسی انسان و ارزشهای فراموششده او باشد.
«بوستان سعدی» برنده جایزه بهترین اثر ترجمه شده ادبیات جهان به زبان بوسنیایی شد.
عطار، سنایی و مولوی سه قله بلند شعر عرفانی هستند؛ ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت عطار است و به همین مناسبت نگاهی به روزگار و آثارش و همچنین رابطهاش با سنایی و مولوی میکنیم.
طاهره ایبد میگوید: «کتابهای کودک پر از فریادند؛ فریادهایی از جنس هیجان، شادی، ترس، خشم، هشدار، اعتراض... آنها به کودکان حق میدهند احساس کنند، بترسند، بخندند، انتقاد و اعتراض کنند.»
رئیس جمهور در پیامی به آیین نکوداشت ثمین باغچهبان گفت: نام نیک شما در کنار نام پدر بزرگوارتان استاد جبار باغچهبان که پیشگام آموزش و پرورش کودکان بوده برای ایران راه خواهد گشود.
ماریون برونه نویسنده فرانسوی جایزه یادبود آسترید لیندگرن ۲۰۲۵ را دریافت کرد.
نویسنده دچار اوتیسم درباره هدفش از تالیف کتاب، بیان کرد: این کتاب را برای آگاهیرسانی نوشتم و برای مادران تا متوجه باشند بچههای آنها چه احساسی دارند، همچنین برای اینکه زبان و کلام گویای کودکانی که نمیتواند صحبت کنند باشم. سوم برای افرادی مانند خودم نوشتم که اوتیسم سطح یک هستند تا بدانند تنها نیستند.
تقویم جلالی یکی از مهمترین دستاوردهای علمی خیام که تبدیل به بخشی از هویت ایرانیان در طول تاریخ شده است؛این تقویم به دستور ملکشاه سلجوقی و با همکاری خیام و دیگر دانشمندان در اصفهان تنظیم شد.
ناصر فیض میگوید: رهبر انقلاب وجود تقد اجتماعی و سیاسی در شعر طنز را به رسمیت میشناسند.