| | |
۱۰ چهره، ۱۰ تیتر؛
جنجالهایی که از سینما شروع شد

سال ۱۴۰۳ نشان داد تیتر شدن در فضای فرهنگ و هنر و به خصوص سینما، این روزها مانند آب خوردن است؛ کافی است عدهای را بیاخلاق خطاب کنید، کمی حرکات موزون چاشنی سریالهایتان کنید و یا با چهرهای وحشت زده از شیشه شکسته ماشین و مزاحمت یک عروسک در نیمه شب، استوری بگذارید تا به سرعت نقل محفل و البته تیتر یک رسانهها تبدیل شوید.
به گزارش روایت فردا موج خبرهایی که چهرهها به سینما اضافه میکنند، هر سال جریان هنر هفتم را با خود به این سو و آن سو میبرد. سال ۱۴۰۳ نیز از این امواج به دور نبود و از همان شب تحویل سال، با دعوای یک بازیگر با همسر سابقش شروع شد. در روزهای پایانی سال هم کسب سومین اسکار تاریخ سینمای ایران برای یک انیمیشن و ماجراهای سرمایهگذاری کانون، موجی بلندتر به این دریا افزود و نقطه پایانی برای جنجالهای ۱۴۰۳ بود.
۱. دعوای زن و شوهری، اولین تیتر سینمایی سال
سال ۱۴۰۳ از همان شب سال تحویل، چهرهها را دستمایه تیترهای خبر کرد. یکتا ناصر با چشمانی گریان و صدایی بغضآلود، ویدیویی منتشر کرد و مدعی شد منوچهر هادی همسر سابقش، فرزند مشترکشان را ربوده؛ انتشار این ویدیو موجی از کامنتها و انتقادات را به همراه داشت که قوانین طلاق و حق حضانت فرزند و قوانین مردسالارانه ازدواج را هدف میگرفت.
در این بحبوحه، منوچهر هادی نیز ویدیویی منتشر کرد که فرزندشان سوفیا را تا چهارم فروردین به مادر بازمیگرداند. این کشمکش میان این زوج هنرمند سابق ادامه داشت تا آنکه وکیل ناصر، توضیحاتی در این باره ارائه داد و پس از برگزاری دادگاه، به ظاهر مشکل این زوج هنرمند حل و فصل شد.
۲. مدیر پلتفرمی که جنجال آفرید
یکی از سکوهای نمایش خانگی که از قضا به تازگی دوباره پخش فیلم و سریالهای خود را آغاز کرده، اوایل امسال جنجال بزرگی را میان اقشار گوناگون سینما به راه انداخت. عضو هیات مدیره این سکو در مصاحبهای در اردیبشهتماه ۱۴۰۳، از بیاخلاقی بازیگران و سینماگران شکایت کرد و گفت همگی به دنبال پول هستند.
او گفته بود: بازیگران و تهیهکنندهها همه بیاخلاقیهای خاص خودشان را دارند و به قرارداد و حرفشان متعهد نیستند. من در چند صنعت مختلف بودم اما به بیاخلاقی اینها هیچ جا ندیدم.
پس از این اظهار نظر، سیل استوریها و واکنش اهالی سینما به راه افتاد؛ از همایون اسعدیان و مازیار میری تا جامعه صنفی تهیهکنندگان و خانه سینما. هشتگی تحت عنوان «نه به همکاری با پلتفرم مذکور» به راه افتاد؛ تا جایی که روابط عمومی پلتفرم مجبور به عذرخواهی شد.
۳. نمکپاشی روی زخم دهه شصتیها در سکانس بحثبرانگیز یک سریال
در ادامه حواشی و تیترشدن چهرهها و اتفاقات در شبکه نمایش خانگی، سریال «افعی تهران» در سکانسی جنجالی، به نکوهش تنبیه بدنی دانشآموزان توسط معلمان و ناظمان پرداخت. در یکی از سکانسهای این سریال پیمان معادی در نقش آرمان بیانی که در کودکی مورد تنبیه بدنی توسط ناظم مدرسه قرار گرفته بود، او را ملاقات میکند و با تحقیر و لحنی انتقامجویانه با او سخن میگوید.
برخی عقیده داشتند این سکانس خاطره جمعی بخش زیادی از دانش آموزان در دهه ۶۰ را یادآوری میکند و برخی نیز از توهین به جایگاه معلم سخن گفتند.
بعد از جنجال و دست به دست شدن این برش از سریال در فضای مجازی، وزارت آموزش و پرورش با اعتراض گسترده معلمان به این سکانس، از عوامل سریال شکایت کرد. این شکایت اما آنچنان جدی نشد؛ چرا که معادی با انتشار متنی در فضای مجازی از مخاطبان خواست به این بهانه معلمان خود را تکریم کنند و تا حد زیادی، غائله این سریال ختم به خیر شد.
۴. سندرم نادر خانم بازیگر
اردیبهشت ماه سال گذشته بود که ترانه علیدوستی مبتلا به بیماری خودایمنی شد و اخبار مرتبط با بیماری او، فضای مجازی را پر کرد. این بازیگر مدتی درگیر با این سندرم بود و هواداران خود را نگران کرد.
۵. حرکات موزون در سریالها و تکرار مکررات
در سالی که گذشت چنیدنبار حرکات موزون چند بازیگر در نمایش خانگی، تیتر رسانهها شد. اولی مربوط به سریال «در انتهای شب» است که احترام برومند و پارسا پیروزفر در سکانسی در خانه سالمندان میرقصند. این سکانس به سرعت در فضای مجازی دست به دست شد اما پس از آن، موجب اصلاحیه ساترا و حذف این سکانس از روی نسخه پلتفرمی شد
کمی نگذشته بود که دوباره چنین اتفاقی برای سحر دولتشاهی در سریال «داریوش» رخ داد اما این بار خبرهایی مبنی بر پیگیری قضایی برای بازیگر و سکوی پخش به گوش رسید. به تازگی نیز سریال «تاسیان» توقیف شد که برخلاف دو مرتبه قبل، به طور مستقیم به حرکات موزون در سریال اشاره نشد اما عده زیادی درباره رقص نازنین بیاتی در سکانس تولد شیرین نوشتند و توقیف سریال را مرتبط با آن دانستند.
۶. زنانی که به جوکر رنگ و بوی متفاوتی بخشیدند
مردادماه ۱۴۰۳ با اتفاقی ویژه در شبکه نمایش خانگی همراه بود. بعد از سه سال پخش «جوکر» با شرکتکنندههای مرد، حالا جوکر بانوان پخش میشد که حواشی زیادی نیز به همراه داشت. برخی رسانهها با تنه زدن به تیغ سانسور و توقیف، قصد داشتند از انتشار آن جلوگیری کنند اما جوکر بانوان با نقدهای مثبت زیادی همراه بود و تا انتها نیز پخش شد.
فصل اول جوکر بانوان برخلاف تصور عدهای توقیف نشد و ساترا دلیل پخشنشدن یکی از قسمتهای آن را، اصلاحاتی اعلام کرد که تیم جوکر باید در جوکر آقایان انجام میداد. جوکر بانوان در فصل نخست، پربینندهتر از باقی فصلها شد و از قضا تکیهکلام «یویو» که توسط ناهید مسلمی عنوان شد، از خاطرات به یادماندنی این برنامه بود.
۷. فرار رسولاف و باز هم جنجال سینماگر ایرانی در کن!
سال ۱۴۰۳، دو فیلم از سینمای زیرزمینی داشت که در فضای مجازی دست به دست شد. «کیک محبوب من» و «دانه انجیر معابد» دو فیلمی بودند که بیش از داستان فیلم، عواملشان حواشی زیادی آفریدند. پس از اعلام حکم محمد رسولاف و فرار او از ایران، «دانه انجیر معابد» در جشنواره کن حضور پیدا کرد و بعد به عنوان نماینده آلمان راهی اسکار شد. فرار پرسشبرانگیز رسولاف، تا مدتها تیتر رسانهها بود. روایتی که این کارگردان از لحظه اعلام حکم تا فرارش به رسانههای خارجی گفته بود نیز، محل بحث بود.
علاوه بر او مریم مقدم و بهتاش صناعیها سازندگان «کیک محبوب من»، که سال گذشته در رونمایی از فیلم آنها در جشنواره برلین حضور نداشتند، امسال نیز با ضبط پاسپورت و ممنوعالخروجی دست و پنجه نرم میکردند و تیتر رسانهها شدند. کارزاری نیز برای حمایت از کارگردانان این اثر و رفع اتهام آنها تشکیل شد.
۸. به وقت عروسکبازی بهرنگ علوی برای تبلیغ سریال
اواسط دیماه ۱۴۰۳ بود که فعالیت بهرنگ علوی در صفحه اینستاگرامیاش شکلی عجیب به خود گرفت. این بازیگر چند استوری با محتوای ترسناک و در دست داشتن عروسکی پارچهای، منتشر کرد. در یکی از استوریها، شیشه ماشین او شکسته بود و روی یک برگه از او خواسته شده بود به ویلایی در کلاردشت برود. شب بعد نیز استوری دیگری منتشر شد که او به آدرس داده شده رفته بود و با چهرهای وحشت زده در انتهای ویدیو، ناپدید شد.
این استوریها که بعدتر مشخص شد فعالیت تبلیغاتی برای سریال «ازازیل» بوده به سرعت بازنشر شدند و مورد انتقاد قرار گرفتند. عده زیادی عقیده داشتند که امنیت و آرامش عمومی مخاطبان و مردم هدف قرار گرفته و در نهایت حسن فتحی کارگردان سریال نیز با اعلام بیاطلاعی از این کمپین که گویا توسط پلتفرم اجرایی شده بود، به این ماجرا خاتمه داد.
۹. انصراف رادان از داوری فجر و گمانهزنی حاشیهسازان
دوره چهلوسوم جشنواره فیلم فجر، به قدری بیحاشیه برگزار شد که مسئولان برگزاری ترجیح دادند اسامی فیلمهای بخش ویژه را به صورت روزانه اعلام کنند تا کمی هیجان و حاشیه، چاشنی جشنواره شود. در این دوره اما یکی از چهرههایی که تا حدی نامش بر سر زبانها چرخید، بهرام رادان بود. این بازیگر، در میانه روز سوم، از ترکیب هیات داوری خارج شد تا هیات داوران هفتنفره جشنواره، ششنفره شود.
در روز سوم جشنواره گمانهزنیهایی برای خروج رادان از هیات داوران مطرح شد؛ با وجود آنکه متن نامه رادان به دبیر جشنواره، رسما منتشر شده و در آن، رادان عنوان کرده بود که به دلیل سفر خارج از کشور نتوانسته مسئولیت داوری را بپذیرد اما عدهای دلایل دیگری را عنوان کردند.
اینکه چنین سفری قطعا از قبل برنامهریزی شده بود و با وجود این اطلاع باز هم بهرام رادان در ترکیب هیات داوران حضور پیدا کرده است. این استفعا دلایل فرامتنی زیادی را با خود به همراه داشت و در روزهای بعدی جشنواره نیز کمابیش محل بحث بود.
۱۰. شیرینی سومین اسکار زیر زبان ایرانیها
دو چهرهای که در روزهای پایانی سال تیتر رسانهها شدند، شیرین سوهانی و حسین ملایمی بودند. زوج کارگردانی که سومین اسکار را برای سینمای ایران به ارمغان آوردند و با انیمیشن در «سایه سرو» در اسکار درخشیدند.
انتهای پیام/
حواشی «پایتخت ۷»؛ تعقیب و گریز بهرام افشاری و حواله خودرو فوتبالیستها رمان «آبیسم» را برای آگاهیرسانی درباره اوتیسم نوشتم تقویم جلالی یکی از مهمترین دستاوردهای علمی خیام است آیینهای ایرانی؛ پیوند میراث کهن و تاریخ امروز جهان جنجالهایی که از سینما شروع شد چرا «با بابام» انیمیشن کودکانه موفقی است؟ این فیلمها در سال ۱۴۰۳، کمتر از انتظار فروختند کمدی باید انسان را به تفکر وادارد مسافران نوروزی در کدام استانها بیشتر اقامت داشتند و مصدوم شدند؟ ۱۰۰ دوربین تلویزیونی راهپیمایی روز قدس را پوشش میدهند بازیگری که یک سال روی صحنه ماند دانیال جعفری بازیگر نوجوان ایرانی موفق به دریافت مدارک بازیگری آکسفورد شد دومین اثر مشترک سامی یوسف و همایون شجریان منتشر شد ۸ فیلم ۱۴۰۳ که بیشتر از انتظار ظاهر شدند کاروانسرای سعدالسلطنه قصه مردی که با عروسکش بهار را نوید میدهد رهبر انقلاب نقد اجتماعی و سیاسی در شعر طنز را به رسمیت میشناسند پارک ملی تندوره گنجینهای طبیعی در ایران رای پیشرفت خود، دست به تخریب دیگران نزنیم تا عاقبت بخیر شویم احیای شب نوزدهم در مصلی تهران خلاصه نمادین جهان ایرانی «بهار در بهار» با ویژه برنامه های تحویل سال تلویزیون : ذائقهِ کمدیپسندِ مردم کار را سخت کرده است سریالهای قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرمها موزهها و اماکن تاریخی ۱۹ و ۲۰ ماه مبارک رمضان باز است اعتراض صداوسیما به توقف پخش شبکه «الاقصی» از کلاسیکهای وفادار تا بازخوانیهای مدرن ستارهسازی با هزینهای ناچیز در دنیای میلیون دلاری نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟ دلخوری بابا پنجعلی در آستانه پخش «پایتخت» جدید لبیکهای امام حسن مجتبی(ع) قرآنی که در میان اسرا دست به دست میشد رمضانی که لرزه به تن ژنرال عراقی انداخت وزیر میراث فرهنگی: نوروز سرمایهای برای تعاملات بینالمللی است هزینه تماشای فیلم و سریال در نمایش خانگی بالا رفت یک کمدیساز الزاما در تمام کارهایش موفق نیست سریال «معاویه» با چه هدفی ساخته شده است؟ کارگردان سینما به سوگ مادربزرگ فیلمهایش نشست انیمیشنهایی که در سال ۲۰۲۵ ظاهر میشوند اقتباسی برای ثبت در تاریخ سینما و ادبیات ایران زنان انگلیسی دو برابر بیشتر از مردان کتاب میخوانند اتخاذ تدابیری برای ارتقای خدمترسانی به مسافران نوروزی چرا سریالهای ایرانی در سطح بینالمللی پخش نمیشوند؟ انتشار غیرقانونی دامن «ببعی قهرمان» را هم گرفت؛ نوروز در تلویزیون؟ بازیهای ویدیویی که الهامبخش ساخت آثار سینمایی شدند «تاسیان» رفع توقیف شد؟ جشنواره موسیقی محلی تا آیین قهوهخوری اشتباهات معاویه قابل بخشش نیست قسمت چهارم سریال «تاسیان» منتشر شد تلویزیون آخر هفته چه فیلمهایی پخش میکند؟ ۱۲ غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری برلین؛ فرصتی برای مقابله با ایرانهراسی تجربهای قلبی و نه شنیداری از یک کنسرت اگر بیطرف نیستید دستکم انصاف داشته باشید ساخت سریالهایی برای «دیده نشدن» دولت به مسئله تأمین مواد اولیه پوشاک ورود کند برگزاری جشن تحویل سال نو در اصفهان و شیراز معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی اسکار گرفت رتبهبندی ۹۶ فیلم برتر در تاریخ اسکار «اکران رمضان» را به یک «فرصت طلایی» تبدیل کنیم روایتی متفاوت از تراژدی «هملت» در اروپا کتاب «ضاحیه مقدسه» رونمایی میشود آموزش نقالی شاهنامه به کودکان باید با توجه به مفاهیم تربیتی آنها باشد طرفداران مستندهای حیات وحش، سیاسی و تاریخی بیشترند سفری اقتباسی از تفکر غربی به فلسفه شرقی پیام شهید کسایی در آخرین دیدار برای خانوادهاش چه بود؟ «حاجی واشنگتن» در «سفر پر ماجرا»؛ گروه های استهلال ماه رمضان ۱۴۰۳ از چه روزی کار رصد را آغاز میکنند؟ تخریب کاشیکاری سر در خانقاه مسجد جامع نطنز ۳ کمدی و ۲ حضور پژمان جمشیدی در گیشه نوروز؛ دومین مقبره «فرعون» کشف میشود؟ اژهای: مسائل حقوقی گردشگران خارجی را رفع میکنیم اقدام تحسین برانگیز قوه قضائیه در جلوگیری از پخش سریال تاسیان روایتی از «کتابشویی» هشدار نسبت به وقوع یک تراژدی بزرگ در صنایع خلاق اقامه نماز لیلةالدفن برای سیدحسن نصرالله در تمام مساجد ایران دستمزدهایی که وسوسه میکنند فیلمهای کودک را با تصور کودکانه تولید نکنید! افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها کتابخانه عمومی امروز مکمل نهاد خانواده و نهاد مدرسه است جزییاتی از اکران عید فطر و بلیت ۱۰۰ هزار تومانی سینما روایتی از آخرین حضور منوچهر والیزاده بر صحنه بخشی از درآمد استریمرها از طریق حمایت مستقیم کاربران است افتتاح اتاق ایرانشناسی در پاکستان فروش ۱۵۷ میلیاردی گیشه در بهمن ماه واکنش فرزند «فهیمه راستکار» به اجرایی نشدن یک مصوبه ایرج رضایی دوبلور پیشکسوت درگذشت استعدادیابی قاریان نوجوان و جوان در جشنوارهای قرآنی پاسخهای آشتیانیپور به شبهات رأیگیری مردمی جشنواره فیلم فجر مصاحبه تلویزیونی طنز با کابینه ترامپ به کمک هوش مصنوعی درباره کیفیت اجرای گروهمان ادعا داریم سردیس حسن ریاحی موسیقیدان رونمایی شد موسیقی «کواتی» برگرفته از فرهنگ مردم بلوچ است؛ راهی برای کم کردن اضطراب و تنش اجرای ۳۸ کودک و نوجوان در چهارمین روز جشنواره چهلم موسیقی فجر سریال «تاسیان» بدون مجوز منتشر شده است قطعاتی که برای تار نوشته شده با سنتور نواخته شد خانه سینما بازهم در انتخاب بهترین فیلم مردمی بازنده شد؟ افتوخیزهای ارکستر صداوسیما در آغاز جشنواره موسیقی فجر ایتن هاوک دلیل به تعویق افتادن ۱۲ ساله «ماه آبی» را فاش کرد اعلام ویژهبرنامههای سراسری اعیاد شعبانیه میانسالی یک رویداد فرهنگی-هنری از نامزد نشدن در اسکار ناراحت نیستم شهید خاص 22 بهمن ۲۲ بهمن، نماد همبستگی ملی و پیروزی اراده ایرانیان است انقلاب بیش از سیاسی بودن هنر بود علی سرابی بهترین گزینه برای نقش «صیاد» بود/«گاندو ۳» را نمیسازم هشدار یک کارگردان جوان درباره برخی دستهای پنهان عبور از نیل سینمای سنتی خاطره آقای آهنگساز از «روز موعود»؛ سرود «برخیزید» چطور شکل گرفت؟ بازیگر یهودی رفتار رژیم صهیونیستی با مردم غزه را از هیتلر بدتر خواند بازدید مدیران خانه کتاب از مجموعه «شهر آفتاب» سیمرغم را تقدیم مادران شهدا میکنم سازهای باستانی ایرانی در کنسرت مسکو طنینانداز شدند تشویق سکانس «گشت ارشاد» و چاقی و لاغری اجباری بازیگران تشکیل پرونده قضایی در پی اقدام خلاف عرف و شرع دو بازیگر در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر فعال شدن مجدد سلبریتیهای آشوبطلب در جشنواره فیلم فجر
سریال «معاویه» با چه هدفی ساخته شده است؟ اقدام تحسین برانگیز قوه قضائیه در جلوگیری از پخش سریال تاسیان فعال شدن مجدد سلبریتیهای آشوبطلب در جشنواره فیلم فجر فیلمهای کودک را با تصور کودکانه تولید نکنید! برگزاری جشن تحویل سال نو در اصفهان و شیراز اقامه نماز لیلةالدفن برای سیدحسن نصرالله در تمام مساجد ایران افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها روایتی از آخرین حضور منوچهر والیزاده بر صحنه افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها پاسخهای آشتیانیپور به شبهات رأیگیری مردمی جشنواره فیلم فجر موسیقی «کواتی» برگرفته از فرهنگ مردم بلوچ است؛ راهی برای کم کردن اضطراب و تنش دستمزدهایی که وسوسه میکنند کتابخانه عمومی امروز مکمل نهاد خانواده و نهاد مدرسه است جزییاتی از اکران عید فطر و بلیت ۱۰۰ هزار تومانی سینما ایرج رضایی دوبلور پیشکسوت درگذشت تشکیل پرونده قضایی در پی اقدام خلاف عرف و شرع دو بازیگر در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر انتشار غیرقانونی دامن «ببعی قهرمان» را هم گرفت؛ نوروز در تلویزیون؟ «تاسیان» رفع توقیف شد؟ تلویزیون آخر هفته چه فیلمهایی پخش میکند؟ بخشی از درآمد استریمرها از طریق حمایت مستقیم کاربران است درباره کیفیت اجرای گروهمان ادعا داریم تشویق سکانس «گشت ارشاد» و چاقی و لاغری اجباری بازیگران هزینه تماشای فیلم و سریال در نمایش خانگی بالا رفت انیمیشنهایی که در سال ۲۰۲۵ ظاهر میشوند رتبهبندی ۹۶ فیلم برتر در تاریخ اسکار روایتی از «کتابشویی» افتتاح اتاق ایرانشناسی در پاکستان فروش ۱۵۷ میلیاردی گیشه در بهمن ماه کارگردان سینما به سوگ مادربزرگ فیلمهایش نشست اقتباسی برای ثبت در تاریخ سینما و ادبیات ایران واکنش فرزند «فهیمه راستکار» به اجرایی نشدن یک مصوبه استعدادیابی قاریان نوجوان و جوان در جشنوارهای قرآنی مصاحبه تلویزیونی طنز با کابینه ترامپ به کمک هوش مصنوعی سردیس حسن ریاحی موسیقیدان رونمایی شد بازیهای ویدیویی که الهامبخش ساخت آثار سینمایی شدند هشدار نسبت به وقوع یک تراژدی بزرگ در صنایع خلاق خانه سینما بازهم در انتخاب بهترین فیلم مردمی بازنده شد؟ سیمرغم را تقدیم مادران شهدا میکنم پارک ملی تندوره گنجینهای طبیعی در ایران زنان انگلیسی دو برابر بیشتر از مردان کتاب میخوانند اتخاذ تدابیری برای ارتقای خدمترسانی به مسافران نوروزی چرا سریالهای ایرانی در سطح بینالمللی پخش نمیشوند؟ طرفداران مستندهای حیات وحش، سیاسی و تاریخی بیشترند «حاجی واشنگتن» در «سفر پر ماجرا»؛ اژهای: مسائل حقوقی گردشگران خارجی را رفع میکنیم اجرای ۳۸ کودک و نوجوان در چهارمین روز جشنواره چهلم موسیقی فجر اعلام ویژهبرنامههای سراسری اعیاد شعبانیه از نامزد نشدن در اسکار ناراحت نیستم هشدار یک کارگردان جوان درباره برخی دستهای پنهان اگر بیطرف نیستید دستکم انصاف داشته باشید دومین مقبره «فرعون» کشف میشود؟ عبور از نیل سینمای سنتی سازهای باستانی ایرانی در کنسرت مسکو طنینانداز شدند «بهار در بهار» با ویژه برنامه های تحویل سال تلویزیون جشنواره موسیقی محلی تا آیین قهوهخوری اشتباهات معاویه قابل بخشش نیست قسمت چهارم سریال «تاسیان» منتشر شد ۱۲ غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری برلین؛ فرصتی برای مقابله با ایرانهراسی تجربهای قلبی و نه شنیداری از یک کنسرت گروه های استهلال ماه رمضان ۱۴۰۳ از چه روزی کار رصد را آغاز میکنند؟ تخریب کاشیکاری سر در خانقاه مسجد جامع نطنز افتوخیزهای ارکستر صداوسیما در آغاز جشنواره موسیقی فجر ایتن هاوک دلیل به تعویق افتادن ۱۲ ساله «ماه آبی» را فاش کرد میانسالی یک رویداد فرهنگی-هنری انقلاب بیش از سیاسی بودن هنر بود بازیگر یهودی رفتار رژیم صهیونیستی با مردم غزه را از هیتلر بدتر خواند دانیال جعفری بازیگر نوجوان ایرانی موفق به دریافت مدارک بازیگری آکسفورد شد موزهها و اماکن تاریخی ۱۹ و ۲۰ ماه مبارک رمضان باز است دولت به مسئله تأمین مواد اولیه پوشاک ورود کند معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی اسکار گرفت سریال «تاسیان» بدون مجوز منتشر شده است قطعاتی که برای تار نوشته شده با سنتور نواخته شد ۲۲ بهمن، نماد همبستگی ملی و پیروزی اراده ایرانیان است علی سرابی بهترین گزینه برای نقش «صیاد» بود/«گاندو ۳» را نمیسازم خاطره آقای آهنگساز از «روز موعود»؛ سرود «برخیزید» چطور شکل گرفت؟ بازدید مدیران خانه کتاب از مجموعه «شهر آفتاب» بازیگری که یک سال روی صحنه ماند «اکران رمضان» را به یک «فرصت طلایی» تبدیل کنیم روایتی متفاوت از تراژدی «هملت» در اروپا سفری اقتباسی از تفکر غربی به فلسفه شرقی ۳ کمدی و ۲ حضور پژمان جمشیدی در گیشه نوروز؛ شهید خاص 22 بهمن ساخت سریالهایی برای «دیده نشدن» آموزش نقالی شاهنامه به کودکان باید با توجه به مفاهیم تربیتی آنها باشد پیام شهید کسایی در آخرین دیدار برای خانوادهاش چه بود؟ رهبر انقلاب نقد اجتماعی و سیاسی در شعر طنز را به رسمیت میشناسند رای پیشرفت خود، دست به تخریب دیگران نزنیم تا عاقبت بخیر شویم احیای شب نوزدهم در مصلی تهران کتاب «ضاحیه مقدسه» رونمایی میشود کمدی باید انسان را به تفکر وادارد مسافران نوروزی در کدام استانها بیشتر اقامت داشتند و مصدوم شدند؟ سریالهای قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرمها اعتراض صداوسیما به توقف پخش شبکه «الاقصی» دلخوری بابا پنجعلی در آستانه پخش «پایتخت» جدید وزیر میراث فرهنگی: نوروز سرمایهای برای تعاملات بینالمللی است یک کمدیساز الزاما در تمام کارهایش موفق نیست تقویم جلالی یکی از مهمترین دستاوردهای علمی خیام است آیینهای ایرانی؛ پیوند میراث کهن و تاریخ امروز جهان چرا «با بابام» انیمیشن کودکانه موفقی است؟ این فیلمها در سال ۱۴۰۳، کمتر از انتظار فروختند ۸ فیلم ۱۴۰۳ که بیشتر از انتظار ظاهر شدند کاروانسرای سعدالسلطنه قصه مردی که با عروسکش بهار را نوید میدهد خلاصه نمادین جهان ایرانی : ذائقهِ کمدیپسندِ مردم کار را سخت کرده است از کلاسیکهای وفادار تا بازخوانیهای مدرن قرآنی که در میان اسرا دست به دست میشد رمضانی که لرزه به تن ژنرال عراقی انداخت جنجالهایی که از سینما شروع شد ۱۰۰ دوربین تلویزیونی راهپیمایی روز قدس را پوشش میدهند دومین اثر مشترک سامی یوسف و همایون شجریان منتشر شد ستارهسازی با هزینهای ناچیز در دنیای میلیون دلاری نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟ لبیکهای امام حسن مجتبی(ع) حواشی «پایتخت ۷»؛ تعقیب و گریز بهرام افشاری و حواله خودرو فوتبالیستها رمان «آبیسم» را برای آگاهیرسانی درباره اوتیسم نوشتم
تازه های شبکه اجتماعی
ارسال نظرات