| | |
اخبار موسیقی؛
نمایشگاه کودکونوجوان، شب «علیزاده» و نکوداشت «مشکاتیان»
برپایی نخستین نمایشگاه موسیقی کودک و نوجوان، انتصاب سخنگوی ستاد اجرایی سند موسیقی، ثبت «هزار دف پالنگان» در تقویم ملی رویدادهای گردشگری و گرامیداشت هفتادمین زادروز پرویز مشکاتیان از مهمترین خبرهای موسیقی در این هفته بود.
به گزارش روایت فردا حوزه موسیقی یکی از عرصههای هنری کشورمان است که این هفته علاوه بر فعالیتهای جاری نهادهای فرهنگی و هنری در این حوزه، شاهد رویدادهای مختلف و ویژهای همچون درگذشت سعید غلامحسینپور نوازنده و سازنده ساز تار، انتصاب حمیدرضا نوربخش به عنوان سخنگوی ستاد اجرایی سند ملی موسیقی، برگزاری «شب حسین علیزاده» به بهانه انتشار اثر «دستگاههای موسیقی ایرانی»، ثبت مراسم «هزار دف پالنگان» در تقویم ملی رویدادهای گردشگری، برپایی نخستین نمایشگاه موسیقی کودک و نوجوان و گرامیداشت هفتادمین زادروز پرویز مشکاتیان بود که در این گزارش به آنها میپردازیم.
همصدایی علی پهلوان و کریس دی برگ در سیدنی
علی پهلوان خواننده، آهنگساز و از بنیانگذاران گروه موسیقی «آریان»، هشتم می ۲۰۲۵ (۱۸ اردیبهشت) به عنوان خواننده مهمان در کنسرت کریس دی برگ، هنرمند بینالمللی اهل ایرلند، در تالار اُپرا هاوس سیدنی به روی صحنه رفت.
در این برنامه ویژه، این دو هنرمند برای نخستینبار قطعه مشترک خود با عنوان «نوری تا ابدیت» را به صورت زنده اجرا کردند؛ اثری که در آلبوم چهارم گروه آریان منتشر شده اما پیشتر مجال اجرای صحنهای آن فراهم نشده بود. این اجرا با استقبال پرشور حاضران، اعم از مخاطبان ایرانی و غیرایرانی، همراه شد. از زمان ضبط این قطعه و ویدیوی آن، که در شهر لندن تهیه شده بود، شانزده سال میگذرد.
درگذشت نوازنده و سازنده تار
سعید غلامحسینپور نوازنده و سازنده ساز تار، ۲۰ اردیبهشت پس از تحمل یک دوره بیماری در ۵۲ سالگی درگذشت. مراسم تشییع و خاکسپاری این هنرمند ۲۲ اردیبهشت در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) و مجلس یادبود او ۲۳ اردیبهشت در تالار همایش نیایش برگزار شد.
غلامحسینپور متولد ۲۰ شهریور ماه ۱۳۵۲ از اعضای کانون سازندگان ساز و نوازندگان سنتی خانه موسیقی ایران، سرپرست و نوازنده گروه چاوش بود که از سال ۱۳۷۸ کنسرتهای بسیاری برگزار کرد و در کشورهای مختلف اجرا داشت. آثار نقاشی و طراحی او نیز در قالب نمایشگاههای متعدد در ایران و دیگر کشورها به نمایش گذاشته شده است.
انتصاب سخنگوی ستاد اجرایی سند ملی موسیقی
پنجمین جلسه اعضای ستاد اجرایی سند ملی موسیقی کشور با حضور نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجتالاسلام محمدعلی قربانی مدیر هنر و تبلیغ نوین معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه قم، احمد رمضی سرپرست مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی، وحید آگاه دبیر کارگروه حقوقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در این جلسه اعضای شرکتکننده بخشهای دیگر از سند ملی موسیقی و دیگر موارد و مسائل موسیقی کشور طی ماههای گذشته را مورد بررسی قرار دادند و به پیشنهاد معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای انتخاب یک سخنگو جهت انعکاس مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده «ستاد اجرایی موسیقی کشور» در حوزههای رسانهای و افکار عمومی، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی با اکثریت آرای اعضای شرکتکننده در جلسه به عنوان سخنگوی ستاد معرفی شد.
گردهمایی مدیران هنرستانهای هنرهای زیبای سراسر کشور
گردهمایی مدیران هنرستانهای هنرهای زیبای سراسر ۲۱ اردیبهشت طی سه نشست تخصصی به میزبانی دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمصطفی آذرکیش معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، محمدحسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری، بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی و جمعی از مسئولان در تالار رودکی برگزار شد.
تبیین سیاستها و رویکردهای دفتر آموزش در حوزههای آموزشی و پژوهشی هنرستانهای هنرهای زیبا و برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور مدیران هنرستانها در کارگروههای آموزشی، اعتباری، منابع انسانی و اداری از جمله موضوعاتی بودند که در نشست اول مطرح شد. تبادل نظر در موارد اعتباری و منابع انسانی و اداری (با ارائه مطلب مدیران منتخب هنرستانها) و بحث در موارد آموزشی نیز از جمله سرفصلهای نشست دوم بودند. در نشست سوم هم مسائل تخصصی و آموزشی، بحث و تبادل نظر با محوریت حفظ، توسعه و افزایش بهرهوری مسائل آموزشی و پرورشی مورد توجه قرار گرفت.
نشست «موسیقی در آینه نشر و چشمانداز آینده»
نشست تخصصی پاویون «هنرگان کتاب» سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با موضوع «موسیقی در آینه نشر و چشمانداز آینده» ۲۱ اردیبهشت با سخنرانی شهاب منا پژوهشگر و ناشر موسیقی برگزار شد.
این پژوهشگر و ناشر موسیقی با اشاره به رواج کتابهای زرد در این حوزه گفت: از حدود ۲۰ سال گذشته تاکنون، کتابهایی به نام موسیقی منتشر میشوند که نه مبنای علمی دارند و نه محتوای تازهای ارائه میدهند. این کتابها اغلب گردآوری آثار پراکندهاند و بیشتر به کارت ویزیتی برای معرفی مؤلف یا ناشر شباهت دارند تا اثری پژوهشی. متأسفانه برخی ناشران نیز برای افزایش تیراژ یا دلایل مالی، به انتشار این نوع کتابها دامن میزنند. علاوه بر این، مساله رعایت حقوق مؤلف نیز، نه فقط در کتابهای زرد بلکه در بسیاری از آثار پژوهشی و تاریخی نادیده گرفته میشود.
«در سوگ بندر»
کنسرت «در سوگ بندر» با نوازندگی کمانچه سهراب پورناظری و نوازندگی تار علی قمصری ۲۱ اردیبهشت به کوشش کانون ایرانشناسی دانشگاه تهران و با همکاری دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران در تالار فردوسی برگزار شد. پس از آن نیز نشست پرسش و پاسخ با این دو هنرمند برگزار شد.
در توضیح این رویداد آمده است: «این مراسم غم و موسیقی در همدردی با هموطنان آسیب دیده فاجعه دلخراش بندر شهید رجایی را به هم آمیخت تا با نواختن نغمههای محزون، مرهمی بر زخمهای دلها شویم.»
برگزاری نشست هماندیشی دومین جشنواره موسیقی خلاق
نخستین نشست هماندیشی هنرمندان موسیقی با مسئولان مدیریت شهری شاهینشهر اصفهان با حضور سعید ابریشمیراد شهردار شاهینشهر، گلجهان شکرزاده رئیس کمیسیون فرهنگی ورزشی شورای اسلامی این شهر، امید قبادی دبیر اجرایی و هنری جشنواره با هدف برنامهریزی دومین دوره جشنواره موسیقی خلاق برگزار شد.
در این نشست، سعید ابریشمیراد شهردار شاهینشهر با اشاره به برگزاری موفق نخستین جشنواره گفت: هدف ما از انتخاب عنوان «موسیقی خلاق» آن است که این رویداد بتواند محلی برای ظهور استعدادهای نو باشد. جشنوارهای که در آن حتی کسانی که تا پیش از این فرصتی برای بروز نداشتهاند بتوانند بدرخشند. از همین رو برنامه داریم نقش هنرمندان حاضر در دوره اول را در اجرای دوره دوم پررنگتر کنیم.
ابریشمیراد افزود: یکی از مهمترین اهداف ما تبدیل این جشنواره به مرجعی برای ثبت دانش موسیقی ایران است. در همین راستا، دبیرخانه دائمی جشنواره را راهاندازی میکنیم و با تأسیس پردیس موسیقی در دانشگاه عقیق، گام نخست در مسیر آموزش آکادمیک این هنر را برداشتیم. راهاندازی ارکستر ملی شاهینشهر یکی از دستاوردهای ارزشمند جشنواره موسیقی خلاق است. این موفقیت نشان میدهد حتی در شهری کوچک نیز میتوان مدعی خلق رویدادهایی ملی و ماندگار بود.
امید قبادی دبیر اجرایی و هنری جشنواره نیز بیان کرد: برگزاری جشنوارهای با عنوان موسیقی خلاق اقدام مهمی بود که شاهینشهر آغازگر آن شد. این جشنواره بستری فراهم کرد تا هنرمندان در هر رده سنی بتوانند هنر خود را عرضه کنند. این رویداد موجب شد بسیاری از شرکتکنندگان به جشنواره موسیقی فجر و تورهای هنری داخلی و خارجی دعوت شوند. همچنین پیشنهادهایی برای پیوستن این جشنواره به جشنواره موسیقی فجر مطرح شده است.
شب حسین علیزاده
هشتصد و چهل و یکمین شب بخارا، با عنوان «شب حسین علیزاده» آهنگساز و نوازنده پیشکسوت تار و سهتار به بهانه انتشار اثر «دستگاههای موسیقی ایرانی» ۲۲ اردیبهشت با حضور شخصیتها و اساتیدی همچون محمدرضا شفیعی کدکنی، کریستف رضاعی، مجید درخشانی، علی بوستان، مینا افتاده، بابک رضایی، پریسا پولادیان، هوشنگ مهر اردلان، محمد فاضلی، سیروس جمالی، بابک خضرائی، علی دهباشی، وحید حسینی همدان و کیوان فرزین با همکاری نشر کارمان، صندوق اعتباری هنر و فرهنگسرای نیاوران در حالی با حضور این هنرمند برگزار شد که سالن خلیج فارس و فضای باز این مجموعه مملو از علاقهمندان به این هنرمند و موسیقی اصیل ایران بود.
در این برنامه هوشنگ مهراردلان، محمد فاضلی، سیروس جمالی، بابک خضرایی، علی بوستان، علی دهباشی، وحید حسینی همدان و پریسا پولادیان نیز به سخنرانی پیرامون فعالیتهای هنری حسین علیزاده پرداختند. سخنرانی و اجرای تکنوازی حسین علیزاده، پس از سالها دوری از صحنه، پخش مستند «تحریر حریر» اثری از وحید حسینی همدان از دیگر بخشهای این برنامه بود.
اختتامیه «سرو ایرانی» و تجلیل از هنرمندان موسیقی
آیین اختتامیه دومین جایزه ملی آموزش هنر با عنوان «سرو ایرانی» ۲۲ اردیبهشت با حضور نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدحسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامهریزی و آموزشهای هنری، محمد الهیاری مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی و جمعی از مسئولان و هنرمندان با اجرای سیدعباس سجادی و کارگردانی شاپور حاتمی در تالار رودکی برگزار شد.
در این آیین از سه مدیر و سه مربی برگزیده آموزشگاههای آزاد هنری با اهدای تندیس و جایزه «سرو ایرانی» تجلیل شد. همچنین در این آیین از مفاخر برجسته موسیقی؛ رشید وطندوست خواننده پیشکسوت و از چهرههای ماندگار موسیقی ایران، مجید کیانی مدرس موسیقی ایرانی، نوازنده سنتور و از چهرههای ماندگار این حوزه و ۶ هنرمند دیگر در حوزههای هنرهای تجسمی، نمایش و هنرهای سنتی تجلیل شد.
«هزار دف» در پالنگان
جشن بزرگ «هزار دف» ۲۳ اردیبهشت با حضور جمعیت قابل توجهی از علاقهمندان به موسیقی عرفانی، مسئولان، گردشگران، مردم محلی و دفنوازانی از استانهای مختلف کشور در روستای گردشگری پالنگان از توابع شهرستان کامیاران برگزار شد.
آیین هزار دف یکی از باشکوهترین رویدادهای فرهنگی و هنری استان کردستان است که برای سومین بار برگزار شد، در این آیین دفنوازان به صورت گروهی و یا انفرادی روی بام خانههای پلکانی پالنگان قرار گرفته و با رقص انگشتانشان بر روی دف، این روستای تاریخی و زیبا را عرفانی کردند.
مراسم «هزار دف پالنگان» در راستای اجرای راهبرد ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری، ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ با شماره ۲۰۴۱۹۱۰۸۸ در سطح استانی به ثبت رسید و در تقویم ملی رویدادهای گردشگری جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
برپایی نخستین نمایشگاه موسیقی کودک و نوجوان
نخستین نمایشگاه موسیقی کودک و نوجوان با هدف ایجاد فضایی نو برای معرفی ظرفیتها و توانمندیهای این حوزه به همت گروه «ترنج» با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ریاست جلال ذکایی و مدیریت اجرایی مجید پریخواه ۲۳ اردیبهشت در مرکز آفرینشهای فرهنگی، هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افتتاح شد و تا امروز ( ۲۶ اردیبهشت) ادامه دارد.
در این نمایشگاه ۴۰ مجموعه فعال شامل تولیدکنندگان و عرضهکنندگان سازها، آموزشگاههای موسیقی حوزه کودک و نوجوان، مراکز پژوهشی موسیقی، ناشران آثار موسیقی و کتابهای موسیقی کودک و نوجوان حضور دارند.
نمایشگاه موسیقی کودک و نوجوان ۲۴ اردیبهشت به دلیل رعایت نشدن حجاب و شئونات اسلامی توسط واحد حراست مرکز آفرینشهای فرهنگی، هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پلمپ شد و ۲۵ اردیبهشت مسئولان نمایشگاه و مسئولان حراست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جلسهای را برگزار کردند و در این جلسه نکات و تذکراتی در رابطه با حجاب و رعایت نشدن شئونات مطرح شد که با پیگیری و مذاکرات مشکلات مربوطه حل شد و نمایشگاه فک پلمپ شد و به فعالیت خود ادامه داد.
بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲۵ اردیبهشت با حضور در نمایشگاه موسیقی کودک و نوجوان از روند برگزاری این رویداد بازدید کرد. در این بازدید جلال ذکایی رییس نمایشگاه موسیقی کودک، مجید پریخواه معاون اجرایی، محمد اطیابی رییس انجمن صنفی هنرمندان موسیقی کشور و رضا مهدوی مشاور هنری نمایشگاه نیز حضور داشتند.
آیین یادمان ناصر شکرایی در خانه سینما
آیین یادبود و بزرگداشت زندهیاد ناصر شکرایی موسیقیدان، آهنگساز و مدرس موسیقی، ۲۴ اردیبهشت با حضور هنرمندانی همچون علیاکبر شکارچی، کیومرث پیرگلو، ناصر فلاحی، محمد میرزمانی، بیتا بهشتیان و هاله مترجم به همت کانون آهنگسازان سینمای ایران و اجرای محمدمهدی گورنگی آهنگساز و از اعضای این کانون در خانه سینما برگزار شد و هر یک از هنرمندان از منظری به زندگی، منش و کارنامه هنری زندهیاد شکرایی پرداختند. شکرایی راد هفته گذشته در ۶۹ سالگی و در سکوت خبری دار فانی را وداع گفت و ۱۲ اردیبهشت به خاک سپرده شد.
گرامیداشت هفتادمین زادروز پرویز مشکاتیان
کنسرت «بر سریر نغمه» ۲۴ اردیبهشت در گرامیداشت هفتادمین زادروز زندهیاد پرویز مشکاتیان آهنگساز، موسیقیدان، استاد دانشگاه، پژوهشگر و نوازنده سنتور توسط خانواده این هنرمند فقید با مشارکت بنیاد رودکی و همراهی گروه موسیقی ایرانی «همنوازان وَداد» به سرپرستی کیارش داودی با خوانندگی مجتبی عسگری و پوریا اخواص در تالار وحدت برگزار شد.
این آیین برخلاف برنامههای مرسوم نکوداشت هنرمندان موسیقی و سخنرانیهای متعدد، به اجرای نغمهها و آثار ماندگار زندهیاد مشکاتیان اختصاص داشت و یادآور شکوه موسیقی اصیل ایرانی بود که با استقبال قابل توجه مخاطبان نیز مواجه شد.
همایون شجریان، آوا مشکاتیان فرزند زندهیاد پرویز مشکاتیان، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی، محمد الهیاری مدیرعامل، امیرعباس ستایشگر معاون آفرینشهای فرهنگی هنری بنیاد فرهنگی هنری رودکی، مظفر شفیعی، مهدی آذرسینا، بهرام ساعد، فرخ مظاهری، زیدالله طلوعی، آرش فرهنگفر و سیدعباس سجادی از میهمانان ویژه این رویداد بودند.
تغییر زمان برگزاری مسترکلاس آموزش پیانو
زمان برگزاری مسترکلاس «بررسی تاثیرات آموزش پیانو از صفر تا استانداردهای بینالمللی» با تدریس کلارا بوکوچاوا در پی درخواست متقاضیان تغییر کرد و بر این اساس این دوره طی دو جلسه به صورت حضوری و آنلاین، جمعه و شنبه ( ۳۰ و ۳۱ خرداد) برگزار خواهد شد.
طی این دو جلسه، بوکوچاوا در ادامه مسترکلاس پیشین که در ارتباط با تربیت هنرجویان از صفر تا استانداردهای بینالمللی بود، میزان پیشرفت شرکتکنندگان خردسال طی مدت دو ماه و نیم که در مستر کلاس قبلی نواختند را بررسی کرده و قدم به قدم با همراهی شرکتکنندگان به تدریس تمامی نکات مهم در قطعات مختلف با متد روسی میپردازد.
فراخوانی برای همکاری با فستیوالهای فرهنگی بومی و محلی
پلتفرمهای فیدیبو و جاباما که فروردین سال ۱۴۰۴ فستیوال موسیقی فیوژن را با حضور گروههای موسیقی از چند شهر و فرهنگ ایران در تهران برگزار کردند، در فراخوانی حمایت خود را از برگزاری فستیوالهای فرهنگیِ بومی و محلی اعلام کردند.
بر این اساس تیمهای اجرایی و برگزارکنندگان رویدادهای محلی و مردمی میتوانند درخواست همکاری خود را با معرفی، پیشینه، فایل نمونه اجرا و مشخصات موضوع؛ فستیوال موسیقی و فرهنگ - نام شهر و متن؛ شامل معرفی کوتاه از ظرفیتها و توانمندیهای اجرایی، پیشینه فعالیت، فایل تصویری نمونه اجرا (در صورت وجود)، نام و شماره تماس به پستهای الکترونیک festivals@jabama.com یا festivals@fidibo.com ارسال کنند.
در بخشی از متن این فراخوان آمده است: «موسیقی و فرهنگ، تار و پود درهمتنیده هویت ماست. چه نوای دلنشین موسیقی از دل کوههای زاگرس برخیزد، چه آیینهای باشکوه در سواحل جنوب جان بگیرد، همه اینها عناصری جداییناپذیر از سرزمینمان و حافظ روح زنده ایران در هر گوشه و کنار است. در زمانی که نیاز به شادی، همدلی و تجربههای جمعی بیش از پیش احساس میشود، فیدیبو و جاباما تصمیم گرفتهاند با همراهی هنرمندان و تیمهای اجرایی از هر شهر و دیار، رویدادی نو خلق کنند: فستیوال فرهنگ و موسیقی در ایران.این یک فراخوان برای همراهی با پروژهای به وسعت ایران و وصل کردن دوباره مردم با تجربههای زنده فرهنگیست؛ اگر شما از فعالان فرهنگی، تیمهای اجرایی و برگزارکنندگان رویدادهای محلی و مردمی هستید، ما مشتاق همکاری با شما هستیم.»
اجرای گروه موسیقی «شهپر» در گرامیداشت روز فردوسی
ویژهبرنامه گرامیداشت روز فردوسی پنجشنبه (۲۵ اردیبهشت) با اجرای گروه موسیقی «شهپر» به سرپرستی و خوانندگی محسن مرعشی و قطعاتی با محوریت داستانهای شاهنامه در برج آزادی برگزار شد.
عرفان پرقوه (تنظیمکننده و رهبر گروه، گیتاربیس و فلوت)، مهران منفرد (گیتارالکتریک)، تورنگ سلیمانی (سازهای کوبهای)، هومان حیدری (سنتور)، طاهر اباذری (تار)، محسن مرعشی (انتخاب اشعار، آهنگساز و نوازنده تنبور)، جلال خالقی مطلق (نظارت و تصحیح اشعار) از نوازندگان و هنرمندان این گروه بودند.
همچنین شعرخوانی، نمایشگاههای تجسمی، نقالی و پردهخوانی، کارگاههای تجسمی و نشستی با سخنرانی ابوالقاسم اسماعیلپور، زاگرس زند و مریم دارا با مدیریت مهدی حیدری و اجرای مسعود فروتن از دیگر بخشهای این ویژه برنامه بودند که با همکاری بنیاد رودکی و مجموعه فرهنگی برج آزادی برگزار شد.
کنسرتهای «شبهای هنرستان موسیقی پسران» (هنرستان موسیقی پسران تهران) ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت با اجراهای مختلف تکنوازی، گروهنوازی و ارکسترهای هنرستان در تالار رودکی، ارکستر «آوام» به سرپرستی سینا خیرآبادی ۲۱ تا ۲۳ اردیبهشت در تالار وحدت، گروه موسیقی «زندهرود» به سرپرستی، آهنگسازی، نوازندگی سهتار و خوانندگی بارمان امیری، نوازندگی شاهین دادویی (سنتور)، کامران سرابی (کمانچه)، محسن ایروانفر (نی)، آرش جمشیدی (تنبک)، مهدی نظامدوست (عود)، سیروان شعبانی (تار) و حمید خدادادی (بمتار) و اجرای قطعههای «گل آفتابگردان»، «چهارمضراب اصفهان»، آواز و نی در بیات شیراز، «پگاه»، «بوم سپند»، «ای وای وطن وای»، «چشم گویا» و «رِنگ اصفهان» ۲۴ اردیبهشت و گروه کُر «هفتشهر عشق در دیوان شمس» به رهبری حمید عسکری و خوانندگی نادر مولایی ۲۵ اردیبهشت در تالار رودکی از دیگر برنامههای موسیقایی در این هفته بودند.
انتهای پیام/
آثار کمدی مدیری، رامبد، آقاخانی چرا در پلتفرم شکست خوردند؟ رضا عطاران بدل «صددام» است،اشتباه نکنید! هوش مصنوعی، صدای تازه شهروندان در جدال با گردشگری انبوه «دعای عرفه» متنی تعلیمی و عارفانه تردید در درست بودن برگزاری ایام مسلمیه عکسی ماندگار از مراسم تشییع پیکر امام(ره) آغاز عملیات انتقال زائران حج به مشاعر از ۱۴ خرداد/آمادگی سازمان حج برای میزبانی۸۶۷۰۰ زائر امامی که با علم، جامعه را ساخت توسعه اقامتگاههای بومگردی بدون توجه به زیر ساختها شدنی نیست هر بخش از ایران تکهای از وجودم است «ماهسون» برگزاری کنسرت در ایران را تکذیب کرد واکنش عضو بنیاد فرشچیان به وضعیت تابلوهای کاخ سعدآباد واکنش نماوا به مسدودی بعد از عرضه سریال «سووشون» سریال سووشون به دلیل نداشتن مجوز توقیف شد/ شبکه نمایش خانگی نماوا بدلیل امتناع از انجام تعهدات قانونی مسدود شد قصههای تاریخی در سریالها رونق گرفت بومگردانها تمایلی برای تمدید مجوزهای خود ندارند سود ارتباطات حسنه ایران و عربستان برای جهان اسلام است کتاب «روحالله» بخشهای کمتر دیده شده زندگی امام را بیان میکند «لیلو و استیچ» با انفجار ۱۴۶ میلیون دلاری سینماها را تسخیر کرد «یزدان»؛ روایتی واقعگرایانه از معضلات شهر تهران چوب حراج به سرخی صورت مردم ایران زمین انتشار کتابی با مقدمه عباس عراقچی در حوزه برندسازی کوچ مجریان مشهور به نمایش خانگی/ رقابت ژوله، رشیدپور، مدیری و رامبد+ جدول نخل طلای ۲۰۲۵ در دستان سینمای ایران کرومی، لبوبو و... شخصیتهای محبوب کودکان امروز از کجا آمدهاند؟ صداپیشگی در کشور افت کرده است عادیانگاری دخانیات در شبکه نمایش خانگی/ درخواست ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی نسل Z موزه را چگونه میبیند؟ این سریال داستانی متفاوت از «گاندو» دارد سریالهای خانگی، خشونت میسازند یا روایت میکنند؟ طرحی برای مقابله با ایرانهراسی و شگفتی از غنای تمدنی کاهش ۱ میلیونی تماشاگران سینما در سال ۱۴۰۴ دورخیز معنادار گلزار برای سینما و موسیقی سریالهای بیسلبریتی پلتفرمها پرمخاطبترند ایران به مرکز پیکاسو شناسی دنیا تبدیل شده است سریال «وحشی» عقبگردی در کارنامه هومن سیدی است؟ رضا صادقی «برنده» بازگشت مردم تفاوت بین خائن و خادم را میدانند / شهید رئیسی یک انسان اصیل بود ۳۶ دوره نمایشگاه کتاب چطور گذشت؟ تاثیر مذاکرات ایران و آمریکا در شب بازیگران/ «چه خوب که در این زمانه بلاخیز هنوز میتوانیم بخندیم!» نمایشگاه کتاب تهران امروز تمام میشود نمایشگاه کودکونوجوان، شب «علیزاده» و نکوداشت «مشکاتیان» درگیری قاچاقچیان با یگان حفاظت در حریم تخت جمشید زندگی کدام هنرمندان کتاب شد؟ برنامه های تلویزیون در نخستین سالگرد شهید جمهور و شهدای خدمت عرضه کتابهای لمسی و خط بریل برای کودکان نابینا/ کانون پرورش فکری رقیب ناشران خصوصی نیست پایان سلطنت «دایناسور»؛ «بی سروصدا» وارد اکران شد تجربیات گویندگان و مجریان خبر در یک کتاب رویایی که در کاشان متولد شد جلد پنجم «سیره نامه امیرالمومنین (ع)» به نمایشگاه کتاب رسید حذف بخشهایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ؛ وقتی که جشنواره موسیقی نواحی سهم جیبها شد، نه مردم! انتقادهایی به جشنواره عودنوازی قشم؛ گشتی در نمایشگاه کتاب تهران تامین بودجه برای تجهیز کتابخانههای مناطق محروم هویت خلیج فارس را با ساخت فیلم و رمان تثبیت کنیم «کارناوال» رامبد جوان به راه افتاد از «رضا کیانیان» تا «خاله شادونه» نمایشگاه کتاب؛ چشمانتظار مردم سفر «بدون قرار قبلی» به مشهد با فیلمهای آخر هفته تلویزیون ویژهبرنامههایی برای ترویج فرهنگ مطالعه طنینِ «زیبا صدایم کن» در سالنهای سینما آیا گره گردشگری ایران و مصر باز میشود؟ جنبشی برای بازتاب جهان دیجیتال شده از سارا بهرامی تا آزاده صمدی و صابر ابر آثار تلاشها و رهنمودهای رهبر انقلاب در حرکت قرآنی کشور مسئله فقط ایرانهراسی نیست/ چرا بلیت هواپیما برای اتباع خارجی دوبرابر حساب میشود؟ مستند «احمد» سریال میشود ۵۴ درصد زائران حج تمتع امسال را بانوان تشکیل میدهند اطلس مردمنگاری سرزمین ایران؛ رونمایی از سه کتاب در روز ملی خلیج فارس سریالهای «سلمان»، «پایتخت ۸» و «آقای قاضی» سال ۱۴۰۵ روی آنتن میرود آغاز یک سریال تاریخی ـ فانتزی از فردا ۹ سریال جدید در راه نمایش خانگی سوگواری برای شادی از دست رفته جنوب کشف سنگ گورِ پهلوی ساسانی در استان فارس کودکی به اثر ۵۰ میلیون یورویی موزه هلند آسیب رساند «پایتخت» با اختلاف زیاد در صدر تماسهای مردمی صداوسیما حمید جبلی برای بچهها سریال میسازد اکران سیار برای سینمای ایران ۲۰ میلیارد درآمد داشت؛ اعلام آمادگی هنرمندان جشنواره موسیقی نواحی برای اهدای خون به مجروحان سانحه بندرعباس فقط ۳ سال از رادیو کوچکتر است!/ در نوجوانی سلبریتی شد حماسه نُتها در دل میدان بررسی سوتیهای هفت فصل سریال پایتخت/وقتی زن برادر هما با تقی ازدواج میکند؟ ماجرای خطای مشکوک در تلویزیون چه بود؟ سوگنامه رادیو ویژه شهادت امام جعفر صادق (ع) انتشار «تاسیان» ویژه نابینایان با صدای گلاره عباسی مخاطبان فروردینِ سینماها و یک رفتار پرتکرار در گیشه ۵ سال اخیر طرح جدید ارشادبرای کتابفروشان فرصتی برای حمایت یا رفع تکلیف؟ طرفداران «مردان آهنین» دلیل اجرایم بود؛ به تماشای واقعیت تلویزیون «خوشگلدین»! خوشحالم در نمایشی بازی میکنم که درباره جزیره هرمز است سعدی انسان را به درنگ در خویشتن دعوت میکند جزئیات جدید از روزهای پایانی زندگی زوج هالیوودی تلاقی حماسه و عرفان و مذهب در نمادهای ورزش پهلوانی «بوستان سعدی» برگزیده جایزه بهترین اثر ترجمه شده ادبیات جهان شد پارچههای موجود یا بدننما هستند یا مناسب فصل گرم نیستند شاعری که آتش به جان عاشقان زد و آثارش در آتش سوخت کتابهایی که پر از فریادند! بازسازی «بادیگارد» در دستور کار قرار گرفت نام ثمین باغچهبان همانند نام پدرش برای ایران راهگشاست میراث جهانی ایرانیان در پهنه آبهای تاریخی چرا تصویب «سند ملی اسباب بازی» به سرانجام نمیرسد؟ مجوز جشنواره «پسر دلفینی۲» را با خواننده دیگری گرفتیم ماجرای پخش غیرمجاز «روایت ناتمام سیما» چه بود؛ گفتند اشتباه شده! میراث جهانی ایران در پیوند فرهنگ و ورزش دور زدن تحریمها یا انعقاد یک توافق جدید؟ سیمافیلم کدام سریالها را میسازد؟؛ میراثی برای حافظه شنیداری جهان فاجعهی توهین به شعور مخاطب/ آقای مقدم این جنازه را دیگر به خاک بسپارید! ۶۰ درصد مردم سفر نرفتند جایزه آسترید لیندگرن ۲۰۲۵ به نویسنده فرانسوی رسید طبیعت شرقی در «شکوفههای بهاری» هیروشیگه حواشی «پایتخت ۷»؛ تعقیب و گریز بهرام افشاری و حواله خودرو فوتبالیستها رمان «آبیسم» را برای آگاهیرسانی درباره اوتیسم نوشتم تقویم جلالی یکی از مهمترین دستاوردهای علمی خیام است آیینهای ایرانی؛ پیوند میراث کهن و تاریخ امروز جهان جنجالهایی که از سینما شروع شد چرا «با بابام» انیمیشن کودکانه موفقی است؟ این فیلمها در سال ۱۴۰۳، کمتر از انتظار فروختند کمدی باید انسان را به تفکر وادارد مسافران نوروزی در کدام استانها بیشتر اقامت داشتند و مصدوم شدند؟ ۱۰۰ دوربین تلویزیونی راهپیمایی روز قدس را پوشش میدهند بازیگری که یک سال روی صحنه ماند دانیال جعفری بازیگر نوجوان ایرانی موفق به دریافت مدارک بازیگری آکسفورد شد دومین اثر مشترک سامی یوسف و همایون شجریان منتشر شد ۸ فیلم ۱۴۰۳ که بیشتر از انتظار ظاهر شدند کاروانسرای سعدالسلطنه قصه مردی که با عروسکش بهار را نوید میدهد رهبر انقلاب نقد اجتماعی و سیاسی در شعر طنز را به رسمیت میشناسند پارک ملی تندوره گنجینهای طبیعی در ایران رای پیشرفت خود، دست به تخریب دیگران نزنیم تا عاقبت بخیر شویم احیای شب نوزدهم در مصلی تهران خلاصه نمادین جهان ایرانی «بهار در بهار» با ویژه برنامه های تحویل سال تلویزیون : ذائقهِ کمدیپسندِ مردم کار را سخت کرده است سریالهای قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرمها موزهها و اماکن تاریخی ۱۹ و ۲۰ ماه مبارک رمضان باز است اعتراض صداوسیما به توقف پخش شبکه «الاقصی» از کلاسیکهای وفادار تا بازخوانیهای مدرن ستارهسازی با هزینهای ناچیز در دنیای میلیون دلاری نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟ دلخوری بابا پنجعلی در آستانه پخش «پایتخت» جدید لبیکهای امام حسن مجتبی(ع) قرآنی که در میان اسرا دست به دست میشد رمضانی که لرزه به تن ژنرال عراقی انداخت وزیر میراث فرهنگی: نوروز سرمایهای برای تعاملات بینالمللی است هزینه تماشای فیلم و سریال در نمایش خانگی بالا رفت یک کمدیساز الزاما در تمام کارهایش موفق نیست سریال «معاویه» با چه هدفی ساخته شده است؟ کارگردان سینما به سوگ مادربزرگ فیلمهایش نشست انیمیشنهایی که در سال ۲۰۲۵ ظاهر میشوند اقتباسی برای ثبت در تاریخ سینما و ادبیات ایران زنان انگلیسی دو برابر بیشتر از مردان کتاب میخوانند اتخاذ تدابیری برای ارتقای خدمترسانی به مسافران نوروزی چرا سریالهای ایرانی در سطح بینالمللی پخش نمیشوند؟ انتشار غیرقانونی دامن «ببعی قهرمان» را هم گرفت؛ نوروز در تلویزیون؟ بازیهای ویدیویی که الهامبخش ساخت آثار سینمایی شدند «تاسیان» رفع توقیف شد؟ جشنواره موسیقی محلی تا آیین قهوهخوری اشتباهات معاویه قابل بخشش نیست قسمت چهارم سریال «تاسیان» منتشر شد تلویزیون آخر هفته چه فیلمهایی پخش میکند؟ ۱۲ غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری برلین؛ فرصتی برای مقابله با ایرانهراسی تجربهای قلبی و نه شنیداری از یک کنسرت اگر بیطرف نیستید دستکم انصاف داشته باشید ساخت سریالهایی برای «دیده نشدن» دولت به مسئله تأمین مواد اولیه پوشاک ورود کند برگزاری جشن تحویل سال نو در اصفهان و شیراز معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی اسکار گرفت رتبهبندی ۹۶ فیلم برتر در تاریخ اسکار «اکران رمضان» را به یک «فرصت طلایی» تبدیل کنیم روایتی متفاوت از تراژدی «هملت» در اروپا کتاب «ضاحیه مقدسه» رونمایی میشود آموزش نقالی شاهنامه به کودکان باید با توجه به مفاهیم تربیتی آنها باشد طرفداران مستندهای حیات وحش، سیاسی و تاریخی بیشترند سفری اقتباسی از تفکر غربی به فلسفه شرقی پیام شهید کسایی در آخرین دیدار برای خانوادهاش چه بود؟ «حاجی واشنگتن» در «سفر پر ماجرا»؛ گروه های استهلال ماه رمضان ۱۴۰۳ از چه روزی کار رصد را آغاز میکنند؟ تخریب کاشیکاری سر در خانقاه مسجد جامع نطنز ۳ کمدی و ۲ حضور پژمان جمشیدی در گیشه نوروز؛ دومین مقبره «فرعون» کشف میشود؟ اژهای: مسائل حقوقی گردشگران خارجی را رفع میکنیم اقدام تحسین برانگیز قوه قضائیه در جلوگیری از پخش سریال تاسیان روایتی از «کتابشویی» هشدار نسبت به وقوع یک تراژدی بزرگ در صنایع خلاق اقامه نماز لیلةالدفن برای سیدحسن نصرالله در تمام مساجد ایران دستمزدهایی که وسوسه میکنند فیلمهای کودک را با تصور کودکانه تولید نکنید! افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها کتابخانه عمومی امروز مکمل نهاد خانواده و نهاد مدرسه است جزییاتی از اکران عید فطر و بلیت ۱۰۰ هزار تومانی سینما روایتی از آخرین حضور منوچهر والیزاده بر صحنه بخشی از درآمد استریمرها از طریق حمایت مستقیم کاربران است افتتاح اتاق ایرانشناسی در پاکستان فروش ۱۵۷ میلیاردی گیشه در بهمن ماه واکنش فرزند «فهیمه راستکار» به اجرایی نشدن یک مصوبه ایرج رضایی دوبلور پیشکسوت درگذشت
سریال «معاویه» با چه هدفی ساخته شده است؟ کرومی، لبوبو و... شخصیتهای محبوب کودکان امروز از کجا آمدهاند؟ سریال «وحشی» عقبگردی در کارنامه هومن سیدی است؟ بررسی سوتیهای هفت فصل سریال پایتخت/وقتی زن برادر هما با تقی ازدواج میکند؟ فاجعهی توهین به شعور مخاطب/ آقای مقدم این جنازه را دیگر به خاک بسپارید! اقدام تحسین برانگیز قوه قضائیه در جلوگیری از پخش سریال تاسیان نام ثمین باغچهبان همانند نام پدرش برای ایران راهگشاست رتبهبندی ۹۶ فیلم برتر در تاریخ اسکار برگزاری جشن تحویل سال نو در اصفهان و شیراز فعال شدن مجدد سلبریتیهای آشوبطلب در جشنواره فیلم فجر میراث جهانی ایرانیان در پهنه آبهای تاریخی برنامه های تلویزیون در نخستین سالگرد شهید جمهور و شهدای خدمت به تماشای واقعیت تلویزیون «خوشگلدین»! جزئیات جدید از روزهای پایانی زندگی زوج هالیوودی فیلمهای کودک را با تصور کودکانه تولید نکنید! «بوستان سعدی» برگزیده جایزه بهترین اثر ترجمه شده ادبیات جهان شد تلاقی حماسه و عرفان و مذهب در نمادهای ورزش پهلوانی اقامه نماز لیلةالدفن برای سیدحسن نصرالله در تمام مساجد ایران کتابهایی که پر از فریادند! روایتی از آخرین حضور منوچهر والیزاده بر صحنه طرفداران «مردان آهنین» دلیل اجرایم بود؛ شاعری که آتش به جان عاشقان زد و آثارش در آتش سوخت جنجالهایی که از سینما شروع شد پارک ملی تندوره گنجینهای طبیعی در ایران افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها ۸ فیلم ۱۴۰۳ که بیشتر از انتظار ظاهر شدند انتشار «تاسیان» ویژه نابینایان با صدای گلاره عباسی خوشحالم در نمایشی بازی میکنم که درباره جزیره هرمز است چرا تصویب «سند ملی اسباب بازی» به سرانجام نمیرسد؟ سیمافیلم کدام سریالها را میسازد؟؛ دستمزدهایی که وسوسه میکنند سردیس حسن ریاحی موسیقیدان رونمایی شد سعدی انسان را به درنگ در خویشتن دعوت میکند بازسازی «بادیگارد» در دستور کار قرار گرفت چرا «با بابام» انیمیشن کودکانه موفقی است؟ این فیلمها در سال ۱۴۰۳، کمتر از انتظار فروختند مسافران نوروزی در کدام استانها بیشتر اقامت داشتند و مصدوم شدند؟ افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها فروش ۱۵۷ میلیاردی گیشه در بهمن ماه ایرج رضایی دوبلور پیشکسوت درگذشت موسیقی «کواتی» برگرفته از فرهنگ مردم بلوچ است؛ راهی برای کم کردن اضطراب و تنش بازیگری که یک سال روی صحنه ماند دانیال جعفری بازیگر نوجوان ایرانی موفق به دریافت مدارک بازیگری آکسفورد شد انیمیشنهایی که در سال ۲۰۲۵ ظاهر میشوند افتتاح اتاق ایرانشناسی در پاکستان نمایشگاه کتاب تهران امروز تمام میشود نمایشگاه کودکونوجوان، شب «علیزاده» و نکوداشت «مشکاتیان» زندگی کدام هنرمندان کتاب شد؟ مخاطبان فروردینِ سینماها و یک رفتار پرتکرار در گیشه ۵ سال اخیر طبیعت شرقی در «شکوفههای بهاری» هیروشیگه حواشی «پایتخت ۷»؛ تعقیب و گریز بهرام افشاری و حواله خودرو فوتبالیستها رهبر انقلاب نقد اجتماعی و سیاسی در شعر طنز را به رسمیت میشناسند رای پیشرفت خود، دست به تخریب دیگران نزنیم تا عاقبت بخیر شویم پاسخهای آشتیانیپور به شبهات رأیگیری مردمی جشنواره فیلم فجر پارچههای موجود یا بدننما هستند یا مناسب فصل گرم نیستند تقویم جلالی یکی از مهمترین دستاوردهای علمی خیام است آیینهای ایرانی؛ پیوند میراث کهن و تاریخ امروز جهان ۱۰۰ دوربین تلویزیونی راهپیمایی روز قدس را پوشش میدهند دومین اثر مشترک سامی یوسف و همایون شجریان منتشر شد تلویزیون آخر هفته چه فیلمهایی پخش میکند؟ جزییاتی از اکران عید فطر و بلیت ۱۰۰ هزار تومانی سینما بخشی از درآمد استریمرها از طریق حمایت مستقیم کاربران است درباره کیفیت اجرای گروهمان ادعا داریم سوگنامه رادیو ویژه شهادت امام جعفر صادق (ع) رمان «آبیسم» را برای آگاهیرسانی درباره اوتیسم نوشتم کمدی باید انسان را به تفکر وادارد کاروانسرای سعدالسلطنه اقتباسی برای ثبت در تاریخ سینما و ادبیات ایران انتشار غیرقانونی دامن «ببعی قهرمان» را هم گرفت؛ نوروز در تلویزیون؟ روایتی از «کتابشویی» کتابخانه عمومی امروز مکمل نهاد خانواده و نهاد مدرسه است استعدادیابی قاریان نوجوان و جوان در جشنوارهای قرآنی اجرای ۳۸ کودک و نوجوان در چهارمین روز جشنواره چهلم موسیقی فجر مجوز جشنواره «پسر دلفینی۲» را با خواننده دیگری گرفتیم دور زدن تحریمها یا انعقاد یک توافق جدید؟ ۶۰ درصد مردم سفر نرفتند جایزه آسترید لیندگرن ۲۰۲۵ به نویسنده فرانسوی رسید قصه مردی که با عروسکش بهار را نوید میدهد کارگردان سینما به سوگ مادربزرگ فیلمهایش نشست «تاسیان» رفع توقیف شد؟ «حاجی واشنگتن» در «سفر پر ماجرا»؛ دومین مقبره «فرعون» کشف میشود؟ تشویق سکانس «گشت ارشاد» و چاقی و لاغری اجباری بازیگران تاثیر مذاکرات ایران و آمریکا در شب بازیگران/ «چه خوب که در این زمانه بلاخیز هنوز میتوانیم بخندیم!» درگیری قاچاقچیان با یگان حفاظت در حریم تخت جمشید عرضه کتابهای لمسی و خط بریل برای کودکان نابینا/ کانون پرورش فکری رقیب ناشران خصوصی نیست حذف بخشهایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ؛ هزینه تماشای فیلم و سریال در نمایش خانگی بالا رفت چرا سریالهای ایرانی در سطح بینالمللی پخش نمیشوند؟ بازیهای ویدیویی که الهامبخش ساخت آثار سینمایی شدند اگر بیطرف نیستید دستکم انصاف داشته باشید ساخت سریالهایی برای «دیده نشدن» هشدار نسبت به وقوع یک تراژدی بزرگ در صنایع خلاق تشکیل پرونده قضایی در پی اقدام خلاف عرف و شرع دو بازیگر در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر تردید در درست بودن برگزاری ایام مسلمیه تجربیات گویندگان و مجریان خبر در یک کتاب ماجرای خطای مشکوک در تلویزیون چه بود؟ طرح جدید ارشادبرای کتابفروشان فرصتی برای حمایت یا رفع تکلیف؟ جشنواره موسیقی محلی تا آیین قهوهخوری اشتباهات معاویه قابل بخشش نیست «اکران رمضان» را به یک «فرصت طلایی» تبدیل کنیم طرفداران مستندهای حیات وحش، سیاسی و تاریخی بیشترند سفری اقتباسی از تفکر غربی به فلسفه شرقی از نامزد نشدن در اسکار ناراحت نیستم نخل طلای ۲۰۲۵ در دستان سینمای ایران جلد پنجم «سیره نامه امیرالمومنین (ع)» به نمایشگاه کتاب رسید وقتی که جشنواره موسیقی نواحی سهم جیبها شد، نه مردم! «بهار در بهار» با ویژه برنامه های تحویل سال تلویزیون زنان انگلیسی دو برابر بیشتر از مردان کتاب میخوانند ۱۲ غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری برلین؛ فرصتی برای مقابله با ایرانهراسی روایتی متفاوت از تراژدی «هملت» در اروپا کتاب «ضاحیه مقدسه» رونمایی میشود واکنش فرزند «فهیمه راستکار» به اجرایی نشدن یک مصوبه مصاحبه تلویزیونی طنز با کابینه ترامپ به کمک هوش مصنوعی ۳۶ دوره نمایشگاه کتاب چطور گذشت؟ رویایی که در کاشان متولد شد گشتی در نمایشگاه کتاب تهران میراث جهانی ایران در پیوند فرهنگ و ورزش اتخاذ تدابیری برای ارتقای خدمترسانی به مسافران نوروزی قسمت چهارم سریال «تاسیان» منتشر شد تجربهای قلبی و نه شنیداری از یک کنسرت معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی اسکار گرفت گروه های استهلال ماه رمضان ۱۴۰۳ از چه روزی کار رصد را آغاز میکنند؟ تخریب کاشیکاری سر در خانقاه مسجد جامع نطنز اژهای: مسائل حقوقی گردشگران خارجی را رفع میکنیم انقلاب بیش از سیاسی بودن هنر بود سیمرغم را تقدیم مادران شهدا میکنم چوب حراج به سرخی صورت مردم ایران زمین انتقادهایی به جشنواره عودنوازی قشم؛ ماجرای پخش غیرمجاز «روایت ناتمام سیما» چه بود؛ گفتند اشتباه شده! پیام شهید کسایی در آخرین دیدار برای خانوادهاش چه بود؟ ۳ کمدی و ۲ حضور پژمان جمشیدی در گیشه نوروز؛ سریال «تاسیان» بدون مجوز منتشر شده است اعلام ویژهبرنامههای سراسری اعیاد شعبانیه خاطره آقای آهنگساز از «روز موعود»؛ سرود «برخیزید» چطور شکل گرفت؟ سازهای باستانی ایرانی در کنسرت مسکو طنینانداز شدند انتشار کتابی با مقدمه عباس عراقچی در حوزه برندسازی پایان سلطنت «دایناسور»؛ «بی سروصدا» وارد اکران شد رونمایی از سه کتاب در روز ملی خلیج فارس حماسه نُتها در دل میدان احیای شب نوزدهم در مصلی تهران موزهها و اماکن تاریخی ۱۹ و ۲۰ ماه مبارک رمضان باز است خانه سینما بازهم در انتخاب بهترین فیلم مردمی بازنده شد؟ افتوخیزهای ارکستر صداوسیما در آغاز جشنواره موسیقی فجر میانسالی یک رویداد فرهنگی-هنری علی سرابی بهترین گزینه برای نقش «صیاد» بود/«گاندو ۳» را نمیسازم هشدار یک کارگردان جوان درباره برخی دستهای پنهان عبور از نیل سینمای سنتی بازیگر یهودی رفتار رژیم صهیونیستی با مردم غزه را از هیتلر بدتر خواند عکسی ماندگار از مراسم تشییع پیکر امام(ره) سریالهای بیسلبریتی پلتفرمها پرمخاطبترند تامین بودجه برای تجهیز کتابخانههای مناطق محروم فقط ۳ سال از رادیو کوچکتر است!/ در نوجوانی سلبریتی شد دولت به مسئله تأمین مواد اولیه پوشاک ورود کند ایتن هاوک دلیل به تعویق افتادن ۱۲ ساله «ماه آبی» را فاش کرد شهید خاص 22 بهمن «لیلو و استیچ» با انفجار ۱۴۶ میلیون دلاری سینماها را تسخیر کرد مردم تفاوت بین خائن و خادم را میدانند / شهید رئیسی یک انسان اصیل بود اطلس مردمنگاری سرزمین ایران؛ میراثی برای حافظه شنیداری جهان قرآنی که در میان اسرا دست به دست میشد آموزش نقالی شاهنامه به کودکان باید با توجه به مفاهیم تربیتی آنها باشد قطعاتی که برای تار نوشته شده با سنتور نواخته شد ۲۲ بهمن، نماد همبستگی ملی و پیروزی اراده ایرانیان است سریالهای خانگی، خشونت میسازند یا روایت میکنند؟ رضا صادقی «برنده» بازگشت مستند «احمد» سریال میشود اعتراض صداوسیما به توقف پخش شبکه «الاقصی» لبیکهای امام حسن مجتبی(ع) یک کمدیساز الزاما در تمام کارهایش موفق نیست بازدید مدیران خانه کتاب از مجموعه «شهر آفتاب» بومگردانها تمایلی برای تمدید مجوزهای خود ندارند سود ارتباطات حسنه ایران و عربستان برای جهان اسلام است صداپیشگی در کشور افت کرده است عادیانگاری دخانیات در شبکه نمایش خانگی/ درخواست ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی این سریال داستانی متفاوت از «گاندو» دارد ایران به مرکز پیکاسو شناسی دنیا تبدیل شده است از «رضا کیانیان» تا «خاله شادونه» : ذائقهِ کمدیپسندِ مردم کار را سخت کرده است از کلاسیکهای وفادار تا بازخوانیهای مدرن نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟ دلخوری بابا پنجعلی در آستانه پخش «پایتخت» جدید سریال سووشون به دلیل نداشتن مجوز توقیف شد/ شبکه نمایش خانگی نماوا بدلیل امتناع از انجام تعهدات قانونی مسدود شد کاهش ۱ میلیونی تماشاگران سینما در سال ۱۴۰۴ جنبشی برای بازتاب جهان دیجیتال شده ۹ سریال جدید در راه نمایش خانگی «پایتخت» با اختلاف زیاد در صدر تماسهای مردمی صداوسیما خلاصه نمادین جهان ایرانی وزیر میراث فرهنگی: نوروز سرمایهای برای تعاملات بینالمللی است «یزدان»؛ روایتی واقعگرایانه از معضلات شهر تهران کوچ مجریان مشهور به نمایش خانگی/ رقابت ژوله، رشیدپور، مدیری و رامبد+ جدول نسل Z موزه را چگونه میبیند؟ «کارناوال» رامبد جوان به راه افتاد از سارا بهرامی تا آزاده صمدی و صابر ابر سریالهای قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرمها ستارهسازی با هزینهای ناچیز در دنیای میلیون دلاری قصههای تاریخی در سریالها رونق گرفت کتاب «روحالله» بخشهای کمتر دیده شده زندگی امام را بیان میکند ۵۴ درصد زائران حج تمتع امسال را بانوان تشکیل میدهند کودکی به اثر ۵۰ میلیون یورویی موزه هلند آسیب رساند
تازه های شبکه اجتماعی
ارسال نظرات