سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به الگوگیری نهادها از سرعت خدمات رسانی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران گفت: باید حوزه های فرایند ترخیص کالا و تولید بازنگری شود تا تولیدکنندگان دغدغه ای جز تولید نداشته باشند.
قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر کاهش ارزش دلار و انتظار سرمایهگذاران برای دادههای اقتصادی آتی آمریکا و بدست آمدن سرنخهایی در مورد جهتگیری احتمالی فدرال رزرو در مورد نرخ بهره افزایش یافت.
جانشین وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: بازرسان و سیستم های نظارتی بر کارخانه های تولیدی افزایش یافته است تا کالاهای اساسی مردم به سرعت و بدون افزایش قیمت مصوب تامین شود.
رئیس خانه معدن ایران با تاکید بر اینکه برای رقابت در عرصه های بین المللی باید به دانش روز متوسل شویم، گفت: جامعه ایران نیاز به تحول و تغییر به نفع معیشت و اقتصاد مردم دارد و از این رو به نیازمند اقتصاددانان جوان و متخصص است تا اقتصاد را روزآمد کنند.
اختلاف بر سر تعیین قیمت خودروهای داخلی همچنان در اوج قرار دارد؛ خودروسازان خواهان افزایش قیمت هستند، دولت بر قیمتگذاری دستوری پافشاری میکند، اما مصرفکننده هنوز با محصولاتی بیکیفیت و قیمتهای نامتعادل دستوپنجه نرم میکند.
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران از وزیر پیشنهادی اقتصاد به عنوان یکی از نخبگان دانشگاهی یاد کرد و گفت: در شرایط کنونی اقتصاد ایران به اصلاح مسیر و کاهش تصدی گری دولت نیاز دارد.
وقتی نه وارداتی در جریان است و نه خودروساز داخلی حاضر به عرضه محصول است، بهروشنی میتوان گفت که بازار خودرو در تسلط کامل انحصار قرار دارد؛ انحصاری که حالا حتی دولت را نیز به چالش کشیده است.
عده ای از تولیدکنندگان و فروشندگان برای کاهش در هزینه ها و افزایش در سودآوری، لوازم یدکی چینی را وارد کشور کرده و یا با کپی سازی از سایر کالاهای تولید داخلی، برچسب ایرانی بر روی آن می زنند تا به قیمت کالای با کیفیت ایرانی به فروش برسانند.
نایبرئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تاکید بر لزوم تحول در بخش کشاورزی، «کشاورزی هوشمند» را راهکاری اساسی برای مقابله با بحران کمآبی و افزایش بهرهوری معرفی کرد.
در حالی طی سالهای اخیر، صنعت خودرو با چالشهای مزمن تولید و زیان انباشته دستوپنجه نرم میکند که خرداد ۱۴۰۴ بهعنوان ماهی سرنوشتساز برای تعیین تکلیف یکی از اصلیترین گرههای این صنعت یعنی قیمتگذاری دستوری مطرح شده است؛ معاون وزیر صمت در این خصوص ضمن انتقاد صریح از نظام قیمتگذاری دستوری خودرو، از عزم جدی این وزارتخانه برای حذف این سیاست تا پایان ماه جاری خبر داده است؛ تصمیمی که نیازمند هماهنگی ۲۰ نهاد مرتبط بوده، اما میتواند نقطه عطفی در رفع چالشهای صنعت خودرو ایران باشد.