اخبار جدید بهدستآمده از درون منافقین در کمپ تروریستی اشرف ۳ نشان میدهد که اعضای حاضر در این اردوگاه کار اجباری، درگیر فضایی متشنج، پراضطراب و فاقد ثبات هستند که ریشه در ساختار خودکامه و سالها سرکوب درونی این تشکیلات دارد.
اقدامات رسانههای ضدانقلاب از جمله بی بی سی فارسی و اینترنشنال در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونی علیه ملت ایران نه تنها باعث ایجاد تفرقه بین ملت سرافراز ایران نشد؛ بلکه اتحاد بین طیفها و احزاب گوناگون شکستی مفتضحانه و رسوایی بیش از پیش این رسانهها را به بار آورد.
اواخر خرداد ماه امسال رضا پهلوی پس از چند ماه انزوای سیاسی و لغو جلساتش در کشورهای اروپایی، یک پیام در شبکههای اجتماعی خود منتشر میکند؛ پهلوی در پیام خود به تصمیمات پدر خود در دوران حکومت طاغوت اشاره میکند که بهعنوان یکی از امضاکنندگان اولیه پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای، یعنی (NPT)، شناخته میشود.
منابع رسمی تشکیلات فرقه ضاله بهائیت در تاریخ ۲۸ خرداد پیامی از بیت العدل خطاب به محفل ملی بهائیان آمریکا در مورد جنگ 12 روزه منتشر کردند که نشان از نقش قابل تامل این فرقه در تحولات داشت.
عوامل گروهک تروریستی منافقین از ابتدای شروع اعتراضهای کامیون دارها در ایران به شدت دنبال تحریک رانندگان برای ایجاد ناآرامی بودند و هر چه در توان داشتند را پای آن گذاشتند.
لارش ریسه»، حقوقدان نروژی و رئیس کمیته موسوم به «دوستان ایران آزاد» در نروژ، یکی از چهرههای کلیدی در فعالیتهای لابیگری سازمان منافقین در اروپا محسوب میشود.
در دورانی که جامعه ایران با چالشهای پیچیدهای در مسیر مسائل فرهنگی به ویژه ازدواج جوانان روبهرو است، برخی محصولات رسانهای از آنسوی مرزها، با چاشنی سرگرمی و جذابیتهای بصری، ارزشهای بنیادین خانواده، رابطه و عشق ممنوع کلیت مفهوم خانواده را تهدید میکنند.
منابع نزدیک به وزارت امور خارجه آمریکا از احتمال تعقیب قضاییِ عناصر تشکیلات تروریستی مجاهدین خلق به جهت همدستی با لابیهای صهیونیستی در این کشور و انتشار اخبار جعلی علیه منافع امنیت ملی ایالات متحده، خبر دادند.
طی روزهای گذشته در برخی استانهای کشور تحرکاتی در جهت راه اندازی برخی اعتصابات صورت از سوی تعدادی از اصناف صورت گرفته است.
تاریخ فراموش نمیکند که عبدالله اوجالان، رهبر پ.ک.ک، نه توسط ترکیه بلکه با عملیات اطلاعاتی سازمانهای غربی و اسرائیل، در خاک کنیا ربوده و به ترکیه تحویل داده شد. بعدها از سال ۲۰۰۳ به بعد، ایالات متحده عملاً صحنهگردان هدایت این شبکه شد و پ.ک.ک از یک گروه «تروریستی» به یک «کارت ژئوپلیتیکی» در خاورمیانه بدل گردید.