روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز

ریشه‌های افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در منطقه چیست؟

ریشه‌های افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در منطقه چیست؟

کارشناس مسائل غرب آسیا، حضور سرویس‌های اطلاعاتی فرا منطقه‌ای، محرومیت نسبی، فقر، منازعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، پلتفرم‌های فضای مجازی و تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه‌ای را مهمترین زمینه‌های افراط گرایی خشونت آمیز در غرب آسیا دانست.

کد خبر: ۷۵۶۴
| |

به گزارش روایت فردا  12 فوریه روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تروریسم است. این روز بر اساس قطعنامه 243/77 مجمع عمومی سازمان ملل متحد تعیین شده و هر سال در 12 فوریه گرامی داشته می‌شود. هدف از نام‌گذاری این روز، افزایش آگاهی درباره تهدیدات ناشی از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز و تقویت همکاری‌های بین‌المللی در مقابله با این پدیده است.

 

به همین مناسبت، گفت‌وگویی با مرتضی سیمیاری، کارشناس مسائل غرب آسیا ترتیب داده‌ایم تا ابعاد افراط‌گرایی خشونت‌آمیز در ایران و منطقه غرب آسیا را بررسی کنیم. در این مصاحبه، به عوامل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مؤثر در افراط‌گرایی، تأثیر جریان‌های سلفی و تکفیری در ایران، نقش نهادهای دینی و مدنی در مقابله با این پدیده و تأثیر تنش‌های ژئوپلیتیکی منطقه‌ای بر رشد تروریسم پرداخته‌ایم. 

 

همچنین، نقش شبکه‌های اجتماعی در گسترش یا مهار افراط‌گرایی و پیشینه اجتماعی و اقتصادی افرادی که جذب گروه‌های افراطی می‌شوند از دیگر موضوعات این گفت‌وگو است. مشروح این گفتگو به شرح ذیل است:

به نظر شما، مهم ترین ریشه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی افراط گرایی خشونت آمیز در منطقه غرب آسیا و به ویژه ایران چیست؟ در سال های اخیر حوادث تروریستی در جنوب شرق کشور افزایش یافته اند، آیا این به معنای شدت یافتن افراط گرایی در این منطقه بوده است؟ یا عوامل دیگری در این زمینه نقش داشته اند؟

 

سیمیاری: در میان تحولات امنیتی در سال‌های اخیر مسئله افراط‌گرایی (Extremism) یکی از پیچیده‌ترین موارد شکل‌گرفته بوده است، در همین ابتدا باید اشاره کرد که اقسام متفاوتی از افراط‌گرایی شکل‌گرفته است و به یک صورت‌مسئله جهانی تبدیل‌شده است، به عبارتی دقیق‌تر مسئله افراط‌گرایی حالتی سیال (ژله‌ای) داشته و از مرزهای ملی عبور کرده است، اما رنگ آن در غرب آسیا و آسیای میانه به دلایل متعدد پررنگ‌تر شده است.

 

یکی از دلایلی که خاورمیانه سهم بیشتری در مسئله افراط‌گرایی پیدا کند، حضور شبکه تارعنکبوتی سرویس‌های اطلاعاتی فرا منطقه‌ای و نیز نیروهای نظامی متجاوز خارجی در این محدوده است که پس از یازدهم سپتامبر وارد محیط پیرامونی شده تا روی تعاملات درونی اثرگذار باشند. این اثرگذاری بیرونی باعث شده است تا مسئله افراط‌گرایی در منطقه دارای ساختار شبکه‌ای، کنش عملیاتی و گستردگی میدانی شده و به‌مرور سازمان‌دهی بیشتری پیدا کند، این شبکه جدید افراط‌گرای به دلیل دست‌کاری‌های متعدد و جهش ژنتیکی روی‌داده در آن خاصیت تروریستی نیز پیداکرده است.

 

در مورد ریشه و انگیزه‌های رشد افراط‌گرایی ساده‌ترین صورت‌ مسئله مربوط به نظریه «محرومیت نسبی» است که در آن به این موضوع اشاره می‌شود که در برخی مناطق به سبب شرایط طبیعی نفوذناپذیر، نداشتن تعامل بیرونی و مرکزگریزی و ناسازگاری با دولت مرکزی به‌تدریج مولدهای افراط‌گرایی فعال‌شده است.

 

در این نظریه مسائلی چون فقر، محرومیت، تعصب و نیز آموزش‌وپرورش فرصتی را برای جریان‌های ایدئولوژیک فراهم کرده است که به روندهای سیاسی موجود پاسخ خشونت‌آمیز بدهند. به‌عنوان‌مثال در یک پژوهش به این موضوع اشاره‌شده است که زبان بلوچی در استان سیستان و بلوچستان حتی ازنظر کلامی و لسانی نیز خشونت‌آمیزتر از سایر زبان‌ها و گویش‌ها در سایر استان‌ها بوده و این مسئله ریشه در نظریه محرومیت نسبی دارد.

 

اما بررسی‌های دقیق‌تر حکایت از آن دارد که رشد افراط‌گرایی ترکیبی از عوامل متعددی است که شامل عامل بیرونی (خارجی) و عوامل درونی دارد که در این پارادایم عامل بیرونی کاتالیزگر مسائل داخلی است، درواقع افراط‌گرایی در قالب سازمان از مجموعه شبکه‌های غیررسمی تشکیل‌شده است که با تکیه‌بر منازعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارای هویت شده و به‌مرور جنبشی گردیده و توسط عامل خارجی (سرویس‌های اطلاعاتی و نظامی) شکل تروریستی پیداکرده است.

 

درباره ایران و پدیده افراط‌گرایی شاهد موج پنجم از تروریسم بین‌المللی هستیم، در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران درگیر مبارزه با سازمان‌های پیچیده افراط‌گرا، التقاطی و ایدئولوژیک است که مشخصه‌های موج‌های پیشین افراط‌گرایی یعنی آنارشی بودن، هیستریکی، چپ‌گرایی و نیز ایدئولوژیک بودن را به‌صورت هم‌زمان داشته و از سوی به دلیل دست‌کاری بیرونی به‌شدت جهش‌یافتگی نیز پیداکرده است.

 

پدیده افراط‌گرایی در ایران از نظریه محرومیت نسبی تبعیت نکرده و وابستگی به عامل بیرونی داشته و به عبارتی ساده پروکسی‌وار عمل می‌کند، یک داده یابی درباره پدیده رشد افراط‌گرایی در ایران حکایت از آن دارد که ریشه‌های اولیه این مسئله پس از حاکمیت پل برمر بر عراق و احیای «نو سلفی‌گری» شکل‌گرفته است. دریکی از شماره‌های نشریه جماعت توحید و جهاد که در سال 2014 منتشرشده است روی این موضوع تأکید شده است که جنبشی شدن افراط‌گرایی در ایران تابعی از پدیده‌هایی چون هجرت (مهاجرت خارجی) و گستردگی سرزمینی بوده است، همین جمله کافی است تا متوجه شویم زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی در رشد افراط‌گرایی در داخل ایران تنها نقش کاتالیزی داشته و اما سنتز اصلی کاملاً عنصری با جنس خارجی است.

 

ایران به عنوان کشوری با اکثریت شیعه، چگونه در معرض تأثیرپذیری از جریانهای تکفیری و تروریستی غالباً سلفی قرار دارد؟ آیا الگوهای مشابهی از افراط گرایی درون جامعه  ایران هم مشاهده می‌شود؟

سیمیاری: رشد پدیده افراط‌گرایی در ایران باهدف گیری کانونی در مناطق اهل سنت نشین به دو شکل صورت گرفته است، افراط‌گرایی تبلیغی و افراط‌گرایی سیاسی که هر دو تابع متغیرهای بیرونی است، درباره رشد این شبکه و اثر عامل بیرونی ذکر این نکته جالب‌توجه است که موسسه ارتباطات اسلامی عربستان بودجه مصوب سالانه تبلیغی برای گسترش سلفیت در کشورهای اسلامی داشته تا جایگاه هژمونیک برای عربستان سعودی ساخته شود. این بودجه شامل 5 درصد از درآمد سالانه نفتی آن کشور است.

ساخت مدارس و مراکز آموزش قرآن و اعطای کمک مالی به آن‌ها، اع

طای بورسیه تحصیلی، توزیع بلیت رایگان حج، ساخت مساجد و استفاده از شیوخ سلفی و گسترش شبکه‌های رسانه‌ای تبلیغی بخشی از این اقدامات در سال‌های اخیر است.

مولوی عبدالحمید سربازی درباره رشد شبکه تبلیغی افراط‌گرایی در ایران به‌ویژه مناطق اهل سنت نشین نوشته است: چندنفری انگشت‌شمار در این اواخر از اندیشه‌های ابوالاعلی مودودی متأثر شده و به منطقه آمده‌اند و یک یا دو نفر نامقلد و شماری دانش‌آموختگان دانشگاه دولتی مدینه منوره جامعه الاسلامیه به ریاست پادشاه عربستان سعودی با مدارکی معادل کارشناسی و کارشناسی ارشد در منطقه هستند. اکثر این دانش‌آموختگان بلوچ به علت وجود عوامل متأثر از اندیشه‌های مودودی «سید قطب» و محمد بن عبدالوهاب نجدی در میان اساتید آن دانشگاه با تفکری مثلث از سه ضلع مودودیت؛ بی‌بندوباری در مذهب وهابیت به وطن بازگشته‌اند.

اما علاوه بر سلفی تبلیغی در مناطق اهل سنت شاهد رشد افراط‌گرایی سیاسی نیز بوده‌ایم که تفسیر قابل‌توجهی دارد، این جریان با هدایت سرویس اطلاعاتی خارجی و معاند از میان طبقه متوسط شهری یارگیری کرده و به‌مرور به آن‌ها جهت‌گیری اعتقادی می‌دهد. هدف افراط‌گرایی سیاسی ایجاد شبکه‌ای سازمان‌یافته است که اغلب مقاصد تروریستی دارد، انجمن جوانان صدای عدالت در شه زاهدان نمونه بارز چنین اقدامی است که از دل آن برای گروهک تروریستی جندالله یارگیری شده است.

 

نقش سازمان های مردم نهاد و نهادهای مذهبی(مانند حوزه های علمیه سنی و شیعه) را در پیشگیری از گسترش اندیشه های افراطی در ایران چگونه ارزیابی میکنید؟ آیا این نهادها پتانسیل بیشتری برای ایفای نقش مؤثر دارند؟ 

سیمیاری: پاسخ به این سؤال در کلام رهبر عزیز انقلاب اسلامی تجلی‌یافته است، معظم له در دیدار با جمعی از مبلغین و طلاب حوزه‌های علمیه در بخشی از بیانات مهمشان فرمودند که در مقابل شمشیرهای خون‌ریز تبلیغات دشمنان، تبلیغ را اولویت اول بدانیم، این کلام راهبردی کلید برادری و تقریب مذاهب در برابر تبلیغ افراط‌گرایی خواهد بود.

مبارزه با فرآیندهای تروریستی دووجهی است: بخشی در رزمایش‌های متعدد هیبریدی (همکاری مشترک وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فراجا) در مناطق مستعد شکل‌گرفته است اما وجه دوم آن بااهمیت‌تر بوده که شامل تبلیغ در برابر تکفیر است.

جامعه حوزوی کشور در این مسیر نقش به سزایی دارد، زیرا مبارزه فرهنگی با تبلیغ تروریسم هم جاذبه بیشتری داشته و هم هزینه اجرای آن کمتر است ازاین‌رو نقش حوزه و جامعه روحانیت در مبارزه با تبلیغ بسیار بااهمیت خواهد بود، لازم است مسیر فرهنگی کشور متناسب با تغییرات محیطی دچار دگرگونی شود این تغییر در حال حاضر کند بوده و وجه مبارزه امنیتی با تبلیغ از مقابله فرهنگی پیشی گرفته است، درحالی‌که این دو باید متناسب با یکدیگر گام بردارند. البته شاهد برخی اشکالات بودجه‌ای نیز در این مسیر بوده‌ایم مانند عدم توجه دقیق به برخی مؤسسات فرهنگی چون جامعه المصطفی که می‌تواند بار تبلیغ فرهنگی را به دوش بکشند.

 

به نظر شما، چه ارتباطی بین تنش های ژئوپلیتیک منطقه (مانند بحران یمن، سوریه یا افغانستان) و رشد افراط گرایی و تروریسم در ایران و همسایگانش وجود دارد؟ آیا ایران میتواند الگویی برای همکاریهای منطقه ای در مبارزه با افراط گرایی ارائه دهد؟

سیمیاری: جمهوری اسلامی ایران از بدو تأسیس ایجاد «امنیت پایدار» را اصلی اساسی برای خود می‌داند، به‌ویژه آنکه دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز به‌صورت تصاعدی تروریسم را اشاعه داده‌اند، جنس این اشاعه تروریسم افراط‌گرایانه مبتنی بر قرائت‌های سختگیرانه، غیرمنطقی و قشری بوده که در سطحی شدید با جرائم ارتکابی باعث تنش‌آفرینی شده است.

 

دشمن برای تنش‌آفرینی روی ایجاد واحدهای خودمختار، آنارشیک و قطبی سرمایه‌گذاری پرهزینه‌ای انجام داده تا الگوهای دوستی و دشمنی منطقه‌ای را تحت تأثیر قرار داده به‌اصطلاح تنش‌ها را ژئوپلیتیک کند. بخشی از این تنش‌ها مربوط به افراط‌گرایی و سیاست‌گذاری‌های مربوط به آن است.

 

در دهه 90 میلادی و پس آر فروپاشی شوروی بخشی از این تنش‌ها در حوزه قفقازی با تکیه‌بر نظریه جک اسنایدر تسری پیدا کرد، در آن زمان آمریکایی‌ها اعتقاد داشتند که برای مهار جمهوری‌های تازه متولدشده باید خیزش‌های دینی را بر جوامع آسیای میانه تسری داد. در این دوران شاهد رشد موج‌های ناسازگاری‌های افراط‌گرایانه‌ای بودیم که خشونت را به‌عنوان اقدام جهادی تبلیغ می‌کرد، در آن مقطع سازمان‌ها و گروهک‌هایی شکل گرفت که تقریبی، تکفیری، جهادی، سیاسی و تبلیغی بودند، آمریکا برای کنترل منطقه حتی این مدل را به منطقه آسیای جنوب شرقی نیز تسری داده که نمونه آن گروه سانتوسو در اندونزی بود که خود را مجاهدین شرق می‌نامیدند.

 

نکته قابل‌توجه دیگر آنکه این گروهک‌های دست‌ساز و افراط‌گرا در دهه 90 میلادی اغلب به‌صورت خطی با عاملیت تروریستی عمل می‌کردند که مبارزه با آن ساده‌تر بود اما در دهه بعدی دچار جهش ژنتیکی گردیده و موکولی و شبکه محور شدند که اغلب در افغانستان و جنوب یمن زیست داشتند.

 

مدل مبارزه جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یک الگوی خاص با عنوان «مکتب تهران» چندمرحله‌ای و فازبندی شده بوده که به‌عنوان الگویی مناسب برای سایر کشورهای همسایه نیز عمل کرده است، در مکتب تهران مبارزه با تروریسم از دیدبانی کانون‌های رشد ترور و افراط‌گرایی آغازشده و در پله بعدی با عایق‌بندی شبکه افراط‌گرایی رشد چشم‌گیری پیداکرده است.

 

جمهوری اسلامی ایران از سال 2012 و با تحولاتی در شمال آفریقا و غرب آسیا نقش خود را به‌عنوان عامل پیشگیری ترقی داده و حتی شبکه همکار با خود که متشکل از مجموعه کشورها و نیروها بوده را نیز پدید آورده که به محور مقاومت و همکاران آن (چین و روسیه) معروف است.

 

مکتب تهران توانست حتی بر نظریه مکتب کپنهاگ که بر نظریه‌های امنیتی منطقه‌ای تکیه دارد رجحان پیداکرده و توجه سرویس‌های مختلف بین‌المللی را به خود جلب کرده تا جایی که مبارزه با داعش به شیوه مکتب تهران در دانشگاه‌های کشورهای غربی در حال حاضر یک کیس مطالعاتی مهم است.

 

درحالی‌که نظریه کپنهاگ بر تقسیم‌بندی منطقه‌ای و اصالت قدرت تأکید دارد، نظریه مکتب تهران بر توازن قوا، ترتیبات امنیتی و پاسخ‌گویی متغیر بر تهدیدات امنیتی تأکید داشته است و برخلاف نظریه کپنهاگ نقش قیم‌مآبانه برای خود قائل نیست و بر همکاری منطقه‌ای تأکید دارد.

 

نقش پلتفرم های فضای مجازی در گسترش یا مهار افراط گرایی در میان جوانان ایرانی چگونه است؟ آیا فیلترینگ و محدودسازی محتوا راهکار مناسبی است یا باید به استراتژی های جایگزین فکر کرد؟

سیمیاری: رشد سریع پلتفرم‌های مختلف و اینترنت یک عامل دوسویه است، از جهتی باعث رشد آگاهی‌ها اجتماعی شده اما از سویی کشورها به‌ویژه حوزه غرب آسیا را با مسئله تروریسم سایبری روبه‌رو کرده است. تروریسم سایبری در حوزه حملات رزمی و غیر رزمی طبقه‌بندی می‌شود.

 

تروریسم سایبری در حال حاضر به شیوه‌های متعدد چون حمله به رایانه‌ها، شبکه اطلاعات، ارعاب و سازمان‌دهی گروه‌های تروریستی قابل دسته‌بندی است. نکته قابل‌توجه آنکه فضای سایبری باعث شد تا گروه‌های افراط‌گرا بتوانند حوزه محدود خود را بسط داده و حتی دارای محدوده جغرافیایی شوند، یکی از کلاسیک‌ترین گروه‌های افراط‌گرا که روی تروریسم سایبری فعال بوده است القاعده و پس‌ازآن داعش است.

 

عبدالله بن محمد از تئوریسین‌های القاعده درباره اثرات تروریسم سایبری در تبلیغ نوشته است که جهاد الکترونیک در سال 2010 باعث تکامل القاعده شده است. او در ادامه نوشته است که فراخوان‌های اینترنتی انتشار تصاویر خشونت‌آمیز باعث می‌شد که بسیاری از واحدهای دفاعی در سوریه بدون جنگ وضعیت خود را ترک کرده و بدون شلیک گلوله توسعه سرزمینی پیدا کنیم.

 

داعش نیز با استفاده از دابق و شبکه اعماق ارگان‌های خبری خود نیز از همین شیوه استفاده کرده است. شواهدی نشان می‌دهد که گروهک تروریستی تحریرالشام نیز در سال 2024 از همین شیوه برای فتح دمشق استفاده کرده است.

 

راه‌اندازی کانال‌ها و شبکه‌های آنلاین خبری، کمپین سازی و ساخت بازی‌های رایانه‌ای بخشی دیگر از مدل‌های تروریسم سایبری است، به زبان فارسی شایع‌ترین اقدامات تروریستی در حوزه اینترنت توسط واحدهای سایبری گروهک تروریستی منافقین در کمپ اشرف 3 صورت گرفته است.

 

همچنین واحد 8200 موساد و واحد اطلاعات خارجی سعودی نیز در این زمینه به‌مرور فعال‌شده‌اند تا جایی که در اغتشاشات سال 1401 که معروف به آشوب‌های هیبریدی بود این واحدهای متعدد در هر دقیقه بیش از 200 دروغ را منتشر می‌کردند.

 

ازاین‌رو راه مقابله با افراط‌گرایی و تروریسم سایبری در حال حاضر هدفمندی پلتفرم‌های خارجی و توسعه پلتفرم داخلی به سویی است که بتواند خاصیت ب حفاظت عمومی و جنبه پدافندی نیز داشته باشد.

 

جوانان جذب شده به گروههای افراطی در ایران معمولاً از چه گروه های اجتماعی یا اقتصادی هستند؟ آیا فقر، بیکاری یا احساس تبعیض در این گرایش نقش داشته و دارد؟

سیمیاری: جذب جوانان به‌سوی گروه‌های افراط‌گرا معمولاً در دسته‌های آسیب‌پذیر اجتماعی مبتنی بر نظریه محرومیت نسبی بیش از سایر گروه‌ها است، در یک تحقیق که درباره جذب جوانان اهل سنت به داعش صورت گرفته روی این موضوع تأکید شده است که به ترتیب انگیزه‌های اعتقادی، شبکه‌های ماهواره‌ای، ارتباط مستقیم با عناصر تشکیلاتی، حاکم شدن احساسات، تروریسم سایبری، فقر و انگیزه‌های شخصی در عضویت در این سازمان تروریستی نقش داشته است.

 

در این تحقیق به این موضوع اشاره‌شده است که انگیزه‌های اقتصادی، فقر و مسائل مرتبط با محرومیت نسبی تنها 18 درصدی در جذب به گروهک‌های تروریستی داشته و عوامل انگیزشی، اعتقادی، تبلیغاتی، شبکه‌ای و ارتباطی نقش 82 درصدی داشته است.

 

این درصدها به‌خوبی نشان می‌دهد که عامل اجتماعی بر عامل اقتصادی در جذب به‌افراط گرایی پیشی محسوسی دارد، عبدالحسن‌المهاجر سخنگوی وقت داعش درباره جذب نیرو به سازمان مطبوع خود نوشته است که داعش موفقیت خود را مدیون درگیری مستقیم اجتماعی می‌داند، هر چه دامنه این اجتماعی شدن یا همان درگیر شدن افزایش یابد؛ عضویت به داعش نیز حالت افزایشی پیدا خواهد کرد.

 

جمع‌بندی این تحقیق نشان می‌دهد که جریان‌های افراط‌گرا و تکفیری رشد خود را به شکل ویروسی انجام داده و موفقیت خود را مرهون دو نکته هستند، اولین آن انتشار، استماع کلام و اعتقاد فکری است و دیگری بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی است که افراط‌گرایان را به شکل منجی‌وار نمایش می‌دهد.

انتهای پیام/


ارسال نظرات

ضرورت دیپلماسی به جای رویارویی کره شمالی از ناوشکن چندمنظوره جدید رونمایی کرد تداوم اختلاف اروپا و آمریکا بر سر مسئله تعرفه‌ها نتانیاهو اسرائیل را به سمت پرتگاه می‌برد رایزنی حماس با مقامات مصری درباره برقراری آتش‌بس دائمی در غزه کانادا محاصره غذایی غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد تصمیم ترامپ برای معاملات تسلیحاتی ۱۰۰ میلیارد دلاری با عربستان امیدواری استارمر به حصول آتش‌بس در اوکراین تا تابستان انگلیس تحریم ها علیه سوریه را لغو کرد ابو محمد جولانی برای بهبود روابط با اسرائیل اعلام آمادگی کرد حمایت چین از دیپلماسی با ایران و نقش سازنده آژانس بین المللی انرژی اتمی حماس هرگز تسلیم نخواهد شد حمله آمریکا به پایتخت یمن ما در دوره هرج و مرج قرار داریم خشم گسترده رهبران فلسطینی از اظهارات جنجالی محمود عباس نارضایتی از عملکرد ترامپ و نگرانی‌های اقتصادی مردم در آمریکا جنایت صهیونیست‌ها در زنده سوزاندن آوارگان پاکسازی نژادی است صندوق بین‌المللی پول در گزارشی هشدار داد که ادامه سیاست‌های تعرفه‌ای دونالد ترامپ، می‌تواند باعث افت شدید رشد اقتصادی در آمریکا و جهان شود. از جنگ تجاری آمریکا ترسی نداریم هاب گازی در دستورکار کمیسیون مشترک ایران و روسیه در مسکو استیصال ارتش اسرائیل در برابر جنگ چریکی مقاومت فلسطین خلع سلاح مقاومت پروژه‌ای تکراری و شکست خورده ضربات رسانه‌ای هوشمندانه مقاومت به «نتانیاهو» با ویدئوهای اسیران صهیونیست ترامپ تمام کانال‌های دیپلماتیک با چین را بسته است! اذعان رسمی دفتر نتانیاهو به شکست در عملیات طوفان الاقصی آیا متحدان امارات در سودای اشغال الحدیده هستند؟ سناتور آمریکایی خواستار آزادی دانشجوی حامی فلسطین شد هشدار درباره قدرت‌طلبی رئیس‌جمهور آمریکا چراغ سبز پوتین به گفت‌وگوی مستقیم با اوکراین اوج شکاف «آمریکا» و «ناتو» در فصل گرم دیپلماسی وزیر دفاع آمریکا برای دومین ‌بار درگیر بحران شد! افشای مجدد اسرار نظامی توسط وزیر دفاع آمریکا انصارالله: یاری مردم فلسطین وظیفه دینی همه ملت‌ها است دفتر اطلاع رسانی دولتی غزه: سکوت در برابر شرایط کنونی نوار غزه مجاز نیست انتقاد نخست وزیر ژاپن از ترامپ عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از تهدید نظامی ایران حمله آمریکا به بندر نفتی رأس عیسی، به کشتی ترکیه ای نیز آسیب زد حمله گردان القسام به ارتش رژیم صهیونیستی یک کشته و پنج زخمی برجای گذاشت هزاران آمریکایی علیه ترامپ تظاهرات کردند هشدار آمریکا درباره حملات قریب‌الوقوع در سوریه کاهش چشمگیر هزینه‌های خارجی آمریکا؛ برنامه فضایی ایران به‌رغم تحریم‌های آمریکا قدرتمندتر شده است حماس: خلع سلاح مقاومت غیرقابل مذاکره است غزه‌، آزمون بیداری وجدان بشریت علیه جنایات رژیم اسرائیل است واکنش وفیق صفا به اخبار مربوط به خلع سلاح حزب الله لبنان سریع: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم سریع: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم درخواست چین از آمریکا برای توقف باج خواهی و سیاست زورگویی فول رژیم صهیونیستی در افکار عمومی آمریکا؛ دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو در حمله به ایران بدران: در مذاکرات هیچ امتیازی برای خود نخواستیم/ ملت فلسطین و رنج هایش اولویت اصلی ما آمریکا ۶۸ بار یمن را بمباران کرد دیوان کیفری بین‌المللی از مجارستان درباره امتناع از بازداشت نتانیاهو توضیح خواست واشنگتن: ایران باید برنامه غنی‌سازی و تسلیحاتی را متوقف کند! قدرت سیاسی ایران در برابر آمریکا؛ تهران به دنبال مذاکرات نمایشی نیست زلنسکی: ویتکاف از خطوط قرمز عبور کرد سلاح‌های مقاومت قابل مذاکره نیست زخمی شدن یک دختربچه به ضرب گلوله صهیونیست‌ها محاکمه جولانی در فرانسه؛عدالت بین‌المللی، فرصتی برای احیای شأن سوری‌ها خنجرهای مسموم ترامپ به اتحادیه اروپا/ دلیل حمله «نتانیاهو» و پسرش به «ماکرون» چیست؟ چرا فریادهای ضدجنگ در رژیم صهیونیستی بلند شده است؟ روایت آکسیوس از لجاجت ترامپ برای تداوم جنگ تجاری واکنش انصارالله به ارسال کمک های نظامی آمریکا برای رژیم صهیونیستی انهدام مواضع داعش با جنگنده‌های اف-۱۶ عراق و هلاکت یکی از سرکردگان رژیم صهیونیستی ۳۶ بیمارستان را بمباران و نابود کرده است با مشاورانم درباره ایران ؛ دیدار کرده ام چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟ آمریکا حدود ۵ میلیارد دلار در جنگ علیه یمن خسارت دید دوئل تعرفه‌ای «ترامپ» و «شی» به کجا می‌رسد؟ نهاد دولتی در غزه: اسرائیل و دولت آمریکا مسئول هستند ترامپ: گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود اولیانوف: نتایج مذاکرات آمریکا و ایران در عمان اطمینان بخش است حمله تروریستی به زرادخانه بمب‌های هسته‌ای پاکستان خنثی شد! ادعای ترامپ؛ «می‌خواهم ایران کشوری بزرگ و شاد باشد»! اعلام شکایت علیه «الجولانی» و عناصر تحت امر وی در فرانسه هشدار نسبت به نقشه آمریکا برای ناامن کردن عراق ترامپ: شنبه نشست مهمی با ایران داریم مذاکره با ایران درباره اعتمادسازی است چین با عربستان و آفریقای جنوبی در مورد پاسخ به تعرفه‌های آمریکا رایزنی کرد شهادت ۲۸ فلسطینی در حملات روز پنجشنبه اسرائیل به نوار غزه مذاکرات بی‌نتیجه «اسرائیل» و ترکیه درباره سوریه اسرائیل نگران توافق هسته‌ای ضعیف ترامپ با ایران است رقابت‌های ژئوپلیتیکی؛ محور اصلی تنش میان ترکیه و اسرائیل جنبش جهاد اسلامی ۲ پهپاد صهیونیستی را تحت کنترل خود درآوررد لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان ابراز امیدواری وزیر دفاع آمریکا از حل مسالمت آمیز مسائل پیرامون برنامه هسته ای ایران هشدار ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران بالا گرفتن اختلاف میان واشنگتن و تل‌آویو درباره برنامه هسته‌ای ایران چالش‌های ترامپ در راه دستیابی به توافق جدید با ایران از دید نیویورک‌تایمز دیدگاه کرملین درباره مستقیم یا غیرمستقیم بودن مذاکرات ایران و آمریکا «نتانیاهو» به آمریکا سفر نکرد بلکه احضار شد افشای تحرکات آمریکا در «مثلث نظامی» و تصاحب منابع نفتی و گازی سوریه نشست سه‌جانبه درباره برنامه هسته‌ای تهران ارزشمند بود نه»غرب به رویکرد تهاجمی ترامپ؛ معترضان در دوسوی آتلانتیک چه می‌گویند؟ ترامپ کمک‌ها به افغانستان و یمن را تقریبا قطع کرد ترامپ: سالی ۴ میلیارد دلار به اسرائیل می‌دهیم؛ شاید تعرفه کم نشود! قدرت آتش «انصارالله» همچنان پابرجاست گفت‌وگوی ایران و آمریکا به طور غیرمستقیم و با میانجیگری عمان خواهد بود کانادا : تعرفه‌های آمریکا موجب تلاطم در بازارهای جهانی می‌شود نابودی سیستم پزشکی غزه و هدف قرار دادن وحشیانه پزشکان و امدادگران داروی تعرفه‌ها بازار جهانی را به لرزه انداخت! هشدار مصر درباره به راه افتادن موج گسترده خشم علیه رژیم صهیونیستی کلید سلطه بر نظم بین‌المللی آینده طرح‌های خطرناک تل‌آویو در کرانه باختری در سایه فرصت طلایی جنگ غزه و سردمداری «ترامپ» ترامپ در یمن به دنبال چیست؟ بعد از انتشار یک ویدئوی افشاگرانه تل‌آویو ۳ بار دروغ خود را تغییر داد وقوع اختلافات شدید میان رژیم «الجولانی» و نیروهای «قسد» در سوریه هشدار سناتور آمریکایی درباره پیامدهای خطرناک سیاست تعرفه‌ای ترامپ ضرورت رهایی گروه‌های کُردی از رومانتیسیسم سیاسی آمریکای قربانی؛ هویت سیاسی ترامپ کمک ۱۰۰ میلیون یورویی امام فرقه اسماعیلیه به رژیم جولانی  مبارزان حوثی‌ قدرت آمریکا را به سخره گرفته‌اند! تمامی تونل‌های محور فیلادلفیا را منهدم می‌کنیم حمله پهپادی به تل‌آویو و سرنگون‌کردن پهپاد آمریکا توسط ارتش یمن صداهای تاثیرگذار در اردوگاه ترامپ؛خواستار رویکرد دیپلماتیک با تهران هستند آکسیوس: ایران یکی از محورهای دیدار این هفته نتانیاهو با ترامپ در کاخ سفید واکنش رژیم الجولانی به گزارش عفو بین‌الملل درباره کشتارها در سوریه سیاست خارجی «ترامپ» در ۱۴۰۳؛ از جنگ تعرفه‌ای تا ارسال نامه به ایران سازمان ملل: محاصره غزه جنایت جنگی است عزل «یون سوک یول» از سوی دادگاه قانون اساسی کره جنوبی اقدام ضدانسانی و ضدحقوقی مجارستان؛ روسیه: مسکو و ایران به دنبال اجرای فوری معاهده جامع راهبردی هستند ترامپ ادعا کرد: ایران می خواهد مستقیم با آمریکا مذاکره کند تهدیدات ترامپ بلوف است/ همراهی مردم با نظام بهترین پدافند است ایران، محکومیت جهانی تهدیدهای ترامپ را خواستار شد مجمع کشورهای تحریم شده/ سازوکار شکست سیاست تحریم آمریکا پشت پرده تشدید همزمان فشارهای غرب بر فلسطین نخست وزیر کانادا می‌گوید تعرفه‌های ترامپ اساساً تجارت جهانی را تغییر می‌دهد واکنش منفی بازارهای جهانی به تعرفه‌های ترامپ هشدار روسیه به استفاده از ابزار نظامی علیه ایران در کنار ایران ایستاده‌ایم اعتراف ترامپ به تاثیرگذار بودن عملیات‌های دریایی یمن دلیل حملات آمریکا به یمن موفقیت صنعا در مسیر مقاومت است ابعاد رسوایی انتخاب رئیس جدید شاباک از نگاه رسانه‌های عبری درخواست دادستانی کل روسیه برای خروج طالبان از فهرست تروریستی وال استریت خسته از تعرفه‌های ترامپ؛ سهام در مسیر بدترین عملکرد اتحادیه اروپا در واکنش به شرارت‌های ترامپ: راه‌حلی جز دیپلماسی برای ایران وجود ندارد عصبانیت و آشفتگی ترامپ در برابر سیاست‌های اصولی ایران شکست روایت صهیونیستی در افکار عمومی آمریکا آمریکای ترامپ و چرخش مواضع در برابر متحدان یحیی سریع: مقابله با دشمن تا توقف تجاوزات علیه غزه ادامه دارد رهبر انصارالله مقاومت مردم غزه در برابر صهیونیست ها را ستود بالا بردن پرچم سفید برای نتانیاهو غیرممکن است توافق چین، ژاپن و کره جنوبی برای مقابله با سیاست‌های ترامپ قاضی فدرال، دستور ترامپ برای تعطیلی «صدای آمریکا» را موقتا لغو کرد بومرنگ تعرفه‌ها رایزنی‌های گسترده قطر و مصر برای آتش‌بس قبل از عید فطر کشف اسناد محرمانه نظامی در خیابان زلنسکی برای امضای توافق معدنی با ترامپ «شرط» گذاشت! یمن بیش از ۷۰ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت اروپا «اسنپ بک» را به آمریکا تقدیم می‌کند؟ تایید ۷۰۰ قربانی در زلزله میانمار؛ احتمال افزایش جانباختگان بالاست بدلیل مخالفت اسرائیل، کمک های غذایی در مرز غزه در حال فاسد شدن است روز قدس فرصتی جهانی برای افشای جنایات صهیونیسم مقاومت در برابر اسرائیل ادامه دارد سازش با اسرائیل مطرح نیست/ با حزب‌الله همکاری داریم آمریکا ارایه کمک به سازمان تجارت جهانی را متوقف کرد «جولانی» در سرزمین شام ترامپ، اسرائیل و غزه؛ نقشه‌ای که جهان را نگران کرد شرط اتحادیه اروپا برای لغو تحریم‌ها علیه روسیه حمایت از فلسطین، امروز مهم‌تر از هر زمان دیگری است آمریکا حامی جنایات صهیونیست‌هاست نه میانجی ایران حامی فلسطین تا تحقق هدف نهایی یعنی آزادی قدس شریف است نقشه تل‌آویو برای کوچاندن ساکنان نوار غزه به اندونزی! محور مقاومت مدیون ایران و شهدایی مانند حاج قاسم است آینده کردها توسط اردوغان چگونه رقم خواهد خورد؟ حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» سال ۱۴۰۳ و بلایایی که بر سر رژیم صهیونیستی نازل شد لو رفتن جزئیات حمله به یمن از طریق پیام‌رسان سیگنال تاکید کمیته وزارتی عربی-اسلامی بر اجرای توافق آتش‌بس در غزه رئیس شاباک مجرم و دروغگو است و باید زندانی شود اخراج‌های گسترده در آمریکا چه درس‌هایی برای جهان دارد؟ اسرائیل به دنبال تشدید تجاوزات علیه لبنان است درخواست آمریکا برای جایگزینی ناو «ترومن» بیانگر شکست آن است جزئیات جدیدترین حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه کانادا در مسیر عبرت از مذاکره با آمریکا حماس شهادت «صلاح البردویل» را تسلیت گفت پرسشی از کاخ سفید حملات یمن به فرودگاه تل‌آویو و ناوهای آمریکایی مقاومت زلنسکی در برابر تمایل آمریکا برای تصاحب نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین ازسرگیری حملات اسرائیل عقب‌گردی فاجعه‌بار برای غزه و منطقه است بومرنگی که به «اردوغان» اصابت می‌کند «ویتنامِ شبه‌جزیره»؛ عملیات نظامی علیه یمن باعث تحقیر واشنگتن می‌شود تاثیر مفسر سابق فاکس نیوز بر سیاست‌های ترامپ در قبال ایران روسیه و چین باید در مذاکرات هسته‌ای ایران حضور داشته باشند امضای فرمان حذف وزارت آموزش از سوی ترامپ حملات شدید رژیم صهیونیستی به غزه مهلت ۲ ماهه ترامپ برای دستیابی به توافق هسته‌ای جدید آیا ترامپ، آمریکا را به عقب می‌برد؟ آیا اسرائیل آماده حمله زمینی گسترده است؟ فرودگاه بن گوریون رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادیم بلندپروازی‌های جنون آمیز آنکارا/ جاه طلبی‌های نئو عثمانی در لباس مبدّل ماجراجویی جدید نتانیاهو چقدر برای اسرائیل هزینه خواهد داشت؟ تظاهرات ده‌ها هزار نفری در اراضی اشغالی علیه ازسرگیری جنگ غزه یمن برای چهارمین بار ناو هواپیمابر آمریکایی را هدف گرفت یمنی‌ها مبارزانی مقاوم هستند و به‌راحتی شکست نمی‌خورند نتانیاهو تنها به دنبال منافع شخصی خود است حماس خواستار اعتراض‌های بین‌المللی برای توقف جنایات علیه غزه شد سراب مذاکره برای رفع تحریم حمله از هفته گذشته برنامه‌ریزی شده بود
پزشکیان می‌تواند به پیروزی دمکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کمک کند ونس، معاون پیشنهادی ترامپ در کتاب هیل بیلی چه می‌گوید پیش بینی سطح بالای اُزن و گرده در المپیک پاریس رسانه عبری زبان: اسرائیل با یک اشتباه موشک باران می‌شود پسر اسماعیل هنیه: موشک، تلفن همراه پدرم را ردیابی کرده بود حذف پست‌های مربوط به شهید هنیه در متا بایدن خواستار خویشتن‌داری ایران در پاسخ به ترور هنیه شد ایران برای حمله گسترده به اسرائیل آماده می‌‎شود ترور «اسماعیل هنیه» نقض آشکار حاکمیت ایران است بیانیه حماس در پی ترور شهید اسماعیل هنیه آیا صهیونیست‌ها در حیفا و تل آویو پاسخ ایران را دریافت می‌کنند؟ + نقشه میدانی بازتاب تشییع پیکر شهید «هنیه» در «رویترز» انگلیس اسرائیل در حال آماده‌سازی مخفیگاه زیرزمینی برای نتانیاهو است اسماعیل هنیه ملقب به ابوالعبد که بود؟ نیمه برافراشته شدن پرچم سفارت ایران در نمایندگی‌های اروپایی نامزدی رسمی «هریس» در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا واکنش بی‌شرمانه وزیر صهیونیست به ترور هنیه بیانیه جهاد اسلامی درباره شهادت اسماعیل هنیه هر آنچه می‌خواهید درباره کامالا هریس بدانید پاسخ مقاومت به ترور فؤاد شکر قطعی است/ ایران در قبال ترور شهید «هنیه» ساکت نمی‌ماند سنتکام مدعی هدف قرار دادن پهپاد و سامانه موشکی انصارالله شد «محمد اسماعیل درویش» به عنوان جانشین موقت اسماعیل هنیه تعیین شد هیچ خبری درباره حمله موشکی ایران به اسرائیل منتشر نکردیم ترور هنیه و فؤاد شکر بی پاسخ نخواهد ماند معمای پیجرها؛ چگونه موساد پیچیده‌ترین ترور تکنولوژیک را رقم زد؟ تحلیلگر صهیونیست: چرا اسماعیل هنیه در قطر ترور نشد؟ تحریم غذایی المپیک پاریس از سوی بریتانیا بازیگران منطقه ای در برابر تجزیه سوریه سایت کنست اسرائیل هک شد تشریح چگونگی ردیابی اسماعیل هنیه و محافظش توسط اسرائیل، در شبکه افق ناگفته‌های جدید از شب شهادت شهید هنیه بایدها و نبایدهای روند آستانه درباره تحولات سوریه اسرائیل چه هدفی را برای سوریه در سر می پروراند؟ چه کسی و چرا سند برنامه اسرائیل برای حمله به ایران را لو داد؟ / در متن این اسناد چه آمده؟ از موشک «نصر ۱» حزب‌الله لبنان چه می‌دانیم؟ اهداف سفر نتانیاهو به آمریکا/ اشتباه فاحش ترامپ در پذیرش نتاتیاهو بمباران دفتر مرکزی حزب بعث سوریه در بیروت هم‌آوایی و هماهنگی رؤسای سه قوه باعث رفع فیلترینگ شد آیا رژیم صهیونیستی به فکر گشودن جبهه لبنان است؟ رئیس‌جمهور سابق آمریکا زخمی شد دستیار نتانیاهو عامل درز اطلاعات بوده است حمله دیشب حزب‌الله به پادگان گولانی شبیه عملیات طوفان‌الاقصی و هفتم اکتبر بود ۲۵ کشته و ۱۷ زخمی بر اثر سقوط اتوبوس به دره در پرو هنیه با شلیک موشک در تهران ترور شد کمک ۱۰۰ میلیون یورویی امام فرقه اسماعیلیه به رژیم جولانی  عموی شهید سید حسن نصرالله به شهادت رسید عربستان دیگر با آمریکا نیست مقاومت چه خواهد کرد؟ تیر به ترامپ خورد ولی بایدن را کشت رقابت‌های ژئوپلیتیکی؛ محور اصلی تنش میان ترکیه و اسرائیل استفاده اسرائیل از سلاح مخرب در مناطق شلوغ غزه محکوم است فاصله مبداء‌های عملیاتی با اهداف نظامی و اقتصادی تل آویو و حیفا چند کیلومتر است؟ + نقشه میدانی ارتباط فعال شدن مجدد گروه‌های تروریستی در سوریه با آتش‌بس در لبنان کارنامه سیاه سیاسی و اقتصادی ترامپِ «تاجر» نشست اضطراری شورای امنیت برای بررسی کشتار مدرسه التابعین در غزه دیپلماسی قضایی، مقابله قضایی با تروریسم و توجه به حقوق مردم از راهبرد‌های مهم قوه قضائیه است داروی تعرفه‌ها بازار جهانی را به لرزه انداخت! گفتگوی اختصاصی با حسن‌ هانی‌زاده درباره‌ی آتش‌بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی نتانیاهو در بن‌بست بی‌سابقه؛ صدور حکم بازداشت بین‌المللی و محاکمه داخلی اسرائیل‌هیوم: ایران این هفته حمله می‌کند تهدیدات ترامپ بلوف است/ همراهی مردم با نظام بهترین پدافند است اندیشکده‌کارنگی:‌ آمریکا باید به دنبال روشی برای مصالحه با ایران باشد ترامپ در یمن به دنبال چیست؟ ضرورت رهایی گروه‌های کُردی از رومانتیسیسم سیاسی اندیشکده آمریکایی: ترور هنیه به ضرر اسرائیل و به نفع ایران بود/ تهران فارغ از پاسخ نظامی می‌تواند در جبهه سیاسی برنده شود جنگ به خاک روسیه کشیده شد کلید سلطه بر نظم بین‌المللی آینده طرح‌های خطرناک تل‌آویو در کرانه باختری در سایه فرصت طلایی جنگ غزه و سردمداری «ترامپ» تعرض گروهی از عناصر مسلح به سفارت ایران در دمشق+فیلم مبارزان حوثی‌ قدرت آمریکا را به سخره گرفته‌اند! گروه «الثوریون» حمله به عین‌الاسد را برعهده گرفت استقرار جنگنده‌ها و کشتی‌های جنگی بیشتر آمریکا در خاورمیانه مادورو برای سومین بار رئیس‌جمهور ونزوئلا شد خطر انفجار باعث تعطیلی مرکز رسانه‌ای المپیک شد دیپلماسی،کمترین هزینه برای متوقف کردن بحران سوریه اسامی ۱۰ کشور با بیشترین آلودگی پلاستیکی در جهان اعلام شد هشدار رای‌دهندگان ضدِ صهیونیست آمریکایی به کمپین هریس جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره ترور شهید هنیه قتل و تجاوز به پیرمرد ۸۲ ساله آمریکایی میلیون‌ها رایانه در سراسر جهان با اختلال شدید مواجه شدند صداهای تاثیرگذار در اردوگاه ترامپ؛خواستار رویکرد دیپلماتیک با تهران هستند روز قدس فرصتی جهانی برای افشای جنایات صهیونیسم یمن، سوریه و لبنان نیست دیپلماسی با مردان دیوانه ترامپ! وزیر خارجه اسرائیل خواهان بمباران اردوگاه «جنین» شد زندگی سگی نابودی سیستم پزشکی غزه و هدف قرار دادن وحشیانه پزشکان و امدادگران سازمان ملل: محاصره غزه جنایت جنگی است طرحی که آمریکا کشید و ترکیه آن را اجرا کرد «محمد یونس» رئیس دولت موقت بنگلادش شد پارلمان بنگلادش منحل شد دستگیری آشپز روس به اتهام توطئه برای برهم‌زدن المپیک مجمع کشورهای تحریم شده/ سازوکار شکست سیاست تحریم آمریکا کره جنوبی متهم به ارسال بالن‌های زباله به داخل کشور است حماس سخنان وزیر امور خارجه انگلیس را محکوم کرد آکسیوس: ایران یکی از محورهای دیدار این هفته نتانیاهو با ترامپ در کاخ سفید ایران مدتهاست که از ما تقاضای گاز دارد حملات قایق‌های جنگی رژیم صهیونیستی به مناطقی در غزه اقدام ضدانسانی و ضدحقوقی مجارستان؛ شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت جولان اشغالی سوریه آمریکا در سقوط دولت من نقش داشت ناتوانی نیروی هوایی اسرائیل در شناسایی پهپادهای حزب‌الله حمله موشکی مقاومت به ناحل عوز عمویم ترامپ دیوانه است فرزندان هیتلر از ترامپیسم می‌ترسند هشدار مصر درباره به راه افتادن موج گسترده خشم علیه رژیم صهیونیستی حمله پهپادی به تل‌آویو و سرنگون‌کردن پهپاد آمریکا توسط ارتش یمن عزل «یون سوک یول» از سوی دادگاه قانون اساسی کره جنوبی ۴ پهپاد اوکراینی در آسمان روسیه سرنگون شدند پایتخت اندونزی تغییر کرد حق دفاع مشروع ایران ارتباطی به آتش‌بس غزه ندارد اعتراف همسر کامالا هریس به خیانت این بار انتقام ایران شدیدتر از قبل خواهد بود ۳۰۰ نفر در هند جان باختند واکنش اتحادیه اروپا به ترور شهید هنیه دفاع عجیب وزیر دولت فرانسه از بخش‌های جنجالی مراسم افتتاحیه افشای تحرکات آمریکا در «مثلث نظامی» و تصاحب منابع نفتی و گازی سوریه ترامپ کمک‌ها به افغانستان و یمن را تقریبا قطع کرد قدرت آتش «انصارالله» همچنان پابرجاست سیاست خارجی «ترامپ» در ۱۴۰۳؛ از جنگ تعرفه‌ای تا ارسال نامه به ایران برگزاری انتخابات آزاد با حضور مردم سوریه راهکار جلوگیری از تجاوزات اسرائیل انتشار تصاویر تجاوز جنسی سربازان صهیونیست به اسیر فلسطینی در «گوانتاناموی اسرائیل» ۵۶ کشته در اعتراضات امروز بنگلادش شهادت ۴ نفر در یورش به طولکرم نیویورک‌تایمز: «مرد صلح» کشته شد ترامپ: سالی ۴ میلیارد دلار به اسرائیل می‌دهیم؛ شاید تعرفه کم نشود! کانادا : تعرفه‌های آمریکا موجب تلاطم در بازارهای جهانی می‌شود تانک‌های روسی را به برلین خواهیم آورد شهردار حیفا خواستار ذخیرۀ آب و غذا شد راز قدرت ما در مقاومت است سجیل، فتاح و خرمشهر در صف شلیک به سمت سرزمین‌های اشغالی دیدگاه کرملین و ترامپ درباره مبادله زندانیان بازدید دبیر ستاد حقوق بشر از پروژه بیمارستان ملی یون درمانی دلیل حملات آمریکا به یمن موفقیت صنعا در مسیر مقاومت است اتحادیه اروپا در واکنش به شرارت‌های ترامپ: راه‌حلی جز دیپلماسی برای ایران وجود ندارد عملیات فریب بلینکن بایدن با ادعاها و وعده‌های صلح‌طلبانه‌ خود میراث جنگ بر جای گذاشت ژاپن سفیر اسرائیل را به «مراسم صلح ناکازاکی» راه نداد ونزوئلا شبکه ایکس را ۱۰ روز فیلتر کرد انفجار در کابل شکستن دیوار صوتی بر فراز بیروت/ شلیک ۴ موشک به شتولا اعتراف رژیم صهیونیستی به خودزنی با موشک گنبد آهنین بازخورد رسانه‌ای گسترش ناآرامی‌ها در سراسر بریتانیا دیپلماسی را بهترین راه برای تعامل با ایران می‌دانیم ارسال پاکت حاوی طاعون، به آدرس وزیر کشور فرانسه دیدگاه کرملین درباره مستقیم یا غیرمستقیم بودن مذاکرات ایران و آمریکا نه»غرب به رویکرد تهاجمی ترامپ؛ معترضان در دوسوی آتلانتیک چه می‌گویند؟ روسیه: مسکو و ایران به دنبال اجرای فوری معاهده جامع راهبردی هستند واکنش منفی بازارهای جهانی به تعرفه‌های ترامپ عصبانیت و آشفتگی ترامپ در برابر سیاست‌های اصولی ایران آمریکای ترامپ و چرخش مواضع در برابر متحدان رایزنی‌های گسترده قطر و مصر برای آتش‌بس قبل از عید فطر آمریکا و متحدانش با ارسال سلاح‌های غربی جنگ اوکراین را طولانی کرده‌اند برج ایفل تخلیه شد شهادت ۲ رزمنده حزب الله در راه قدس پسر بایدن به دریافت رشوه از تاجر خارجی متهم شد آمریکا بزرگترین انبار تسلیحات کشتار جمعی ۶ کشته و ۱۹ زخمی در پی حمله به پایگاه عین الاسد خبر تعیین جانشین هنیه تکذیب شد آمریکا پادرمیانی کرده تا منجر به جنگ بزرگ نشود حزب‌الله پس از ترور «مغنیه» مرگبارتر شد این حق مشروع اسرائیل است که به خاک ایران حمله کند! مناظره نماینده جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها در محل ترور ادعای پیشگوی مشهور آمریکا درباره نتیجه انتخابات واشنگتن برای کاهش تنش در منطقه پیام‌هایی برای ایران ارسال کرده است ترامپ ادعا کرد: ایران می خواهد مستقیم با آمریکا مذاکره کند وال استریت خسته از تعرفه‌های ترامپ؛ سهام در مسیر بدترین عملکرد آیا دهلی نو با ارسال سلاح به کی یف به مسکو خیانت کرد؟ در اولین گام یک میلیون مهاجر را اخراج می‌کنیم چرا آمریکا دوباره دست به دامان آتش‌بس شد؟ قطعا نمی‌توانیم بفهمیم در فکر رهبر معظم ایران چه می‌گذرد هر لحظه ممکن است معادلات منطقه تغییر کند هدف قرار گرفتن پایگاه آمریکا در شرق سوریه مراقب باشید تعطیل نشوید! نتانیاهو و خانواده‌اش به پناهگاه زیرزمینی می‌روند حماس تعیین جانشین شهید هنیه را تکذیب کرد کتک‌زدن چند نوجوان، یک مسئول سیاسی در میامی آمریکا را روانه زندان کرد درخواست دادستانی کل روسیه برای خروج طالبان از فهرست تروریستی شکست روایت صهیونیستی در افکار عمومی آمریکا یحیی سریع: مقابله با دشمن تا توقف تجاوزات علیه غزه ادامه دارد رونمایی حزب‌الله از شهر های موشکی گنبد آهنین یک موشک ایران را هم ساقط نکرد/ دستاورد‌های تهران قبل از شلیک اولین موشک از روسیه هشدار درباره کودتا دریافت کردیم طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران! رژیم صهیونیستی از کدام سلاح ایران بیش از همه می‌ترسد؟ ۲۹ درصد صهیونیست‌ها در فکر فرار از فلسطین هستند تلاش جهان برای تحریم فرهنگ تا اقتصاد و ورزش اسرائیل دفتر نتانیاهو در موضوع مذاکرات آتش‌بس فریبکاری می‌کند بعد از انتشار یک ویدئوی افشاگرانه تل‌آویو ۳ بار دروغ خود را تغییر داد اعتراف ترامپ به تاثیرگذار بودن عملیات‌های دریایی یمن بومرنگ تعرفه‌ها بدلیل مخالفت اسرائیل، کمک های غذایی در مرز غزه در حال فاسد شدن است نام عملیات امروز حزب‌الله، عملیات روز اربعین بود تصمیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به برکناری وزیر جنگ اوکراین متحمل خسارات و تلفات سنگینی در کورسک شد اعتراف بایدن به انصراف اجباری از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا حمله اوکراین به نیروگاه اتمی زاپروژیا فرود اضطراری هواپیمای ترامپ حمله دوباره آمریکا و انگلیس به غرب یمن حزب الله مقر فرماندهی ارتش اسرائیل در کریات شمونه را هدف قرار داد
تازه های شبکه اجتماعی