۱۰:۵۵ | ۱۴۰۴ / خرداد / ۲۵
| |
واکنش دانشگاهیان به ترور دانشمندان؛

شعله جان دانشمندان هسته‌ای چراغ راه آینده علم و فناوری ایران

۹ دانشمند هسته ای کشورمان از سوی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند اما دشمن حتی در خیال باطل خود هم نمی داند که شعله جان این دانشمندان چراغ راه آینده علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران است.

کد خبر: ۹۷۵۵
| |

 به گزارش روایت فردا گروه حوزه و دانشگاه: در پی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهرهای مختلف ایران در بامداد ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴، ۹ دانشمند هسته‌ای از جمله عبدالحمید مینوچهر استاد برجسته و رئیس دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی، احمدرضا ذوالفقاری استاد مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی، سید امیرحسین فقهی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی و رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای، اکبر مطلبی‌زاده دانشمند هسته‌ای، محمدمهدی طهرانچی دانشمند هسته‌ای و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، فریدون عباسی دانشمند هسته‌ای و رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی، علی بکایی کریمی، منصور عسگری و سعید برجی از دانشمندان هسته‌ای به شهادت رسیدند.

 

این ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی نشان از آن دارد که فناوری هسته‌ای ایران و رشد و توسعه بومی آن بیش از آنچه به پرداخته می‌شود، اهمیت دارد تا حدی که یکی از بزرگترین عملیات‌های ترور از سوی رژیم صهیونیستی با هدف حذف دانشمندان انجام شده است.

 

فناوری هسته‌ای در کشور ما بومی شده و شهادت دانشمندان هرگز این دانش بومی را از بین نخواهد برد

جواد محمدی رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در این باره اظهار کرد: فناوری هسته‌ای در کشور ما بومی شده و شهادت چند دانشمند هرگز این دانش بومی را از بین نخواهد برد و انگیزه دانشمندان و ملت غیور ایران را برای پایداری در رسیدن به آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران بیشتر می‌کند.

محمدی به عنوان عضوی از جامعه علمی کشور خواستار ادامه مسیر پیشرفت علمی در فناوری‌های راهبردی به ویژه در حوزه هسته‌ای با قوت بیشتر شد و تاکید کرد: عزم جامعه دانشگاهی برای رسیدن به قله‌های علمی راسخ‌تر شده و همه محققان و دانشمندان کشور باید با قدرت و انگیزه بیشتری به جهاد علمی خود ادامه دهند.

 

ترورهای جنایت‌کارانه خللی در مسیر پرشتاب علمی ایران ایجاد نخواهند کرد

دکتر صمد نژادابراهیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: امروز صدها دانشمند جوان در کشور حضور دارند که پرورش‌یافته همین استادان شهیدند؛ نسلی توانمند، متعهد که با عزمی راسخ، راه استادان خود را ادامه خواهند داد.

وی با اشاره به شهادت مظلومانه جمعی از اساتید برجسته دانشگاه، این واقعه را حمله‌ای مستقیم به اندیشه، دانش و هویت علمی کشور توصیف کرد و گفت: ترورهای کور و جنایت‌کارانه، اگرچه زخمی عمیق بر پیکر جامعه دانشگاهی وارد می‌کنند، اما خللی در مسیر پرشتاب علمی ایران ایجاد نخواهند کرد.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: این اقدام تروریستی، نه‌تنها سدّی بر سر راه توسعه علمی نخواهد بود، بلکه ما دانشگاهیان را مصمم‌تر از گذشته در پیمودن مسیر استقلال علمی و فکری کشور خواهد کرد. دشمنان این سرزمین باید بدانند که علم، ایمان و روح مقاومت در دل این ملت ریشه دارد و با خشونت خاموش نمی‌شود.

 

مجامع علمی و دانشجویی در برابر تجاوز سکوت نکنند

سازمان امور دانشجویان در بیانیه خود در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ایران از مجامع علمی، دانشگاهی و دانشجویی سراسر جهان خواست تا در برابر تجاوزات آشکار رژیم صهیونیستی سکوت اختیار نکنند چرا که این اقدام خصمانه که نقض آشکار حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل متحد و اصول بنیادین حقوق بشر است، بار دیگر چهره واقعی رژیمی را نمایان ساخت که سال‌هاست با توسل به خشونت، ترور و جنگ‌افروزی، امنیت منطقه و جهان را به خطر انداخته است.

 

️جامعه دانشگاهی ایران، همواره مدافع صلح، پیشرفت علمی و استقلال ملی بوده و چنین حملاتی نه‌تنها خللی در مسیر توسعه علمی و پژوهشی کشور وارد نمی‌کند، بلکه اراده ملت ایران به ویژه نسل فرهیخته دانشجو را در مسیر اعتلا و خودکفایی علمی، راسخ‌تر می‌سازد.

 

شهادت جهادگران غیرتمند علمی برگ زرینی در تاریخ خونین جهاد و شهادت نخبگان کشور

دانشگاه تهران ضمن محکومیت حملات تروریستی رژیم جعلی صهیونیستی به کشور عزیزمان ایران، شهادت جمعی از سرداران رشید نظامی و جهادگران غیرتمند علمی کشور را برگ زرین دیگری در تاریخ خونین جهاد و شهادت در جمع نخبگان کشور برشمرد.

 

ترورها سبب تناور شدن شجره علم و فناوری در کشور خواهد شد

نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در پی شهادت جمعی از دانشمندان هسته‌ای در بیانیه‌ای اعلام کرد: این ترورها قطعاً برای جامعه دانشگاهی کشور دردآور و سوگمندانه است اما سبب تناور شدن شجره‌ی علم وفناوری در کشور خواهد شد.

 

امروز دوباره درخت دانشگاه به خون شهدا آبیاری شد، اساتید فرهیخته دانشگاه، شهیدان طهرانچی، عباسی، فقهی، ذوالفقاری، مینوچهر و مطلبی‌زاده به آرزوی دیرینه شأن یعنی شهادت رسیدند. سنگر دانشگاه مملو از رهروان و شاگردان و همسنگران این دانشمندان عزیزند و کار تولید علم برای صلح و امنیت برای مظلومان عالم و مجازات ظالمان را با توان بیش‌تر پیش خواهند برد.

 

هدف قرار دادن تعدادی از اساتید دانشگاه نشانه واضح از اهمیت حرکت و رشد علمی کشور است

اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت دکتر طهرانچی در اقدام مذبوحانه صبح امروز رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای تاکید کردند: هدف قرار دادن تعدادی از اساتید دانشگاه نشانه واضح از اهمیت حرکت و رشد علمی کشور است که پس از بی نتیجه ماندن تحریم‌های ظالمانه دشمن به ناچار تلاش دارد که با ترور و سوقصد آن را کند و متوقف کند.
اساتید دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یکی از پایگاه‌های مهم علمی کشور، ضمن اعلام آمادگی در جهت پشتیبانی پژوهشی و همکاری فناورانه با نهادهای نظامی در راستای حفظ تمامیت ارضی ایران و مقابله با توطئه‌های دشمنان، بر ضرورت وحدت ملی تاکید کرده و پاسخ محکم و کوبنده نیروهای مسلح را مطالبه می‌کنند.

 

خون دانشمندان شهید، شتاب‌دهنده مسیر علم و فناوری است

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیام خود خاطرنشان کرد: خون شهیدان علمی امروز، درخت تنومند علم، فناوری و فرهنگ بومی را با قوت و شتابی مضاعف آبیاری و ریشه‌دارتر خواهد کرد.

 

شهادت شهدای علمی اثبات می‌کند که دشمن تا بن دندان مسلح، از قدرت نرم و اقتدار علمی و فرهنگی جمهوری اسلامی به همان اندازه قدرت دفاعی و نظامی آن هراس دارد. دشمن کوردل می‌پندارد با حذف فیزیکی و ناجوانمردانه نخبگان علمی ما، می‌تواند مسیر پیشرفت، خودکفایی و عزت این ملت را متوقف سازد؛ غافل از آنکه خون این شهیدان، درخت تنومند علم، فناوری و فرهنگ بومی را با قوت و شتابی مضاعف آبیاری و ریشه‌دارتر خواهد کرد.

 

این اقدام تروریستی بزدلانه، نه تنها خللی در اراده ملت ایران و عزم نظام اسلامی برای ادامه مسیر انقلاب و اقتدار ملی ایجاد نخواهد کرد، بلکه خون پاک این شهیدان، به ویژه شهدای فرمانده و شهدای علمی، عامل حرکت مضاعف ملت در مسیر تحقق آرمان‌های بلند انقلاب در عرصه‌های مختلف، به خصوص در حوزه علم، فناوری، فرهنگ و خودکفایی خواهد بود.

 

لزوم واکنش جدی مجامع علمی جهانی به حمله رژیم صهیونیستی به ایران

دانشگاه تربیت مدرس در پیامی خواستار واکنش مجامع اکادمیک و علمی به جنایت رژیم صهیونیستی در ترور دانشمندان هسته‌ای ایران شد. در این پیام آمده است: بامداد ۲۳ خرداد در یک اقدام خلاف تمام موازین و حقوق بین‌الملل و تجاوز و تعدی ددمنشانه به خاک مقدس ایران عزیز، چند تن از فرماندهان بلندپایه و دانشمندان هسته‌ای و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

 

انتظار می‌رود مجامع علمی و آکادمیک جهانی برای محکومیت ترور دانشمندان هسته‌ای و به خطر انداختن جان غیرنظامیان از سوی رژیم اسرائیل، اقدام عملی و منسجمی انجام دهند چرا که عدم محکومیت این‌گونه تجاوزها، صلح جهانی و آرامش منطقه را به‌خطر خواهد انداخت و رژیم نامشروع را برای ادامه جنایات و نقض حقوق بین‌الملل و حقوق بشر، جری‌تر خواهد کرد.

 

دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای را به نمایش خواهیم گذاشت

دانشگاه شهید بهشتی در پی حمله ددمنشانه، غیرانسانی و جنایت‌بار رژیم صهیونیستی به ایران و ترور دانشمندان هسته‌ای در بیانیه‌ای تاکید کرد: استادان شهید ما نه‌فقط معلمان کلاس‌های درس، بلکه پرچم‌داران بیداری، آزادگی و روشنایی در برابر تاریکی جهل و سلطه‌طلبی بودند. این جنایت، حمله به بنیاد دانش، اندیشه و آینده ملت ماست و داغ این شهادت نه تنها بر قلب دانشگاهیان شهید بهشتی و جامعه علمی کشور که بر پیشانی تاریخ باقی خواهد ماند.

 

پنج استاد فرهیخته، مجاهد و وارسته دانشگاه شهید بهشتی که عمر خویش را وقف دانایی، روشنگری و خدمت به این سرزمین کردند، اینک در قله افتخار و ایثار در بین آبرومندان افلاک آرام گرفته‌اند و به یار و همکار شهیدشان، دکتر مجید شهریاری، آن آموزگار بی‌بدیل علم و شهادت، پیوستند تا بار دیگر جهان بداند که مسیر علم و عزت در این سرزمین، از راه شهادت می‌گذرد نه از سایه‌سار سازش و سکوت.دانشگاه شهید بهشتی امروز داغدار است؛ اما این داغ، چراغی خواهد شد در مسیر ادامه راه این عزیزان.

 

ما با داغی بر دل و بغضی در گلو و اراده‌ای قاطع، پیمان می‌بندیم که راه این شهیدان والا مقام را با شجاعت، عزت و ایمان ادامه دهیم؛ قلم آن‌ها بر زمین نمی‌ماند، اندیشه‌شان خاموش نمی‌شود و نام‌شان در تاریخ، جاودانه خواهد ماند. بدانید و آگاه باشید: این جنایت بی‌پاسخ نخواهد ماند. ما انتقام خون استادان شهید را خواهیم گرفت. به زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت.

 

جامعه علمی ایران در هیچ شرایطی دست از تعهد خود به مردم شریف ایران نمی‌کشد

حسین سیمایی صراف وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پیامی به مناسبت شهادت دانشمندان هسته‌ای خاطرنشان کرد: ایران سرزمین ابوریحان‌ها، خورازمی‌ها و بیرونی‌ها بار دیگر در معرض هجوم ددمنشان قرار گرفته است و چنگیزیان جدید در حمله‌ای مذبوحانه ۶ دانشمند شریف ایران را ترور کردند. نخبگانی که هوش سرشار خویش را در راه میهن عزیزمان ایران صرف کردند و شرافتمندانه و ایثارگرایانه هر آنچه خداوند از استعداد شگرف نصیب ایشان کرده بود تقدیم جامعه ایران کردند.

 

امروز جامعه دانشگاهی ایران داغدار شهادت ستارگان درخشان است اما چه باک که آسمان علم و استعداد ایران پرستاره است و جامعه علمی ایران در هیچ شرایطی دست از تعهد خود به مردم شریف ایران نمی‌کشد.

 

درخواست وزیر علوم از دانشگاهیان جهان؛ حمله به نهاد علم را محکوم کنید

حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین با تاکید بر شهادت دانشمندان هسته‌ای و چند تن دیگر از جامعه دانشگاهی گفت: رژیم صهیونیستی با حمله به مجتمع مسکونی استادان نشان داد که تنها با مسئله هسته‌ای مشکل ندارد، بلکه با نهاد علم و دانشگاه و عالمان ما نیز مشکل دارد. از همه دانشگاهیان آزاده جهان تقاضا می‌کنم این حمله ددمنشانه به نهاد علم را محکوم کنند.

 

پاسخ موثر به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در نهادینه‌سازی گفتمان علم و مقاومت متجلی می‌شود

مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی در محکومیت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به ایران تاکید کرد: رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمله‌ای ناجوانمردانه، جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان برجسته و شهروندان غیرنظامی ایران را به شهادت رساند. ابعاد علمی و تمدنی این جنایت قابل انکار نیست.

 

شهادت دانشمندان و نخبگان علمی کشور در کنار فرماندهان میدانی، بیانگر پیوند راهبردی میان «جهاد علمی» و «مقاومت تمدنی» است. دشمنان ملت ایران دریافته‌اند که ارتقا علمی، فناوری‌های نوین و توسعه ظرفیت‌های دانشی، زیربنای استقلال و اقتدار ملی است؛ از این‌رو با هدف قرار دادن نخبگان علمی، درصدد تضعیف ستون‌های پیشرفت کشور هستند.

 

این جنایت نماد استیصال راهبردی دشمن در مواجهه با ملت ایران است؛ ملتی که علی‌رغم فشارهای گسترده سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای، مسیر پیشرفت علمی، استقلال راهبردی و مقاومت فرهنگی خود را با صلابت دنبال کرده است. استمرار چنین رفتارهای تروریستی، درسایه سکوت معنادار و گاه حمایت ضمنی قدرت‌های مدعی حقوق بشر نشان می‌دهد نخبگان علمی جامعه جهانی، نهادهای دانشگاهی و روشنفکران آزاداندیش جهان باید در برابر این فجایع، موضعی فعال و مسئولانه اتخاذ کنند.

 

استادان دانشگاه‌های کشور، براساس رسالت علمی و تربیتی، بر این باورند که پاسخ مؤثر به چنین جنایاتی، نه صرفاً در قالب واکنش نظامی، بلکه در تقویت زیرساخت‌های دانشی، نهادینه‌سازی گفتمان علم و مقاومت، و تربیت نسلی آگاه، مؤمن و توانمند متجلی می‌شود. جامعه نخبگانی کشور، با الهام از اندیشه‌های بلند امام راحل (ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (مدّ ظلّه العالی)، راه شهیدان را ادامه داده و ضمن تلاش مضاعف در عرصه علم و فناوری، در خط مقدم مبارزه نرم، با سلاح «تبیین علمی» و کنشگری فرهنگی و «تولید محتوای اقناعی» خواهد ایستاد.

 

محکومیت حملات تروریستی رژیم جعلی صهیونیستی به کشور

دانشگاه علامه طباطبائی در پی تجاوز رژیم منحوس صهیونیستی به کشور و شهادت جمعی از مردم بی‌دفاع، فرماندهان نظامی بلندمرتبه و دانشمندان برجسته کشورمان در بیانیه‌ای این حملات را محکوم کرد و تاکید کرد: رژیم سفاک و کودک کش اسرائیل بامداد امروز با نقض همه قوانین و مقررات بین‌المللی و در حمله‌ای تجاوزکارانه به حریم مقدس کشور عزیزمان ایران، جمعی از نظامیان، دانشمندان و هموطنان بی‌گناهمان را به شهادت رساند. این تجاوز آشکار نشان داد که رژیم منحوس صهیونیستی به دنبال صلح و آرامش در جهان نیست.

 

مسیر پرافتخار دانش و پیشرفت علمی کشور متوقف نخواهد شد

سازمان سنجش آموزش کشور با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان و شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان بی گناه تاکید کرد: تجاوز نظامی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان که با هدف ضربه به زیرساخت‌های علمی و پیشرفت‌های راهبردی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت، سندی دیگر بر دشمنی عمیق و بی‌پرده رژیم صهیونیستی با پیشرفت، استقلال و اقتدار ملی ایران اسلامی است.

 

دشمن صهیونیست و حامیان پلیدش باید بدانند نه‌تنها اراده ملت ایران تضعیف نخواهد شد، بلکه انگیزه و عزم ملی برای توسعه علمی، فناوری‌های بومی و افزایش توان بازدارندگی، بیش از پیش تقویت خواهد گشت و مسیر پرافتخار دانش، خودکفایی و پیشرفت متوقف نخواهد شد، بلکه خون پاک این شهیدان والامقام، درخت علم و اقتدار ایران را تنومندتر خواهد ساخت.

انتهای پیام/


ارسال نظرات

آثار کمدی مدیری، رامبد، آقاخانی چرا در پلت‌فرم شکست خوردند؟ رضا عطاران بدل «صددام» است،اشتباه نکنید! هوش مصنوعی، صدای تازه شهروندان در جدال با گردشگری انبوه «دعای عرفه» متنی تعلیمی و عارفانه تردید در درست بودن برگزاری ایام مسلمیه عکسی ماندگار از مراسم تشییع پیکر امام(ره) آغاز عملیات انتقال زائران حج به مشاعر از ۱۴ خرداد/آمادگی سازمان حج برای میزبانی۸۶۷۰۰ زائر امامی که با علم، جامعه را ساخت توسعه اقامتگاه‌های بومگردی بدون توجه به زیر ساخت‌ها شدنی نیست هر بخش از ایران تکه‌ای از وجودم است «ماهسون» برگزاری کنسرت در ایران را تکذیب کرد واکنش عضو بنیاد فرشچیان به وضعیت تابلوهای کاخ سعدآباد واکنش نماوا به مسدودی بعد از عرضه سریال «سووشون» سریال سووشون به دلیل نداشتن مجوز توقیف شد/ شبکه نمایش خانگی نماوا بدلیل امتناع از انجام تعهدات قانونی مسدود شد قصه‌های تاریخی در سریال‌ها رونق گرفت بومگردان‌ها تمایلی برای تمدید مجوزهای خود ندارند سود ارتباطات حسنه ایران و عربستان برای جهان اسلام است کتاب «روح‌الله» بخش‌های کمتر دیده شده زندگی امام را بیان می‌کند «لیلو و استیچ» با انفجار ۱۴۶ میلیون دلاری سینماها را تسخیر کرد «یزدان»؛ روایتی واقع‌گرایانه از معضلات شهر تهران چوب حراج به سرخی صورت مردم ایران زمین انتشار کتابی با مقدمه عباس عراقچی در حوزه برندسازی کوچ مجریان مشهور به نمایش خانگی/ رقابت ژوله، رشیدپور، مدیری و رامبد+ جدول نخل طلای ۲۰۲۵ در دستان سینمای ایران کرومی، لبوبو و... شخصیت‌های محبوب کودکان امروز از کجا آمده‌اند؟ صداپیشگی در کشور افت کرده است عادی‌انگاری دخانیات در شبکه نمایش خانگی/ درخواست ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی نسل Z موزه را چگونه می‌بیند؟ این سریال داستانی متفاوت از «گاندو» دارد سریال‌های خانگی، خشونت می‌سازند یا روایت می‌کنند؟ طرحی برای مقابله با ایران‌هراسی و شگفتی از غنای تمدنی کاهش ۱ میلیونی تماشاگران سینما در سال ۱۴۰۴ دورخیز معنادار گلزار برای سینما و موسیقی سریال‌های بی‌سلبریتی‌ پلت‌فرم‌ها پرمخاطب‌ترند ایران به مرکز پیکاسو شناسی دنیا تبدیل شده است سریال «وحشی» عقب‌گردی در کارنامه هومن سیدی است؟ رضا صادقی «برنده» بازگشت مردم تفاوت بین خائن و خادم را می‌دانند / شهید رئیسی یک انسان اصیل بود ۳۶ دوره نمایشگاه کتاب چطور گذشت؟ تاثیر مذاکرات ایران و آمریکا در شب بازیگران/ «چه خوب که در این زمانه بلاخیز هنوز می‌توانیم بخندیم!» نمایشگاه کتاب تهران امروز تمام می‌شود نمایشگاه کودک‌ونوجوان، شب «علیزاده» و نکوداشت‌ «مشکاتیان» درگیری قاچاقچیان با یگان حفاظت در حریم تخت جمشید زندگی کدام هنرمندان کتاب شد؟ برنامه های تلویزیون در نخستین سالگرد شهید جمهور و شهدای خدمت عرضه کتاب‌های لمسی و خط بریل برای کودکان نابینا/ کانون پرورش فکری رقیب ناشران خصوصی نیست پایان سلطنت «دایناسور»؛ «بی سروصدا» وارد اکران شد تجربیات گویندگان و مجریان خبر در یک کتاب رویایی که در کاشان متولد شد جلد پنجم «سیره نامه امیرالمومنین (ع)» به نمایشگاه کتاب رسید حذف بخش‌هایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ؛ وقتی که جشنواره موسیقی نواحی سهم جیب‌ها شد، نه مردم! انتقادهایی به جشنواره عودنوازی قشم؛ گشتی در نمایشگاه کتاب تهران تامین بودجه برای تجهیز کتابخانه‌های مناطق محروم هویت خلیج فارس را با ساخت فیلم و رمان تثبیت کنیم «کارناوال» رامبد جوان به راه افتاد از «رضا کیانیان» تا «خاله شادونه» نمایشگاه کتاب؛ چشم‌انتظار مردم سفر «بدون قرار قبلی» به مشهد با فیلم‌های آخر هفته تلویزیون ویژه‌برنامه‌هایی برای ترویج فرهنگ مطالعه طنینِ «زیبا صدایم کن» در سالن‌های سینما آیا گره گردشگری ایران و مصر باز می‌شود؟ جنبشی برای بازتاب جهان دیجیتال شده از سارا بهرامی تا آزاده صمدی و صابر ابر آثار تلاش‌ها و رهنمودهای رهبر انقلاب در حرکت قرآنی کشور مسئله فقط ایران‌هراسی نیست/ چرا بلیت هواپیما برای اتباع خارجی دوبرابر حساب می‌شود؟ مستند «احمد» سریال می‌شود ۵۴ درصد زائران حج تمتع امسال را بانوان تشکیل می‌دهند اطلس مردم‌نگاری سرزمین ایران؛ رونمایی از سه کتاب در روز ملی خلیج فارس سریال‌های «سلمان»، «پایتخت ۸» و «آقای قاضی» سال ۱۴۰۵ روی آنتن می‌رود آغاز یک سریال تاریخی ـ فانتزی از فردا ۹ سریال جدید در راه نمایش خانگی سوگواری برای شادی از دست رفته جنوب کشف سنگ گورِ پهلوی ساسانی در استان فارس کودکی به اثر ۵۰ میلیون یورویی موزه هلند آسیب رساند «پایتخت» با اختلاف زیاد در صدر تماس‌های مردمی صداوسیما حمید جبلی برای بچه‌ها سریال می‌سازد اکران‌ سیار برای سینمای ایران ۲۰ میلیارد درآمد داشت؛ اعلام آمادگی هنرمندان جشنواره موسیقی نواحی برای اهدای خون به مجروحان سانحه بندرعباس فقط ۳ سال از رادیو کوچکتر است!/ در نوجوانی سلبریتی شد حماسه نُت‌ها در دل میدان بررسی سوتی‌های هفت فصل سریال پایتخت/وقتی زن برادر هما با تقی ازدواج می‌کند؟  ماجرای خطای مشکوک در تلویزیون چه بود؟ سوگنامه رادیو ویژه شهادت امام جعفر صادق (ع) انتشار «تاسیان» ویژه نابینایان با صدای گلاره عباسی مخاطبان فروردینِ سینماها و یک رفتار پرتکرار در گیشه ۵ سال اخیر طرح جدید ارشادبرای کتابفروشان فرصتی برای حمایت یا رفع تکلیف؟ طرفداران «مردان آهنین» دلیل اجرایم بود؛ به تماشای واقعیت تلویزیون «خوش‌گلدین»! خوشحالم در نمایشی بازی می‌کنم که درباره جزیره هرمز است سعدی انسان را به درنگ در خویشتن دعوت می‌کند جزئیات جدید از روزهای پایانی زندگی زوج هالیوودی تلاقی حماسه و عرفان و مذهب در نمادهای ورزش پهلوانی «بوستان سعدی» برگزیده جایزه بهترین اثر ترجمه شده ادبیات جهان شد پارچه‌های موجود یا بدن‌نما هستند یا مناسب فصل گرم نیستند شاعری که آتش به جان عاشقان زد و آثارش در آتش سوخت کتاب‌هایی که پر از فریادند! بازسازی «بادیگارد» در دستور کار قرار گرفت نام ثمین باغچه‌بان همانند نام پدرش برای ایران راهگشاست میراث جهانی ایرانیان در پهنه آب‌های تاریخی چرا تصویب «سند ملی اسباب بازی» به سرانجام نمی‌رسد؟ مجوز جشنواره «پسر دلفینی۲» را با خواننده دیگری گرفتیم ماجرای پخش غیرمجاز «روایت ناتمام سیما» چه بود؛ گفتند اشتباه شده! میراث جهانی ایران در پیوند فرهنگ و ورزش دور زدن تحریم‌ها یا انعقاد یک توافق جدید؟ سیمافیلم کدام سریال‌ها را می‌سازد؟؛ میراثی برای حافظه شنیداری جهان فاجعه‌ی توهین به شعور مخاطب/ آقای مقدم این جنازه را دیگر به خاک بسپارید! ۶۰ درصد مردم سفر نرفتند جایزه آسترید لیندگرن ۲۰۲۵ به نویسنده فرانسوی رسید طبیعت شرقی در «شکوفه‌های بهاری» هیروشیگه حواشی «پایتخت ۷»؛ تعقیب و گریز بهرام افشاری و حواله خودرو فوتبالیست‌ها رمان «آبیسم» را برای آگاهی‌رسانی درباره اوتیسم نوشتم تقویم جلالی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای علمی خیام است آیین‌های ایرانی؛ پیوند میراث کهن و تاریخ امروز جهان جنجال‌هایی که از سینما شروع شد چرا «با بابام» انیمیشن کودکانه موفقی است؟ این فیلم‌ها در سال ۱۴۰۳، کمتر از انتظار فروختند کمدی باید انسان را به تفکر وادارد مسافران نوروزی در کدام استان‌ها بیشتر اقامت داشتند و مصدوم شدند؟ ۱۰۰ دوربین‌ تلویزیونی راهپیمایی روز قدس را پوشش می‌دهند بازیگری که یک سال روی صحنه ماند دانیال جعفری بازیگر نوجوان ایرانی موفق به دریافت مدارک بازیگری آکسفورد شد دومین اثر مشترک سامی یوسف و همایون شجریان منتشر شد ۸ فیلم ۱۴۰۳ که بیشتر از انتظار ظاهر شدند کاروانسرای سعدالسلطنه قصه‌ مردی که با عروسکش بهار را نوید می‌دهد رهبر انقلاب نقد اجتماعی و سیاسی در شعر طنز را به رسمیت می‌شناسند پارک ملی تندوره گنجینه‌ای طبیعی در ایران رای پیشرفت خود، دست به تخریب دیگران نزنیم تا عاقبت بخیر شویم احیای شب نوزدهم در مصلی تهران خلاصه نمادین جهان ایرانی «بهار در بهار» با ویژه برنامه های تحویل سال تلویزیون : ذائقهِ کمدی‌پسندِ مردم کار را سخت کرده است سریال‌های قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرم‌ها موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۹ و ۲۰ ماه مبارک رمضان باز است اعتراض صداوسیما به توقف پخش شبکه «الاقصی» از کلاسیک‌های وفادار تا بازخوانی‌های مدرن ستاره‌سازی با هزینه‌ای ناچیز در دنیای میلیون دلاری نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟ دلخوری بابا پنجعلی در آستانه پخش «پایتخت» جدید لبیک‌های امام حسن مجتبی(ع) قرآنی که در میان اسرا دست به دست می‌شد رمضانی که لرزه به تن ژنرال عراقی انداخت وزیر میراث فرهنگی: نوروز سرمایه‌ای برای تعاملات بین‌المللی است هزینه تماشای فیلم و سریال در نمایش خانگی بالا رفت یک کمدی‌ساز الزاما در تمام کارهایش موفق نیست سریال «معاویه» با چه هدفی ساخته شده است؟ کارگردان سینما به سوگ مادربزرگ فیلم‌هایش نشست انیمیشن‌هایی که در سال ۲۰۲۵ ظاهر می‌شوند اقتباسی برای ثبت در تاریخ سینما و ادبیات ایران زنان انگلیسی دو برابر بیشتر از مردان کتاب می‌خوانند اتخاذ تدابیری برای ارتقای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی چرا سریال‌های ایرانی در سطح بین‌المللی پخش نمی‌شوند؟ انتشار غیرقانونی دامن «ببعی قهرمان» را هم گرفت؛ نوروز در تلویزیون؟ بازی‌های ویدیویی که الهام‌بخش ساخت آثار سینمایی شدند «تاسیان» رفع توقیف شد؟ جشنواره موسیقی محلی تا آیین قهوه‌خوری اشتباهات معاویه قابل بخشش نیست قسمت چهارم سریال «تاسیان» منتشر شد تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ ۱۲ غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری برلین؛ فرصتی برای مقابله با ایران‌هراسی تجربه‌ای قلبی و نه شنیداری از یک کنسرت اگر بی‌طرف نیستید دست‌کم انصاف داشته باشید ساخت سریال‌هایی برای «دیده نشدن» دولت به مسئله تأمین مواد اولیه پوشاک ورود کند برگزاری جشن تحویل سال نو در اصفهان و شیراز معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی اسکار گرفت رتبه‌بندی ۹۶ فیلم برتر در تاریخ اسکار «اکران رمضان» را به یک «فرصت طلایی» تبدیل کنیم روایتی متفاوت از تراژدی «هملت» در اروپا کتاب «ضاحیه مقدسه» رونمایی می‌شود آموزش نقالی شاهنامه به کودکان باید با توجه به مفاهیم تربیتی آنها باشد طرفداران مستندهای حیات وحش، سیاسی و تاریخی بیشترند سفری اقتباسی از تفکر غربی به فلسفه شرقی پیام شهید کسایی در آخرین دیدار برای خانواده‌اش چه بود؟ «حاجی واشنگتن» در «سفر پر ماجرا»؛ گروه های استهلال ماه رمضان ۱۴۰۳ از چه روزی کار رصد را آغاز می‌کنند؟ تخریب کاشی‌کاری سر در خانقاه مسجد جامع نطنز ۳ کمدی و ۲ حضور پژمان جمشیدی در گیشه نوروز؛ دومین مقبره «فرعون» کشف می‌شود؟ اژه‌ای: مسائل حقوقی گردشگران خارجی را رفع می‌کنیم اقدام تحسین برانگیز قوه قضائیه در جلوگیری از پخش سریال تاسیان روایتی از «کتابشویی» هشدار نسبت به وقوع یک تراژدی بزرگ در صنایع خلاق اقامه نماز لیلةالدفن برای سیدحسن نصرالله در تمام مساجد ایران دستمزدهایی که وسوسه می‌کنند فیلم‌های کودک را با تصور کودکانه تولید نکنید! افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها کتابخانه عمومی امروز مکمل نهاد خانواده و نهاد مدرسه است جزییاتی از اکران عید فطر و بلیت ۱۰۰ هزار تومانی سینما روایتی از آخرین حضور منوچهر والی‌زاده بر صحنه بخشی از درآمد استریمرها از طریق حمایت مستقیم کاربران است افتتاح اتاق ایران‌شناسی در پاکستان فروش ۱۵۷ میلیاردی گیشه در بهمن ماه واکنش فرزند «فهیمه راستکار» به اجرایی نشدن یک مصوبه ایرج رضایی دوبلور پیشکسوت درگذشت
سریال «معاویه» با چه هدفی ساخته شده است؟ کرومی، لبوبو و... شخصیت‌های محبوب کودکان امروز از کجا آمده‌اند؟ سریال «وحشی» عقب‌گردی در کارنامه هومن سیدی است؟ بررسی سوتی‌های هفت فصل سریال پایتخت/وقتی زن برادر هما با تقی ازدواج می‌کند؟  فاجعه‌ی توهین به شعور مخاطب/ آقای مقدم این جنازه را دیگر به خاک بسپارید! اقدام تحسین برانگیز قوه قضائیه در جلوگیری از پخش سریال تاسیان نام ثمین باغچه‌بان همانند نام پدرش برای ایران راهگشاست رتبه‌بندی ۹۶ فیلم برتر در تاریخ اسکار برگزاری جشن تحویل سال نو در اصفهان و شیراز فعال شدن مجدد سلبریتی‌های آشوب‌طلب در جشنواره فیلم فجر میراث جهانی ایرانیان در پهنه آب‌های تاریخی برنامه های تلویزیون در نخستین سالگرد شهید جمهور و شهدای خدمت به تماشای واقعیت تلویزیون «خوش‌گلدین»! جزئیات جدید از روزهای پایانی زندگی زوج هالیوودی فیلم‌های کودک را با تصور کودکانه تولید نکنید! «بوستان سعدی» برگزیده جایزه بهترین اثر ترجمه شده ادبیات جهان شد تلاقی حماسه و عرفان و مذهب در نمادهای ورزش پهلوانی اقامه نماز لیلةالدفن برای سیدحسن نصرالله در تمام مساجد ایران کتاب‌هایی که پر از فریادند! روایتی از آخرین حضور منوچهر والی‌زاده بر صحنه طرفداران «مردان آهنین» دلیل اجرایم بود؛ شاعری که آتش به جان عاشقان زد و آثارش در آتش سوخت جنجال‌هایی که از سینما شروع شد پارک ملی تندوره گنجینه‌ای طبیعی در ایران افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها ۸ فیلم ۱۴۰۳ که بیشتر از انتظار ظاهر شدند انتشار «تاسیان» ویژه نابینایان با صدای گلاره عباسی خوشحالم در نمایشی بازی می‌کنم که درباره جزیره هرمز است چرا تصویب «سند ملی اسباب بازی» به سرانجام نمی‌رسد؟ سیمافیلم کدام سریال‌ها را می‌سازد؟؛ دستمزدهایی که وسوسه می‌کنند سردیس حسن ریاحی موسیقی‌دان رونمایی شد سعدی انسان را به درنگ در خویشتن دعوت می‌کند بازسازی «بادیگارد» در دستور کار قرار گرفت چرا «با بابام» انیمیشن کودکانه موفقی است؟ این فیلم‌ها در سال ۱۴۰۳، کمتر از انتظار فروختند مسافران نوروزی در کدام استان‌ها بیشتر اقامت داشتند و مصدوم شدند؟ افزایش تقاضا برای سفرهای قسطی/ وضعیت تراژیک در پروازها فروش ۱۵۷ میلیاردی گیشه در بهمن ماه ایرج رضایی دوبلور پیشکسوت درگذشت موسیقی «کواتی» برگرفته از فرهنگ مردم بلوچ است؛ راهی برای کم کردن اضطراب و تنش بازیگری که یک سال روی صحنه ماند دانیال جعفری بازیگر نوجوان ایرانی موفق به دریافت مدارک بازیگری آکسفورد شد انیمیشن‌هایی که در سال ۲۰۲۵ ظاهر می‌شوند افتتاح اتاق ایران‌شناسی در پاکستان نمایشگاه کتاب تهران امروز تمام می‌شود نمایشگاه کودک‌ونوجوان، شب «علیزاده» و نکوداشت‌ «مشکاتیان» زندگی کدام هنرمندان کتاب شد؟ مخاطبان فروردینِ سینماها و یک رفتار پرتکرار در گیشه ۵ سال اخیر طبیعت شرقی در «شکوفه‌های بهاری» هیروشیگه حواشی «پایتخت ۷»؛ تعقیب و گریز بهرام افشاری و حواله خودرو فوتبالیست‌ها رهبر انقلاب نقد اجتماعی و سیاسی در شعر طنز را به رسمیت می‌شناسند رای پیشرفت خود، دست به تخریب دیگران نزنیم تا عاقبت بخیر شویم پاسخ‌های آشتیانی‌پور به شبهات رأی‌گیری مردمی جشنواره فیلم فجر پارچه‌های موجود یا بدن‌نما هستند یا مناسب فصل گرم نیستند تقویم جلالی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای علمی خیام است آیین‌های ایرانی؛ پیوند میراث کهن و تاریخ امروز جهان ۱۰۰ دوربین‌ تلویزیونی راهپیمایی روز قدس را پوشش می‌دهند دومین اثر مشترک سامی یوسف و همایون شجریان منتشر شد تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ جزییاتی از اکران عید فطر و بلیت ۱۰۰ هزار تومانی سینما بخشی از درآمد استریمرها از طریق حمایت مستقیم کاربران است درباره کیفیت اجرای گروهمان ادعا داریم سوگنامه رادیو ویژه شهادت امام جعفر صادق (ع) رمان «آبیسم» را برای آگاهی‌رسانی درباره اوتیسم نوشتم کمدی باید انسان را به تفکر وادارد کاروانسرای سعدالسلطنه اقتباسی برای ثبت در تاریخ سینما و ادبیات ایران انتشار غیرقانونی دامن «ببعی قهرمان» را هم گرفت؛ نوروز در تلویزیون؟ روایتی از «کتابشویی» کتابخانه عمومی امروز مکمل نهاد خانواده و نهاد مدرسه است استعداد‌یابی قاریان نوجوان و جوان در جشنواره‌ای قرآنی اجرای ۳۸ کودک و نوجوان در چهارمین روز جشنواره چهلم موسیقی فجر مجوز جشنواره «پسر دلفینی۲» را با خواننده دیگری گرفتیم دور زدن تحریم‌ها یا انعقاد یک توافق جدید؟ ۶۰ درصد مردم سفر نرفتند جایزه آسترید لیندگرن ۲۰۲۵ به نویسنده فرانسوی رسید قصه‌ مردی که با عروسکش بهار را نوید می‌دهد کارگردان سینما به سوگ مادربزرگ فیلم‌هایش نشست «تاسیان» رفع توقیف شد؟ «حاجی واشنگتن» در «سفر پر ماجرا»؛ دومین مقبره «فرعون» کشف می‌شود؟ تشویق سکانس «گشت ارشاد» و چاقی و لاغری اجباری بازیگران تاثیر مذاکرات ایران و آمریکا در شب بازیگران/ «چه خوب که در این زمانه بلاخیز هنوز می‌توانیم بخندیم!» درگیری قاچاقچیان با یگان حفاظت در حریم تخت جمشید عرضه کتاب‌های لمسی و خط بریل برای کودکان نابینا/ کانون پرورش فکری رقیب ناشران خصوصی نیست حذف بخش‌هایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ؛ هزینه تماشای فیلم و سریال در نمایش خانگی بالا رفت چرا سریال‌های ایرانی در سطح بین‌المللی پخش نمی‌شوند؟ بازی‌های ویدیویی که الهام‌بخش ساخت آثار سینمایی شدند اگر بی‌طرف نیستید دست‌کم انصاف داشته باشید ساخت سریال‌هایی برای «دیده نشدن» هشدار نسبت به وقوع یک تراژدی بزرگ در صنایع خلاق تشکیل پرونده قضایی در پی اقدام خلاف عرف و شرع دو بازیگر در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر تردید در درست بودن برگزاری ایام مسلمیه تجربیات گویندگان و مجریان خبر در یک کتاب ماجرای خطای مشکوک در تلویزیون چه بود؟ طرح جدید ارشادبرای کتابفروشان فرصتی برای حمایت یا رفع تکلیف؟ جشنواره موسیقی محلی تا آیین قهوه‌خوری اشتباهات معاویه قابل بخشش نیست «اکران رمضان» را به یک «فرصت طلایی» تبدیل کنیم طرفداران مستندهای حیات وحش، سیاسی و تاریخی بیشترند سفری اقتباسی از تفکر غربی به فلسفه شرقی از نامزد نشدن در اسکار ناراحت نیستم نخل طلای ۲۰۲۵ در دستان سینمای ایران جلد پنجم «سیره نامه امیرالمومنین (ع)» به نمایشگاه کتاب رسید وقتی که جشنواره موسیقی نواحی سهم جیب‌ها شد، نه مردم! «بهار در بهار» با ویژه برنامه های تحویل سال تلویزیون زنان انگلیسی دو برابر بیشتر از مردان کتاب می‌خوانند ۱۲ غرفه ایران در نمایشگاه گردشگری برلین؛ فرصتی برای مقابله با ایران‌هراسی روایتی متفاوت از تراژدی «هملت» در اروپا کتاب «ضاحیه مقدسه» رونمایی می‌شود واکنش فرزند «فهیمه راستکار» به اجرایی نشدن یک مصوبه مصاحبه تلویزیونی طنز با کابینه ترامپ به کمک هوش مصنوعی ۳۶ دوره نمایشگاه کتاب چطور گذشت؟ رویایی که در کاشان متولد شد گشتی در نمایشگاه کتاب تهران میراث جهانی ایران در پیوند فرهنگ و ورزش اتخاذ تدابیری برای ارتقای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی قسمت چهارم سریال «تاسیان» منتشر شد تجربه‌ای قلبی و نه شنیداری از یک کنسرت معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی اسکار گرفت گروه های استهلال ماه رمضان ۱۴۰۳ از چه روزی کار رصد را آغاز می‌کنند؟ تخریب کاشی‌کاری سر در خانقاه مسجد جامع نطنز اژه‌ای: مسائل حقوقی گردشگران خارجی را رفع می‌کنیم انقلاب بیش از سیاسی بودن هنر بود سیمرغم را تقدیم مادران شهدا می‌کنم چوب حراج به سرخی صورت مردم ایران زمین انتقادهایی به جشنواره عودنوازی قشم؛ ماجرای پخش غیرمجاز «روایت ناتمام سیما» چه بود؛ گفتند اشتباه شده! پیام شهید کسایی در آخرین دیدار برای خانواده‌اش چه بود؟ ۳ کمدی و ۲ حضور پژمان جمشیدی در گیشه نوروز؛ سریال «تاسیان» بدون مجوز منتشر شده است اعلام ویژه‌برنامه‌های سراسری اعیاد شعبانیه خاطره آقای آهنگساز از «روز موعود»؛ سرود «برخیزید» چطور شکل گرفت؟ سازهای باستانی ایرانی در کنسرت مسکو طنین‌انداز شدند انتشار کتابی با مقدمه عباس عراقچی در حوزه برندسازی پایان سلطنت «دایناسور»؛ «بی سروصدا» وارد اکران شد رونمایی از سه کتاب در روز ملی خلیج فارس حماسه نُت‌ها در دل میدان احیای شب نوزدهم در مصلی تهران موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۹ و ۲۰ ماه مبارک رمضان باز است خانه سینما بازهم در انتخاب بهترین فیلم مردمی بازنده شد؟ افت‌وخیزهای ارکستر صداوسیما در آغاز جشنواره موسیقی فجر میانسالی یک رویداد فرهنگی-هنری علی سرابی بهترین گزینه برای نقش «صیاد» بود/«گاندو ۳» را نمی‌سازم هشدار یک کارگردان جوان درباره برخی دست‌های پنهان عبور از نیل سینمای سنتی بازیگر یهودی رفتار رژیم صهیونیستی با مردم غزه را از هیتلر بدتر خواند عکسی ماندگار از مراسم تشییع پیکر امام(ره) سریال‌های بی‌سلبریتی‌ پلت‌فرم‌ها پرمخاطب‌ترند تامین بودجه برای تجهیز کتابخانه‌های مناطق محروم فقط ۳ سال از رادیو کوچکتر است!/ در نوجوانی سلبریتی شد دولت به مسئله تأمین مواد اولیه پوشاک ورود کند ایتن هاوک دلیل به تعویق افتادن ۱۲ ساله «ماه آبی» را فاش کرد شهید خاص 22 بهمن «لیلو و استیچ» با انفجار ۱۴۶ میلیون دلاری سینماها را تسخیر کرد مردم تفاوت بین خائن و خادم را می‌دانند / شهید رئیسی یک انسان اصیل بود اطلس مردم‌نگاری سرزمین ایران؛ میراثی برای حافظه شنیداری جهان قرآنی که در میان اسرا دست به دست می‌شد آموزش نقالی شاهنامه به کودکان باید با توجه به مفاهیم تربیتی آنها باشد قطعاتی که برای تار نوشته شده با سنتور نواخته شد ۲۲ بهمن، نماد همبستگی ملی و پیروزی اراده ایرانیان است سریال‌های خانگی، خشونت می‌سازند یا روایت می‌کنند؟ رضا صادقی «برنده» بازگشت مستند «احمد» سریال می‌شود اعتراض صداوسیما به توقف پخش شبکه «الاقصی» لبیک‌های امام حسن مجتبی(ع) یک کمدی‌ساز الزاما در تمام کارهایش موفق نیست بازدید مدیران خانه کتاب از مجموعه «شهر آفتاب» بومگردان‌ها تمایلی برای تمدید مجوزهای خود ندارند سود ارتباطات حسنه ایران و عربستان برای جهان اسلام است صداپیشگی در کشور افت کرده است عادی‌انگاری دخانیات در شبکه نمایش خانگی/ درخواست ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی این سریال داستانی متفاوت از «گاندو» دارد ایران به مرکز پیکاسو شناسی دنیا تبدیل شده است از «رضا کیانیان» تا «خاله شادونه» : ذائقهِ کمدی‌پسندِ مردم کار را سخت کرده است از کلاسیک‌های وفادار تا بازخوانی‌های مدرن نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟ دلخوری بابا پنجعلی در آستانه پخش «پایتخت» جدید سریال سووشون به دلیل نداشتن مجوز توقیف شد/ شبکه نمایش خانگی نماوا بدلیل امتناع از انجام تعهدات قانونی مسدود شد کاهش ۱ میلیونی تماشاگران سینما در سال ۱۴۰۴ جنبشی برای بازتاب جهان دیجیتال شده ۹ سریال جدید در راه نمایش خانگی «پایتخت» با اختلاف زیاد در صدر تماس‌های مردمی صداوسیما خلاصه نمادین جهان ایرانی وزیر میراث فرهنگی: نوروز سرمایه‌ای برای تعاملات بین‌المللی است «یزدان»؛ روایتی واقع‌گرایانه از معضلات شهر تهران کوچ مجریان مشهور به نمایش خانگی/ رقابت ژوله، رشیدپور، مدیری و رامبد+ جدول نسل Z موزه را چگونه می‌بیند؟ «کارناوال» رامبد جوان به راه افتاد از سارا بهرامی تا آزاده صمدی و صابر ابر سریال‌های قدیمی همچنان پیشتاز تلویزیون و پلتفرم‌ها ستاره‌سازی با هزینه‌ای ناچیز در دنیای میلیون دلاری قصه‌های تاریخی در سریال‌ها رونق گرفت کتاب «روح‌الله» بخش‌های کمتر دیده شده زندگی امام را بیان می‌کند ۵۴ درصد زائران حج تمتع امسال را بانوان تشکیل می‌دهند کودکی به اثر ۵۰ میلیون یورویی موزه هلند آسیب رساند
تازه های شبکه اجتماعی